Jajcek 17.06.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 po co sie pytalem głupi jestem , wiedzialem ze tak powiesz ty to powiedziales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 kurcze rozmaiwałam z panem d studni i nie wiem ktora robic ta z szersza rura czy z wezsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 kurcze rozmaiwałam z panem d studni i nie wiem ktora robic ta z szersza rura czy z wezsza.. ja tez ci nie powiem bo mam wode miejska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.06.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 to przez ten antybiotyk, czuje sie jak (sorry) wysrana sliwka i jeszce cały dzien siedzialem na wykładach, jutro tez zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 to przez ten antybiotyk, czuje sie jak (sorry) wysrana sliwka i jeszce cały dzien siedzialem na wykładach, jutro tez zresztą. twardziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.06.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 kurcze rozmaiwałam z panem d studni i nie wiem ktora robic ta z szersza rura czy z wezsza.. O wlasnie Sylwia bo zapomnielem ten mój hydraulik mieszka w Radoniach a studniarza to miałas już namiar na naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 to przez ten antybiotyk, czuje sie jak (sorry) wysrana sliwka i jeszce cały dzien siedzialem na wykładach, jutro tez zresztą. twardziel bez przesady robie taka szybką podyplomówkę z rachunkowosci w lipcu egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 GAweł no wąłsnie do neigo zadzwoniłam a okazało sie żę gośc sasiadom tez robił studnie i mi zaproponowała standar za 50 za mb lub szersza z glebinowka z wieksza przepustowowscia za 100 za mb.. i nie wiem ktora wybrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 GAweł no wąłsnie do neigo zadzwoniłam a okazało sie żę gośc sasiadom tez robił studnie i mi zaproponowała standar za 50 za mb lub szersza z glebinowka z wieksza przepustowowscia za 100 za mb.. i nie wiem ktora wybrac... najlepiej niech zrobi szersza za 50 za mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.06.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 GAweł no wąłsnie do neigo zadzwoniłam a okazało sie żę gośc sasiadom tez robił studnie i mi zaproponowała standar za 50 za mb lub szersza z glebinowka z wieksza przepustowowscia za 100 za mb.. i nie wiem ktora wybrac... No wiesz jaj mam tą cienką 9m i jest ok tu na osiedlu sasiedzi maja do 40 m z cienkiej rury i jest ok, moim zdaniem ta gruba to do glebokości wiekszych nawet do 80 m i na tej glebokosci jest ponoc bardzo dobra woda i nie przebrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.06.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 GAweł no wąłsnie do neigo zadzwoniłam a okazało sie żę gośc sasiadom tez robił studnie i mi zaproponowała standar za 50 za mb lub szersza z glebinowka z wieksza przepustowowscia za 100 za mb.. i nie wiem ktora wybrac... najlepiej niech zrobi szersza za 50 za mb Trefnisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 GAweł no wąłsnie do neigo zadzwoniłam a okazało sie żę gośc sasiadom tez robił studnie i mi zaproponowała standar za 50 za mb lub szersza z glebinowka z wieksza przepustowowscia za 100 za mb.. i nie wiem ktora wybrac... najlepiej niech zrobi szersza za 50 za mb Trefnisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.06.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 często masz dyżury Jacek hyba w ruchu ciągłym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dobra reszta pytan na gg.,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 często masz dyżury Jacek hyba w ruchu ciągłym? roznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dobra reszta pytan na gg.,. a mi nie dziala gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 17.06.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 biedaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.06.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dobra reszta pytan na gg.,. a mi nie dziala gg a czemu jestes za firewallem? a wersja webowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 17.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dobra reszta pytan na gg.,. a mi nie dziala gg a czemu jestes za firewallem? a wersja webowa? nie wiem wlasnie co sie dzieje, bylo wszystko ok i nagle ktoregos dnia powiedzial bee, dobrze ze na drugim laptopie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 dobra reszta pytan na gg.,. a mi nie dziala gg a czemu jestes za firewallem? a wersja webowa? nie wiem wlasnie co sie dzieje, bylo wszystko ok i nagle ktoregos dnia powiedzial bee, dobrze ze na drugim laptopie dziala ze ja się zapytam czy ty masz własnego lap[topa w pracy? i na jakiej zasadzie podłączasz się do netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts