Ew-ka 13.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dzieki wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A ja sobie piję Mas de Cadenet i zagryzam gruyer'em ....mniam Dobry wieczór all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Czesc Jacek, Tym razem niestety na zwolnieniu lekarskim a co Ci ? Zapalenie węzłów chłonnych podrzuchwowych przewlekłe, już na to lezalem w szpitalu miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/238/307.png GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Kasia - gratki Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie? Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę byłam, obejrzałam, wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Kasia - gratki Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie? Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę Ale dowcipny jesteś... Wsadź rękę... Ale niewątpliwie skoro nie było Joasi przy zalewani to nie wie, czy jest w środku zbrojenie.. A chociaż kierownik budowy był? oczywiście.... więcej tego nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A ja sobie piję Mas de Cadenet i zagryzam gruyer'em ....mniam Dobry wieczór all Ze co prosze ? witaj you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Joasia - będzie dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kze jedzie na mundial, tylko po porażce z Ekwadorem jakoś motywacja spadła... Kze - że też Ci się chce tam jechać Przecież to co pokazali z Ekwadorem to kompletna żenada była. Idę o zakład, że z taką grą to przegraliby z każdym innym finalistą tych mistrzostw. Dla mnie była to bezładna i bezsensowna kopanina piłki w środkowych rejonach boiska i brak ciągu na bramkę rywali. Technicznie nawet nie próbowali kiwać rywali żeby nie dać się ośmieszyć. Widziałeś Ghanę z Włochami? Gra Polski i gra Ghany to przepaść bez dna. Jak tu wierzyć, że się pozbierają? Z Niemcami na 14 meczów mieli ledwo 4 remisy dotychczas - wierzysz, że teraz będzie chciaż remis? A jak nie remis to będzie powtórka z Korei-Japonii. A może też być gorzej - bo przecież Kostaryka też kopać w piłkę umie Wydałęm kase na bilet na mecz to wydam jeszcze na pociag. Bo jak nie pojadę to dopiero bedę miał do siebie pretensję.. Tak blisko mundial, a ja byłem w domu pomimo posiadania biletu... Krzysiek - może spróbuj opchnąć bilet Zobacz tutaj http://www.allegro.pl/item109816350_bilet_polska_kostaryka_plus_bilet_na_samolot.html No ale mundial już nigdy nie będzie tak blisko.... Co znaczy już nigdy? Nie rozumiem. W 1974 był w Niemczech, a po 32 latach jest znowu. Pewnie doczekasz jeszcze kolejnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 czesc wszystkim, a tobie Jacku powtórnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Joasia - będzie dobrze :) musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Kasia - gratki Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie? Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę byłam, obejrzałam, wszystko jest A to się cieszę Witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacek! Pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam wieczorkowo A witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... ech ci fachowcy noooo gratki Kasia - gratki Joanna - a czy jesteś pewna, że w tych ławach jest zbrojenie? Może lepiej pojedź jeszcze póki beton miękki jest i wsadź rękę byłam, obejrzałam, wszystko jest A to się cieszę Witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 własnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacek! Pracujesz? Po czym wnioskujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A ja sobie piję Mas de Cadenet i zagryzam gruyer'em ....mniam Dobry wieczór all Ze co prosze ? witaj you Takie dobre winko i taki dobry żółty ser śmierdzący jak skarpety :)Witaj Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts