Nefer 13.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dopisałem kolejny odcinek opowiadania "Jak Andre... budował" CHWALIPIĘTA !!!! CHŁE, CHŁE... Opis super - jakbym chodziła po Twoim domku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dopisałem kolejny odcinek opowiadania "Jak Andre... budował" Tobie tez dobry wieczor Andre Bry wieczór i bra noc. Niestety muszę zmykać Miłych snów Wam życzę to do dzisiaj, bo juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Wsadziła mnie na taką minę, że nie wiem czy się sądem nie skończy. Szkoda gadać. Zdaje się, że również nie bardzo jej się robić chciało... Generalnie to ona nie ma czasu pracować .. nie ma takiego dobrego uczynku, który nie zostałby ukarany.... o ja pi@#$%^& powiedz ze zartujesz jak zaczalem czytac o minie to pomyslalem ze to ona na zwolnieniu i po nocach przez nia siedzisz ale jak przeczytalem dalej to mi szczeka o podloge ze trzy razy sie obila a galki oczne na klawiature wypadly, to kurna smieszne nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Wsadziła mnie na taką minę, że nie wiem czy się sądem nie skończy. Szkoda gadać. Zdaje się, że również nie bardzo jej się robić chciało... Generalnie to ona nie ma czasu pracować .. nie ma takiego dobrego uczynku, który nie zostałby ukarany.... o ja pi@#$%^& powiedz ze zartujesz jak zaczalem czytac o minie to pomyslalem ze to ona na zwolnieniu i po nocach przez nia siedzisz ale jak przeczytalem dalej to mi szczeka o podloge ze trzy razy sie obila a galki oczne na klawiature wypadly, to kurna smieszne nie bylo Opis na privie :) Żeby nie było , że suka jestem niesprawiedliwa. Miałam z nią rozmowę w piątek zeszły... szkoda gadać. I co z tego, że jej głupio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Wsadziła mnie na taką minę, że nie wiem czy się sądem nie skończy. Szkoda gadać. Zdaje się, że również nie bardzo jej się robić chciało... Generalnie to ona nie ma czasu pracować .. nie ma takiego dobrego uczynku, który nie zostałby ukarany.... o ja pi@#$%^& powiedz ze zartujesz No wlasnie, sąd przy takich słowach to betka Gaweł - wyciągniej naukę - trzy razy należy się zastanowić, zanim komuś pomożesz :)Np. weźmiesz go do pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Wsadziła mnie na taką minę, że nie wiem czy się sądem nie skończy. Szkoda gadać. Zdaje się, że również nie bardzo jej się robić chciało... Generalnie to ona nie ma czasu pracować .. nie ma takiego dobrego uczynku, który nie zostałby ukarany.... o ja pi@#$%^& powiedz ze zartujesz jak zaczalem czytac o minie to pomyslalem ze to ona na zwolnieniu i po nocach przez nia siedzisz ale jak przeczytalem dalej to mi szczeka o podloge ze trzy razy sie obila a galki oczne na klawiature wypadly, to kurna smieszne nie bylo Eeeee to że się komu robić nie chce to nic nowego - moja głowa w tym, żeby tym zarządzić coby nie bolało. Nockę mam w plecy, bo koleżanka z zespołu złamała nogę - się zdarza - tylko dlaczego to zawsze na mnie spada? :) hihihi Matka Teresa czy co ??????? ja to już głupia umrę ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Wsadziła mnie na taką minę, że nie wiem czy się sądem nie skończy. Szkoda gadać. Zdaje się, że również nie bardzo jej się robić chciało... Generalnie to ona nie ma czasu pracować .. nie ma takiego dobrego uczynku, który nie zostałby ukarany.... o ja pi@#$%^& powiedz ze zartujesz No wlasnie, sąd przy takich słowach to betka Gaweł - wyciągniej naukę - trzy razy należy się zastanowić, zanim komuś pomożesz :)Np. weźmiesz go do pracy :) O to to jest b duza przysługa zwlaszcza w obecnych czasach, ale i niestety potem obciach tez niemały, kiedys to przerobilem (ale tylko 1 raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Nefer a skoro juz o pracy to co u naszej kolezanki co sie juz tu nie pokazuje ? nie lubi nas ? czy moze lepsze towarzystwo se znalazla ? Wsadziła mnie na taką minę, że nie wiem czy się sądem nie skończy. Szkoda gadać. Zdaje się, że również nie bardzo jej się robić chciało... Generalnie to ona nie ma czasu pracować .. nie ma takiego dobrego uczynku, który nie zostałby ukarany.... o ja pi@#$%^& powiedz ze zartujesz No wlasnie, sąd przy takich słowach to betka Gaweł - wyciągniej naukę - trzy razy należy się zastanowić, zanim komuś pomożesz :)Np. weźmiesz go do pracy :) Widzisz jak dobrze ze ja nie mialem czasu przyjechac do was na te prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dobanoc wszystkim musze leciec spac papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dobanoc wszystkim musze leciec spac papa PAPAPAP:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 No wlasnie, sąd przy takich słowach to betka :)Gaweł - wyciągniej naukę - trzy razy należy się zastanowić, zanim komuś pomożesz :)Np. weźmiesz go do pracy Widzisz jak dobrze ze ja nie mialem czasu przyjechac do was na te prace Jacuś - są ludzie i taborety. Znaazłam w życiu kilka "perełek" - pracują ze mną - i kilka fuck up'ów też się zdarzyło. Taki lajf Ale zła jestem na siebie....zawsze się dam zrobić jak kto "bidulka".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dobanoc wszystkim musze leciec spac papa paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś - są ludzie i taborety. Znaazłam w życiu kilka "perełek" - pracują ze mną - i kilka fuck up'ów też się zdarzyło. Taki lajf Ale zła jestem na siebie....zawsze się dam zrobić jak kto "bidulka".... No wiesz nie myli sie tylko ten co nic nie robi, wiec jak i jednemu na dziesiec naorawde pomozesz to i tak jest niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Ale jakos to przezyje tylko ile tu osob z Wawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Potem jakoś jadę po tego Paryża, ale możemy znajeźć termin :) taki, żeby dla CIebie też było OK. Zarzucę jutro rano temat. a jak nie to się sami napijemy i pogadamy jak ludzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Potem jakoś jadę po tego Paryża, ale możemy znajeźć termin :) taki, żeby dla CIebie też było OK. Zarzucę jutro rano temat. a jak nie to się sami napijemy i pogadamy jak ludzie :) termin moze byc bo w sumie mialbym klopoty z powrotem do domu a wogole w tym terminie to chiba Aska z dziecmi bedzie nad morzem wiec i tak w dzien bede sie nudzil wiec bardzo chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Potem jakoś jadę po tego Paryża, ale możemy znajeźć termin :) taki, żeby dla CIebie też było OK. Zarzucę jutro rano temat. a jak nie to się sami napijemy i pogadamy jak ludzie :) nio wlasnie kiedy ty na ten miesic miodowy lecisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Potem jakoś jadę po tego Paryża, ale możemy znajeźć termin :) taki, żeby dla CIebie też było OK. Zarzucę jutro rano temat. a jak nie to się sami napijemy i pogadamy jak ludzie :) termin moze byc bo w sumie mialbym klopoty z powrotem do domu a wogole w tym terminie to chiba Aska z dziecmi bedzie nad morzem wiec i tak w dzien bede sie nudzil wiec bardzo chetnie Ło to my oba słomiane wdowce będziemy :) No to się jeszcze spikniemy KONIECZNIE A teraz to ja już chyba pójdę sać jak biały człowiek, nie ? Jutro nie będzie lepiej Znowu projekt sprzedany :) Buziaczki Jacuś - pocałuj rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts