Aga J.G 17.06.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam sobotnio A u nas już po słoneczku w nocy burza i deszcze a teraz pochmurno i kropi Agus witaj. Jak tam postepy prac domowych ? Powoli bardzo powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam sobotnio A u nas już po słoneczku w nocy burza i deszcze a teraz pochmurno i kropi Agus witaj. Jak tam postepy prac domowych ? Powoli bardzo powoli do przodu No i dobrze - niepalisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam sobotnio A u nas już po słoneczku w nocy burza i deszcze a teraz pochmurno i kropi Agus witaj. Jak tam postepy prac domowych ? Powoli bardzo powoli do przodu No i dobrze - niepalisię Mi się pali tylko mąz ciągle w rozjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dzień dobry Oooo ksiezniczka juz wstala Ano wstała i zastanawia się nad płytą fundamentową - straszne o czym ja sobie dywaguję w sobotę ... to sie nazywa nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam sobotnio A u nas już po słoneczku w nocy burza i deszcze a teraz pochmurno i kropi Agus witaj. Jak tam postepy prac domowych ? Powoli bardzo powoli do przodu No i dobrze - niepalisię Mi się pali tylko mąz ciągle w rozjazdach oj te kobiety w goracej wodzie kąpane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dzień dobry Oooo ksiezniczka juz wstala Ano wstała i zastanawia się nad płytą fundamentową - straszne o czym ja sobie dywaguję w sobotę ... to sie nazywa nałóg Jajcuś popilnuj tego samolotu do Pragi w poniedziałek o 19.oo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam sobotnio A u nas już po słoneczku w nocy burza i deszcze a teraz pochmurno i kropi Agus witaj. Jak tam postepy prac domowych ? Powoli bardzo powoli do przodu No i dobrze - niepalisię Mi się pali tylko mąz ciągle w rozjazdach Mój właśnie przepakowuje walizkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dzień dobry Oooo ksiezniczka juz wstala Ano wstała i zastanawia się nad płytą fundamentową - straszne o czym ja sobie dywaguję w sobotę ... to sie nazywa nałóg Jajcuś popilnuj tego samolotu do Pragi w poniedziałek o 19.oo :) oooo, wyglądaże będzie rewizja osobista pasażerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dzień dobry Oooo ksiezniczka juz wstala Ano wstała i zastanawia się nad płytą fundamentową - straszne o czym ja sobie dywaguję w sobotę ... to sie nazywa nałóg Jajcuś popilnuj tego samolotu do Pragi w poniedziałek o 19.oo :) oooo, wyglądaże będzie rewizja osobista pasażerów Wystarczy, że nie spadnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 słońce skryło się za chmurami. Pewnie burza sie zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dzień dobry Oooo ksiezniczka juz wstala Ano wstała i zastanawia się nad płytą fundamentową - straszne o czym ja sobie dywaguję w sobotę ... to sie nazywa nałóg Jajcuś popilnuj tego samolotu do Pragi w poniedziałek o 19.oo :) oooo, wyglądaże będzie rewizja osobista pasażerów Wystarczy, że nie spadnie :) a dlaczego ma spadać? to trudna ewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dzień dobry Oooo ksiezniczka juz wstala Ano wstała i zastanawia się nad płytą fundamentową - straszne o czym ja sobie dywaguję w sobotę ... to sie nazywa nałóg Jajcuś popilnuj tego samolotu do Pragi w poniedziałek o 19.oo :) oooo, wyglądaże będzie rewizja osobista pasażerów Wystarczy, że nie spadnie :) a dlaczego ma spadać? to trudna ewolucja No, właściewie, wziąwszy pod uwagę polisę na życie ... może nie trzebaby kredytu brać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam sobotnio A u nas już po słoneczku w nocy burza i deszcze a teraz pochmurno i kropi Agus witaj. Jak tam postepy prac domowych ? Powoli bardzo powoli do przodu No i dobrze - niepalisię Mi się pali tylko mąz ciągle w rozjazdach oj te kobiety w goracej wodzie kąpane Wiesz jak wkurzają panele w paczkach zamiast na podlogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam sobotnio A u nas już po słoneczku w nocy burza i deszcze a teraz pochmurno i kropi Agus witaj. Jak tam postepy prac domowych ? Powoli bardzo powoli do przodu No i dobrze - niepalisię Mi się pali tylko mąz ciągle w rozjazdach Mój właśnie przepakowuje walizkę a mój imprezuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga, a jak tam twój gliniasty ogródek? Rosnie juz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Aga, a jak tam twój gliniasty ogródek? Rosnie juz coś? Tak dzika łąka Mam również góry i doły )) link do fotek jest w dzienniku gdzie można zobaczyć mój piekny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 widzę, że masz pełną gamę ziół U mnie tez tak było. Teraz jest nie dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.06.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 widzę, że masz pełną gamę ziół U mnie tez tak było. Teraz jest nie dużo lepiej Zioła jak zioła bardziej nas martwi ukształtownie terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 A mnie nosi. Właśnie napisałam załącznik do pozwolenia na rozbiórkę rudery na działce. Zaraz chyba przymierzę się do pozwolenia na budowę... a co... nie będę tak siedzieć i nic nie robić.... Rozbiórka jest Teraz umowa użyczenia działki :) Ja to K.........A ZACZNE W TE WAKACJE CHOĆBY GÓRY SRAŁY !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.06.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 słońce skryło się za chmurami. Pewnie burza sie zbliża. U nas tez jakos pochmurniasto sie zrobiło A ja z pracy wracam rowerem i martwie sie zeby mnie deszczyk nie zmoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts