Jajcek 14.06.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziń Dobry wyspalas sie juz ? Jacuś ja mogę na okrągło spać - nie ma limitu :) to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziń Dobry wyspalas sie juz ? Jacuś ja mogę na okrągło spać - nie ma limitu :) To tak jak ja, tylko nie pamiętam kiedy ostatatni to uskuteczniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.06.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Andre już zaczyna pisać w dzienniku :) Po trochu się rozkręcam Wczoraj weny nie miałem i chyba troszkę ten opis poprzerabiam. NIe robić korekt !!!!!! To właśnie najlepsza pamiątka !!! Popieram ...nie kreślić ,nie zmieniać ....pisać ,pisać ,pisać To tylko kosmetyka Łąpy precz !!!! Bo Ci dostęp zablokujemy - gdzie ten Administrator :) No dobra, dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.06.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Zmykam. Życzę wszystkim miłego, słonecznego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Zmykam. Życzę wszystkim miłego, słonecznego dzionka Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziń Dobry wyspalas sie juz ? Jacuś ja mogę na okrągło spać - nie ma limitu :) To tak jak ja, tylko nie pamiętam kiedy ostatatni to uskuteczniałam Ja pamiętam - jak obie sztuki poszły do przedszkola - odprowadziłam i poszłam spać - na cały dzień :) Trzeba sobie zasłużyć Kasia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziń Dobry wyspalas sie juz ? Jacuś ja mogę na okrągło spać - nie ma limitu :) To tak jak ja, tylko nie pamiętam kiedy ostatatni to uskuteczniałam Ja pamiętam - jak obie sztuki poszły do przedszkola - odprowadziłam i poszłam spać - na cały dzień :) Trzeba sobie zasłużyć Kasia :) No to jeszcze trochę potrwa a zasłużyć to już dawno zasłużyłam, teraz po prostu czekam w kolejce, dłuuugiej kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dziń Dobry wyspalas sie juz ? Jacuś ja mogę na okrągło spać - nie ma limitu :) To tak jak ja, tylko nie pamiętam kiedy ostatatni to uskuteczniałam Ja pamiętam - jak obie sztuki poszły do przedszkola - odprowadziłam i poszłam spać - na cały dzień :) Trzeba sobie zasłużyć Kasia :) No to jeszcze trochę potrwa a zasłużyć to już dawno zasłużyłam, teraz po prostu czekam w kolejce, dłuuugiej kolejce Kolejka jest krótsza niż Ci się wydaje :) Za chwilę będziesz gonić chłopaków z chałupy :) I kupować kosmetyki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Polska BIAŁO -CZERWONI biali ze strachu ................czerwoni ze wstydu ........ ło matko ...co jo godom ,co jo godom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Kolejka jest krótsza niż Ci się wydaje :) Za chwilę będziesz gonić chłopaków z chałupy :) I kupować kosmetyki :) Też o tym wczoraj myślałam i stwierdziłam, że przynajmniej ciuchów mi nie będzie podbierać - bo kroi się z niej wysoka pannica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Kolejka jest krótsza niż Ci się wydaje :) Za chwilę będziesz gonić chłopaków z chałupy :) I kupować kosmetyki :) Też o tym wczoraj myślałam i stwierdziłam, że przynajmniej ciuchów mi nie będzie podbierać - bo kroi się z niej wysoka pannica Zanim Cię przerośnie to zużyje Twoje kosmetyki i wyciągnie ciuchy :) Życie jest okrutne. Poza tym Królewny wolą ciuchy tatusiów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Polska BIAŁO -CZERWONI biali ze strachu ................czerwoni ze wstydu ........ ło matko ...co jo godom ,co jo godom Mam nadzieję że nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Kolejka jest krótsza niż Ci się wydaje :) Za chwilę będziesz gonić chłopaków z chałupy :) I kupować kosmetyki :) Też o tym wczoraj myślałam i stwierdziłam, że przynajmniej ciuchów mi nie będzie podbierać - bo kroi się z niej wysoka pannica Zanim Cię przerośnie to zużyje Twoje kosmetyki i wyciągnie ciuchy :) Życie jest okrutne. Poza tym Królewny wolą ciuchy tatusiów :) No fakt z ciuchami tatusiów włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Kolejka jest krótsza niż Ci się wydaje :) Za chwilę będziesz gonić chłopaków z chałupy :) I kupować kosmetyki :) Też o tym wczoraj myślałam i stwierdziłam, że przynajmniej ciuchów mi nie będzie podbierać - bo kroi się z niej wysoka pannica Zanim Cię przerośnie to zużyje Twoje kosmetyki i wyciągnie ciuchy :) Życie jest okrutne. Poza tym Królewny wolą ciuchy tatusiów :) moje ciuchy córce sie nie podobają, za bardzo "klasyczne" delikatna bestyja Ale skutecznie podbiera mi buty. Niedługo pewnie ja bede nosic po niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Kolejka jest krótsza niż Ci się wydaje :) Za chwilę będziesz gonić chłopaków z chałupy :) I kupować kosmetyki :) Też o tym wczoraj myślałam i stwierdziłam, że przynajmniej ciuchów mi nie będzie podbierać - bo kroi się z niej wysoka pannica Zanim Cię przerośnie to zużyje Twoje kosmetyki i wyciągnie ciuchy :) Życie jest okrutne. Poza tym Królewny wolą ciuchy tatusiów :) moje ciuchy córce sie nie podobają, za bardzo "klasyczne" delikatna bestyja Ale skutecznie podbiera mi buty. Niedługo pewnie ja bede nosic po niej Moja mama tego problemu nie miała - mam o rozmiar stopy mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witam w przerwie na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 dzisiaj o 21.00 uczta duchowa się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 tej uczty sobie nie odmówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Fajnie wczoraj Chorwacja grała - nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 dzisiaj o 21.00 uczta duchowa się szykuje gdyby remis wystarczał nie byłoby jeszcze beznadziejnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts