sylvia1 20.06.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 czesc.. w 3 godizny do warszawy latwic co do zlatwienia i z powrotem.. to jest czas wiec uwaga : cyfrograf podpisany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 jajuz normalnie nie wiem co zrobic ze swoja ekipa, chyba ede musial sie z nimi pozegnac A co się dzieje ? nawet mi sie pisac niechce o ile szef solidny i prawdziwy fachowiec to jego pracownicy szkoda gadac To zanim ich pogonisz pogadaj z szefem. POważnie pogadaj - on pewnie też nie jest szczęsliwy z tego powodu - a swoją drogą jeśli o tym nie wie to z niego marny szef...ja wiem kto w mojej "ekipie" dobrze pracuje a kto się opier....ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 czesc.. w 3 godizny do warszawy latwic co do zlatwienia i z powrotem.. to jest czas wiec uwaga : cyfrograf podpisany.. Super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 jajuz normalnie nie wiem co zrobic ze swoja ekipa, chyba ede musial sie z nimi pozegnac A co się dzieje ? nawet mi sie pisac niechce o ile szef solidny i prawdziwy fachowiec to jego pracownicy szkoda gadac To zanim ich pogonisz pogadaj z szefem. POważnie pogadaj - on pewnie też nie jest szczęsliwy z tego powodu - a swoją drogą jeśli o tym nie wie to z niego marny szef...ja wiem kto w mojej "ekipie" dobrze pracuje a kto się opier....ala ile razy juz gadalem w srode tak sie juz w kurw&&^ilem i opoierdzielilem ze wzial czterech innych i caly czwartek (boze cialo) zapierdzielali i poprawki robili i jeszcze ene opuscil za to ze w swieto mi przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 jajuz normalnie nie wiem co zrobic ze swoja ekipa, chyba ede musial sie z nimi pozegnac A co się dzieje ? nawet mi sie pisac niechce o ile szef solidny i prawdziwy fachowiec to jego pracownicy szkoda gadac To zanim ich pogonisz pogadaj z szefem. POważnie pogadaj - on pewnie też nie jest szczęsliwy z tego powodu - a swoją drogą jeśli o tym nie wie to z niego marny szef...ja wiem kto w mojej "ekipie" dobrze pracuje a kto się opier....ala ile razy juz gadalem w srode tak sie juz w kurw&&^ilem i opoierdzielilem ze wzial czterech innych i caly czwartek (boze cialo) zapierdzielali i poprawki robili i jeszcze ene opuscil za to ze w swieto mi przeszkadza No wiesz - ślubu z nimi nie brałeś - na drzewo - jak widzisz ja przetestowałam 4 notariuszy zanim trafiłam na właściwego ...:) Twardy bądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 jajuz normalnie nie wiem co zrobic ze swoja ekipa, chyba ede musial sie z nimi pozegnac A co się dzieje ? nawet mi sie pisac niechce o ile szef solidny i prawdziwy fachowiec to jego pracownicy szkoda gadac To zanim ich pogonisz pogadaj z szefem. POważnie pogadaj - on pewnie też nie jest szczęsliwy z tego powodu - a swoją drogą jeśli o tym nie wie to z niego marny szef...ja wiem kto w mojej "ekipie" dobrze pracuje a kto się opier....ala ile razy juz gadalem w srode tak sie juz w kurw&&^ilem i opoierdzielilem ze wzial czterech innych i caly czwartek (boze cialo) zapierdzielali i poprawki robili i jeszcze ene opuscil za to ze w swieto mi przeszkadza No wiesz - ślubu z nimi nie brałeś - na drzewo - jak widzisz ja przetestowałam 4 notariuszy zanim trafiłam na właściwego ...:) Twardy bądź Ale ja mam tak wszystkiego dosc ze chce konca a nie szukac od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 jajuz normalnie nie wiem co zrobic ze swoja ekipa, chyba ede musial sie z nimi pozegnac A co się dzieje ? nawet mi sie pisac niechce o ile szef solidny i prawdziwy fachowiec to jego pracownicy szkoda gadac To zanim ich pogonisz pogadaj z szefem. POważnie pogadaj - on pewnie też nie jest szczęsliwy z tego powodu - a swoją drogą jeśli o tym nie wie to z niego marny szef...ja wiem kto w mojej "ekipie" dobrze pracuje a kto się opier....ala ile razy juz gadalem w srode tak sie juz w kurw&&^ilem i opoierdzielilem ze wzial czterech innych i caly czwartek (boze cialo) zapierdzielali i poprawki robili i jeszcze ene opuscil za to ze w swieto mi przeszkadza No wiesz - ślubu z nimi nie brałeś - na drzewo - jak widzisz ja przetestowałam 4 notariuszy zanim trafiłam na właściwego ...:) Twardy bądź Ale ja mam tak wszystkiego dosc ze chce konca a nie szukac od nowa Prawda - to męczące, ale bez pracy....itd :) Jadę na ploty - wpadnę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 jajuz normalnie nie wiem co zrobic ze swoja ekipa, chyba ede musial sie z nimi pozegnac A co się dzieje ? nawet mi sie pisac niechce o ile szef solidny i prawdziwy fachowiec to jego pracownicy szkoda gadac To zanim ich pogonisz pogadaj z szefem. POważnie pogadaj - on pewnie też nie jest szczęsliwy z tego powodu - a swoją drogą jeśli o tym nie wie to z niego marny szef...ja wiem kto w mojej "ekipie" dobrze pracuje a kto się opier....ala ile razy juz gadalem w srode tak sie juz w kurw&&^ilem i opoierdzielilem ze wzial czterech innych i caly czwartek (boze cialo) zapierdzielali i poprawki robili i jeszcze ene opuscil za to ze w swieto mi przeszkadza No wiesz - ślubu z nimi nie brałeś - na drzewo - jak widzisz ja przetestowałam 4 notariuszy zanim trafiłam na właściwego ...:) Twardy bądź Ale ja mam tak wszystkiego dosc ze chce konca a nie szukac od nowa Prawda - to męczące, ale bez pracy....itd :) Jadę na ploty - wpadnę wieczorkiem Tez bym chetnie pojechal gdzies sie odstresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 chyba bede sie zwijal powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 NASI WYGRALI !!!!! ALE WYPAS NA WYLOT Z MUNDIALU !!!!! i po co ja przedtem te koszulki ubierałam ( żabcia też ) ,flagami machałam i piwo piłam ???? o kant to ...... kiepski kibic ze mnie lub czarownica ....................bo dziś czarów nie było a wygrali ale się porobiło .....obrońca bramki strzela ....zresztą .......bramkarz też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 jest tu jeszcze kto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.06.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no to idę podlewać kwiaty na tarasie ....kwitną jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 cze Inżyniero :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 podciągam co ????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 podciągam co ????????????????????????????????????????????? wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 noooooooooo wyłazi towarzystwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Ty nam powiedz to Ty bylas plotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 czesć NEF jak tam na udowie w życiu i pracce po ostatnich nieprzyjemnosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts