Jajcek 13.06.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 bo wydawalo mi sie ze to w czerwcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Potem jakoś jadę po tego Paryża, ale możemy znajeźć termin :) taki, żeby dla CIebie też było OK. Zarzucę jutro rano temat. a jak nie to się sami napijemy i pogadamy jak ludzie :) nio wlasnie kiedy ty na ten miesic miodowy lecisz ? 27 czerwca chyba ....mąż załatwiał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Potem jakoś jadę po tego Paryża, ale możemy znajeźć termin :) taki, żeby dla CIebie też było OK. Zarzucę jutro rano temat. a jak nie to się sami napijemy i pogadamy jak ludzie :) termin moze byc bo w sumie mialbym klopoty z powrotem do domu a wogole w tym terminie to chiba Aska z dziecmi bedzie nad morzem wiec i tak w dzien bede sie nudzil wiec bardzo chetnie Ło to my oba słomiane wdowce będziemy :) No to się jeszcze spikniemy KONIECZNIE A teraz to ja już chyba pójdę sać jak biały człowiek, nie ? Jutro nie będzie lepiej Znowu projekt sprzedany :) Buziaczki Jacuś - pocałuj rodzinkę Ty jeszcze zasnieesz po takim spaniu ? Buziaczki i milych snow wiec jestemy umowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Tio chyba i ja pojde, co bede tak sam siedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Potem jakoś jadę po tego Paryża, ale możemy znajeźć termin :) taki, żeby dla CIebie też było OK. Zarzucę jutro rano temat. a jak nie to się sami napijemy i pogadamy jak ludzie :) termin moze byc bo w sumie mialbym klopoty z powrotem do domu a wogole w tym terminie to chiba Aska z dziecmi bedzie nad morzem wiec i tak w dzien bede sie nudzil wiec bardzo chetnie Ło to my oba słomiane wdowce będziemy :) No to się jeszcze spikniemy KONIECZNIE A teraz to ja już chyba pójdę sać jak biały człowiek, nie ? Jutro nie będzie lepiej Znowu projekt sprzedany :) Buziaczki Jacuś - pocałuj rodzinkę Ty jeszcze zasnieesz po takim spaniu ? Buziaczki i milych snow wiec jestemy umowieni A może wolałbyś w sobotę ? dzieci wyjada koło południa ....Anyway zdzwaniamy się w okolicy piątku Jesteśmy umówieni kurde, kurde :) Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 2322. Jajcek - 2223. SławekD-żonka - 1754. kze - 1315. Joanna i Janusz - 1306. Whisper - 1197. Kasztanka, verunia - 909. maksiu, Majka - 7911. fizyk - 7312. Olkalybowa - 6513. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216.monka- 3817. Moni, - 3618. facio, Aga J.G, andrzejka - 3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2624. Trini, marcel2000 - 2026. Witos, Funia, Nefer - 18 29. Agniesia, andre59, sylvia1 - 1431. joola -1332. Ew-ka -1233. Tola, - 1134. Jane - 1036. Wojty, kasia64, karolka - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 257. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek, Gawel - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Tio chyba i ja pojde, co bede tak sam siedzial Gratki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Potem jakoś jadę po tego Paryża, ale możemy znajeźć termin :) taki, żeby dla CIebie też było OK. Zarzucę jutro rano temat. a jak nie to się sami napijemy i pogadamy jak ludzie :) termin moze byc bo w sumie mialbym klopoty z powrotem do domu a wogole w tym terminie to chiba Aska z dziecmi bedzie nad morzem wiec i tak w dzien bede sie nudzil wiec bardzo chetnie Ło to my oba słomiane wdowce będziemy :) No to się jeszcze spikniemy KONIECZNIE A teraz to ja już chyba pójdę sać jak biały człowiek, nie ? Jutro nie będzie lepiej Znowu projekt sprzedany :) Buziaczki Jacuś - pocałuj rodzinkę Ty jeszcze zasnieesz po takim spaniu ? Buziaczki i milych snow wiec jestemy umowieni A może wolałbyś w sobotę ? dzieci wyjada koło południa ....Anyway zdzwaniamy się w okolicy piątku Jesteśmy umówieni kurde, kurde :) Buziaczki zdzwonimy sie bo w piatek jesli pojada to ich wywioze i pewnie w sobote wroce wiec raczej niedziela no chyba ze sobota kolo 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Tio chyba i ja pojde, co bede tak sam siedzial Gratki :) dzieki ale tez zmywa bo mi sie cos ciezka nocka zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jacuś, a ja mam taki pomysł, coby się to RW na piwo umówiło .... Może w niedzielę, 25.06 ? Dzieci wyślę na obóz, mąz zagranicą ... luzik....Co Ty na to ? Skrzykniemy ekipę do jakiegoś Lolka czy cóś ? nocke mam wiec tylko bezalkoholowe mi zostanie Potem jakoś jadę po tego Paryża, ale możemy znajeźć termin :) taki, żeby dla CIebie też było OK. Zarzucę jutro rano temat. a jak nie to się sami napijemy i pogadamy jak ludzie :) termin moze byc bo w sumie mialbym klopoty z powrotem do domu a wogole w tym terminie to chiba Aska z dziecmi bedzie nad morzem wiec i tak w dzien bede sie nudzil wiec bardzo chetnie Ło to my oba słomiane wdowce będziemy :) No to się jeszcze spikniemy KONIECZNIE A teraz to ja już chyba pójdę sać jak biały człowiek, nie ? Jutro nie będzie lepiej Znowu projekt sprzedany :) Buziaczki Jacuś - pocałuj rodzinkę Ty jeszcze zasnieesz po takim spaniu ? Buziaczki i milych snow wiec jestemy umowieni A może wolałbyś w sobotę ? dzieci wyjada koło południa ....Anyway zdzwaniamy się w okolicy piątku Jesteśmy umówieni kurde, kurde :) Buziaczki zdzwonimy sie bo w piatek jesli pojada to ich wywioze i pewnie w sobote wroce wiec raczej niedziela no chyba ze sobota kolo 20 oki ale po takiej podróży to lepiej się wyspać. Daj cynk jak wrócisz z trasy:) Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.06.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Pa Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witam środowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 ...ja pierdzielę - jak gorąco... Nie jest tak źle, jestem niedaleko od Ciebie ... ale siedzę w biurze gdzie słońce już nie świeci Teraz już też jestem w biurze i ochłonąłem ale dwie godzinki w samochodzie bez klimy mnie wykończyły... Wiem coś o tym, mamy czarnego bolida - masakra, ale za to jest bardzo kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.06.2006 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witam środowo Czesc Kasienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Cześć Jacuś Jaką masz pogodę - u nas zapowiada się kolejny piekny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.06.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 no zapowiada sie nie zle przynajmniej przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.06.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 skoro takie slonko piekne sie zapowiada to sie zbieram do domciu korzystac z tego slonka (3,5 doby wolnego teraz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.06.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dzięndobry wszystkim. Hura narescie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.06.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Żaba wita dzisiaj mam randke z hydraulikiem, a później z posadzkarzem... Co ja na siebie włożę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziń Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts