Nefer 13.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A ja sobie piję Mas de Cadenet i zagryzam gruyer'em ....mniam Dobry wieczór all Ze co prosze ? witaj you Takie dobre winko i taki dobry żółty ser śmierdzący jak skarpety :)Witaj Piękny Aha bo juz myslalem ze mnie obrazasz witaj witaj ksiezniczko Ależ Mój Drogi , nie śmiałabym Ci ubliżać publicznie Dobre i tyle Udalo cos sie zalatwic z Ulą ? Tak, dzięki jesteśmy w kontakcie i się "namawiamy" :) Choć dziś to ja byłam poza zasięgiem, bo spałam po ciężkiej nocy do 18.00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Streszczenie Stronke zaczal chory Gawel, Ewcia miala okraglutki post i wdrapala sie na olimop, Joasia wsadzala rece do betonu, a Nefer uzywa slow obcojezycznych i nie zrozumialych O Jack ty to jestes przygważdzająco szczery. i spostrzegawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Łopata i grabie przyrosły mi do rąk a co robisz? Czyżby dziełeczka Jawohl Odpowczywaj Inżynierze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dopisałem kolejny odcinek opowiadania "Jak Andre... budował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A ja sobie piję Mas de Cadenet i zagryzam gruyer'em ....mniam Dobry wieczór all Ze co prosze ? witaj you Takie dobre winko i taki dobry żółty ser śmierdzący jak skarpety :)Witaj Piękny Aha bo juz myslalem ze mnie obrazasz witaj witaj ksiezniczko Ależ Mój Drogi , nie śmiałabym Ci ubliżać publicznie Dobre i tyle Udalo cos sie zalatwic z Ulą ? Tak, dzięki jesteśmy w kontakcie i się "namawiamy" :) Choć dziś to ja byłam poza zasięgiem, bo spałam po ciężkiej nocy do 18.00 :) Ciesze sie ze moglem pomoc, no ladnie pospalas ale czytalem twoj dziennik i wiem ze latwo nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Streszczenie Stronke zaczal chory Gawel, Ewcia miala okraglutki post i wdrapala sie na olimop, Joasia wsadzala rece do betonu, a Nefer uzywa slow obcojezycznych i nie zrozumialych O Jack ty to jestes przygważdzająco szczery. i spostrzegawczy no co ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dopisałem kolejny odcinek opowiadania "Jak Andre... budował" CHWALIPIĘTA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Streszczenie Stronke zaczal chory Gawel, Ewcia miala okraglutki post i wdrapala sie na olimop, Joasia wsadzala rece do betonu, a Nefer uzywa slow obcojezycznych i nie zrozumialych O Jack ty to jestes przygważdzająco szczery. i spostrzegawczy no co ty ? zażartowałem nie ma co sie obrażac sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Streszczenie Stronke zaczal chory Gawel, Ewcia miala okraglutki post i wdrapala sie na olimop, Joasia wsadzala rece do betonu, a Nefer uzywa slow obcojezycznych i nie zrozumialych O Jack ty to jestes przygważdzająco szczery. i spostrzegawczy no co ty ? zażartowałem nie ma co sie obrażac sorry spoko wcale inaczej tego nie traktowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Wsadziła mnie na taką minę, że nie wiem czy się sądem nie skończy. Szkoda gadać. Zdaje się, że również nie bardzo jej się robić chciało... Generalnie to ona nie ma czasu pracować .. nie ma takiego dobrego uczynku, który nie zostałby ukarany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dopisałem kolejny odcinek opowiadania "Jak Andre... budował" Tobie tez dobry wieczor Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dopisałem kolejny odcinek opowiadania "Jak Andre... budował" CHWALIPIĘTA !!!! CHŁE, CHŁE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Streszczenie Stronke zaczal chory Gawel, Ewcia miala okraglutki post i wdrapala sie na olimop, Joasia wsadzala rece do betonu, a Nefer uzywa slow obcojezycznych i nie zrozumialych O Jack ty to jestes przygważdzająco szczery. i spostrzegawczy no co ty ? zażartowałem nie ma co sie obrażac sorry Jacek ma "specyficzne poczucie humoru" on sobie tylko tak żartuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Wsadziła mnie na taką minę, że nie wiem czy się sądem nie skończy. Szkoda gadać. Zdaje się, że również nie bardzo jej się robić chciało... Generalnie to ona nie ma czasu pracować .. nie ma takiego dobrego uczynku, który nie zostałby ukarany.... o ja pi@#$%^& powiedz ze zartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Streszczenie Stronke zaczal chory Gawel, Ewcia miala okraglutki post i wdrapala sie na olimop, Joasia wsadzala rece do betonu, a Nefer uzywa slow obcojezycznych i nie zrozumialych O Jack ty to jestes przygważdzająco szczery. i spostrzegawczy no co ty ? zażartowałem nie ma co sie obrażac sorry spoko wcale inaczej tego nie traktowalem Kamien spadl mi z serca na stpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Streszczenie Stronke zaczal chory Gawel, Ewcia miala okraglutki post i wdrapala sie na olimop, Joasia wsadzala rece do betonu, a Nefer uzywa slow obcojezycznych i nie zrozumialych O Jack ty to jestes przygważdzająco szczery. i spostrzegawczy no co ty ? zażartowałem nie ma co sie obrażac sorry Jacek ma "specyficzne poczucie humoru" on sobie tylko tak żartuje :) jedyna co sie zna na moich zartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dopisałem kolejny odcinek opowiadania "Jak Andre... budował" Tobie tez dobry wieczor Andre Bry wieczór i bra noc. Niestety muszę zmykać Miłych snów Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dopisałem kolejny odcinek opowiadania "Jak Andre... budował" Tobie tez dobry wieczor Andre Bry wieczór i bra noc. Niestety muszę zmykać Miłych snów Wam życzę To spij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Wsadziła mnie na taką minę, że nie wiem czy się sądem nie skończy. Szkoda gadać. Zdaje się, że również nie bardzo jej się robić chciało... Generalnie to ona nie ma czasu pracować .. nie ma takiego dobrego uczynku, który nie zostałby ukarany.... o ja pi@#$%^& powiedz ze zartujesz No wlasnie, sąd przy takich słowach to betka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts