Joanna i Janusz 13.06.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Asiu _____________________ kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 Numer działki. Ja mam działkę nr 21, która należy do dużej działki o numerze 52. Qrczak Krzyś, to może lepiej wykasuj taki dokładny namiar na Ciebie, bo jak wiadomo nie tylko uczciwi forumowicze tu zaglądają niestety Ale jeszcze musieliby wiedzieć na jakiej ulicy mieszkam... Poza tym osoby z naszej łączki sugerowały by łatwiej było nicki skojarzyć z działkami - sąsiadami to sugerowały by taki nr umieszczać.. Niemniej mysle, że niedługo skasuje go.. Myslę, że sąsiedzi już wiedzą jaki mam nick... albo się zapytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Krzyś U nas powoli do przodu, a u Was, jakieś newsy? Wznawiam działalność budowlaną. Dziś weszli dekarze i rozpoczyna się układanie dachu... Oprócz tego murarze (już nowi) maja wymurować mi ścianki działowe. Bez tego nie może wejść elektryk i gość od alarmu. A bez tego nie mogę zamontowac okien... A poza tym mam bilet na mecz Kostaryka-Polska.. Chyba jednak pojadę. Może choć ostatni mecz Polacy wygrają.. to super! Ale co super! mecz, czy dach? i jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.06.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Asiu najważniejsze ze robota idzie do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Krzyś U nas powoli do przodu, a u Was, jakieś newsy? Wznawiam działalność budowlaną. Dziś weszli dekarze i rozpoczyna się układanie dachu... Oprócz tego murarze (już nowi) maja wymurować mi ścianki działowe. Bez tego nie może wejść elektryk i gość od alarmu. A bez tego nie mogę zamontowac okien... A poza tym mam bilet na mecz Kostaryka-Polska.. Chyba jednak pojadę. Może choć ostatni mecz Polacy wygrają.. to super! Ale co super! mecz, czy dach? i jedno i drugie W sumie z dachu bardziej się cieszę, bo na mundialu Polacy na razie graja cienko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Kasia - gratki Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie? Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... No fakt! Tez byłbym zły... Przegapic taki moment Ja to z tego momentu mam sporo zdjęć. Poza tym kto zamawiał beton? jesli Ty no to chyba miałaś wpływ na godzinę dostawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy Gratki Kasia, gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Kasia - gratki Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie? Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę Ale dowcipny jesteś... Wsadź rękę... Ale niewątpliwie skoro nie było Joasi przy zalewani to nie wie, czy jest w środku zbrojenie.. A chociaż kierownik budowy był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Streszczenium - muszę pisać streszczenium - poprzednią stronę ja otworzyłam, a zamknęła Sylwia - Ewka przyniosła piwonie - Kasztance kroi się niedługo wprowadzka - a Kze jedzie na mundial czy nie jedzie? - Asia od Jasia jest rozżalona - ech ci fachowcy RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 232 2. Jajcek - 220 3. SławekD-żonka - 175 4. kze - 131 5. Joanna i Janusz - 130 6. Whisper - 119 7. Kasztanka, verunia - 90 9. maksiu, Majka - 79 11. fizyk - 73 12. Olkalybowa - 65 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16.monka- 38 17. Moni, - 36 18. facio, Aga J.G, andrzejka - 35 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 26 24. Trini, marcel2000 - 20 26. Witos, Funia, Nefer - 18 29. Agniesia, andre59, sylvia1 - 14 31. joola -13 32. Ew-ka -12 33. Tola, - 11 34. Jane - 10 36. Wojty, kasia64, karolka - 9 39. kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5 48. Ewuś - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dziękuję wszystkim za gratki :P:P _________________ jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Kasia - gratki Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie? Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę Hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... No niestety - chodzi mi o motywację, a nie o to, że jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Moja motywacja spadła.. Ale 1 lipca mam rozdanie dyplomów mba.. Studia skończone, w pracy i tak nic się nie zmieni na lepsze... Od 1 stycznia nowy dyrektor. Musi sie wykazać, więc normalni ludzie latają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 właśnie był pan od wody i zrobił odczyt .....od 6 marca zuzyliśmy 14 m3 wody .....kurczę to chyba mało ....zaraz się dowiem ,że my brudasy jakieś ....ile zużywacie wody na kwartał ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 My w bloku co mesiąc ok.8m3... Ale ja długo biorę prysznic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Głowa do góry Krzyś - rodzinę masz zdrową, kolejna dzidzia w drodze, dom rośnie w oczach... i tym optymistycznym akcentem na dzisiaj mówię papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.06.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 właśnie był pan od wody i zrobił odczyt .....od 6 marca zuzyliśmy 14 m3 wody .....kurczę to chyba mało ....zaraz się dowiem ,że my brudasy jakieś ....ile zużywacie wody na kwartał ???? Brudasy i do tego po ciemaku siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts