Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Cześć Asiu :p

kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21

Numer działki. Ja mam działkę nr 21, która należy do dużej działki o numerze 52.

Qrczak Krzyś, to może lepiej wykasuj taki dokładny namiar na Ciebie, bo jak wiadomo nie tylko uczciwi forumowicze tu zaglądają niestety :(

Ale jeszcze musieliby wiedzieć na jakiej ulicy mieszkam... Poza tym osoby z naszej łączki sugerowały by łatwiej było nicki skojarzyć z działkami - sąsiadami to sugerowały by taki nr umieszczać.. Niemniej mysle, że niedługo skasuje go.. Myslę, że sąsiedzi już wiedzą jaki mam nick... :lol:

albo się zapytają

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Krzyś :p

U nas powoli do przodu, a u Was, jakieś newsy? 8) :wink:

Wznawiam działalność budowlaną. Dziś weszli dekarze i rozpoczyna się układanie dachu... Oprócz tego murarze (już nowi) maja wymurować mi ścianki działowe. Bez tego nie może wejść elektryk i gość od alarmu. A bez tego nie mogę zamontowac okien... :roll:

A poza tym mam bilet na mecz Kostaryka-Polska.. Chyba jednak pojadę. Może choć ostatni mecz Polacy wygrają..

to super!

Ale co super! mecz, czy dach?

i jedno i drugie

Cześć Krzyś :p

U nas powoli do przodu, a u Was, jakieś newsy? 8) :wink:

Wznawiam działalność budowlaną. Dziś weszli dekarze i rozpoczyna się układanie dachu... Oprócz tego murarze (już nowi) maja wymurować mi ścianki działowe. Bez tego nie może wejść elektryk i gość od alarmu. A bez tego nie mogę zamontowac okien... :roll:

A poza tym mam bilet na mecz Kostaryka-Polska.. Chyba jednak pojadę. Może choć ostatni mecz Polacy wygrają..

to super!

Ale co super! mecz, czy dach?

i jedno i drugie

W sumie z dachu bardziej się cieszę, bo na mundialu Polacy na razie graja cienko... :cry:

jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... :cry:

:( :( :( ech ci fachowcy :roll:

noooo

gratki

Kasia - gratki :D

Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie?

Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę 8)

jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... :cry:

No fakt! Tez byłbym zły... Przegapic taki moment :roll: Ja to z tego momentu mam sporo zdjęć. Poza tym kto zamawiał beton? jesli Ty no to chyba miałaś wpływ na godzinę dostawy...

noooo

gratki

Ale dowcipny jesteś... :roll: Wsadź rękę... :lol: :lol:

Ale niewątpliwie skoro nie było Joasi przy zalewani to nie wie, czy jest w środku zbrojenie.. A chociaż kierownik budowy był?

Streszczenium - muszę pisać streszczenium :roll: :wink: :lol:

- poprzednią stronę ja otworzyłam, a zamknęła Sylwia

- Ewka przyniosła piwonie 8)

- Kasztance kroi się niedługo wprowadzka :p

- a Kze jedzie na mundial czy nie jedzie? :wink:

- Asia od Jasia jest rozżalona - ech ci fachowcy :-?

RANKINGUM RECORDUM

1. inż. Mamoń - 232

2. Jajcek - 220

3. SławekD-żonka - 175

4. kze - 131

5. Joanna i Janusz - 130

6. Whisper - 119

7. Kasztanka, verunia - 90

9. maksiu, Majka - 79

11. fizyk - 73

12. Olkalybowa - 65

13. Teska - 60

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16.monka- 38

17. Moni, - 36

18. facio, Aga J.G, andrzejka - 35

21. markus_gdynia - 28

22. Jezier - 27

23. zaba_gonia - 26

24. Trini, marcel2000 - 20

26. Witos, Funia, Nefer - 18

29. Agniesia, andre59, sylvia1 - 14

31. joola -13

32. Ew-ka -12

33. Tola, - 11

34. Jane - 10

36. Wojty, kasia64, karolka - 9

39. kolia, Zielonooka - 7

41. Januszz, tabaluga1 - 6

43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5

48. Ewuś - 4

49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3

53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2

57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1

Dziękuję wszystkim za gratki :p:P:P

noooo

gratki

Hehehe :lol: :lol: :lol:

Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... :(

Kze - że też Ci się chce tam jechać :o

Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie :-?