Olkalybowa 19.06.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Już jestem co miałeś na kolację? Ola było tak: chlebek razowy masełko cienkie kiełbaski-paluszki na ciepło ketchup herbatka i najważniejsze: Tuskawki z własnego ogródka na deser mniam za razowym nie przepadam, ale reszta miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Już jestem co miałeś na kolację? Ola było tak: chlebek razowy masełko cienkie kiełbaski-paluszki na ciepło ketchup herbatka i najważniejsze: Tuskawki z własnego ogródka na deser mniam za razowym nie przepadam, ale reszta miodzio następnym razem powiem Piotrkowi żeby foto zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Kto te jachty ma? Ośrodki sportów wodnych? prywatni armatorzy, Paweł oferuje się w roli skipera czyli sternika do wynajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Już jestem co miałeś na kolację? Ola było tak: chlebek razowy masełko cienkie kiełbaski-paluszki na ciepło ketchup herbatka i najważniejsze: Tuskawki z własnego ogródka na deser mniam za razowym nie przepadam, ale reszta miodzio następnym razem powiem Piotrkowi żeby foto zrobił następnym razem to ja do Was przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 O!!!! Moja ulubiona ekipa na rw! Czesć wszystkim! Co pijemy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 verunia w ile osób byliście na tej łajbie? pięciu pancernych i pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Kto te jachty ma? Ośrodki sportów wodnych? prywatni armatorzy, Paweł oferuje się w roli skipera czyli sternika do wynajęcia a Cievbie w domu sama zostawi ? moze trzeba popilnowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 a ja sie wody boje bo plywac nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ciekawe czy http://plaatjessite.mine.nu/nanda/kikkers/dieren38.gifdziś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 O!!!! Moja ulubiona ekipa na rw! Czesć wszystkim! Co pijemy???? Hayunia zabunia` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 verunia w ile osób byliście na tej łajbie? pięciu pancernych i pies a Hera gdzie spała?Było jeszcze miejsce na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Kto te jachty ma? Ośrodki sportów wodnych? prywatni armatorzy, Paweł oferuje się w roli skipera czyli sternika do wynajęcia a Cievbie w domu sama zostawi ? moze trzeba popilnowac ? nie masz dziś szczęścia Jajcek, Paweł zostawi na straży Bezana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 O!!!! Moja ulubiona ekipa na rw! Czesć wszystkim! Co pijemy???? Sześśś siosssstro, a soo przyniosłaśś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Kto te jachty ma? Ośrodki sportów wodnych? prywatni armatorzy, Paweł oferuje się w roli skipera czyli sternika do wynajęcia a Cievbie w domu sama zostawi ? moze trzeba popilnowac ? nie masz dziś szczęścia Jajcek, Paweł zostawi na straży Bezana luzik Mam dla niego piekna suczke Dore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 O!!!! Moja ulubiona ekipa na rw! Czesć wszystkim! Co pijemy???? Sześśś siosssstro, a soo przyniosłaśś... Andre!!! Ty piłeś!!!! ja mam Zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ciekawe czy http://plaatjessite.mine.nu/nanda/kikkers/dieren38.gifdziś będzie? Żaba, fajny awatarek byłby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Cześć Żabunia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 verunia w ile osób byliście na tej łajbie? pięciu pancernych i pies a Hera gdzie spała?Było jeszcze miejsce na podłodze? Hera na podłodze? W życiu. Miała oddzielną koję, a na dziobie spały 3 osoby zamiast 2. Spała w takim zagłębieniu jak w budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.06.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 O!!!! Moja ulubiona ekipa na rw! Czesć wszystkim! Co pijemy???? Sześśś siosssstro, a soo przyniosłaśś... Andre!!! Ty piłeś!!!! ja mam Zywca no co Ty, jestem trzeźwy jak niemowlę mam wode mineralną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 O!!!! Moja ulubiona ekipa na rw! Czesć wszystkim! Co pijemy???? Sześśś siosssstro, a soo przyniosłaśś... Andre!!! Ty piłeś!!!! ja mam Zywca no co Ty, jestem trzeźwy jak niemowlę mam wode mineralną Bo mi tak od siostry wyzwałeś, że myślałam że pod wpływem A dlaczego tylko na wodzie...piwa se nalej, dorosły juz jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts