Nefer 20.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 czesć NEF jak tam na udowie w życiu i pracce po ostatnich nieprzyjemnosciach Nie mam już dziś sily ale skrobnęłam w dzienniku :) Ale nie namawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no czesc przebiegły Jacku, a co tak Mońka bronisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Ty nam powiedz to Ty bylas plotkach Eeeee tam - 3 baby to tyko o dzieciach, mężach i takich tam :) Tym razem - wyjątkowo - więcej milczałam i odpoczywałam po ciężkim dniu. Popijając Colę z lodem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Ty nam powiedz to Ty bylas plotkach Eeeee tam - 3 baby to tyko o dzieciach, mężach i takich tam :) Tym razem - wyjątkowo - więcej milczałam i odpoczywałam po ciężkim dniu. Popijając Colę z lodem :) O biedulko a czemu skatowałas sie takim paskudztwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Ty nam powiedz to Ty bylas plotkach Eeeee tam - 3 baby to tyko o dzieciach, mężach i takich tam :) Tym razem - wyjątkowo - więcej milczałam i odpoczywałam po ciężkim dniu. Popijając Colę z lodem :) To napewno Ty ???? milcząca z colą ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Ty nam powiedz to Ty bylas plotkach Eeeee tam - 3 baby to tyko o dzieciach, mężach i takich tam :) Tym razem - wyjątkowo - więcej milczałam i odpoczywałam po ciężkim dniu. Popijając Colę z lodem :) To napewno Ty ???? milcząca z colą ?????? Tiaaaa - sama siebie zadziwiłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Ty nam powiedz to Ty bylas plotkach Eeeee tam - 3 baby to tyko o dzieciach, mężach i takich tam :) Tym razem - wyjątkowo - więcej milczałam i odpoczywałam po ciężkim dniu. Popijając Colę z lodem :) O biedulko a czemu skatowałas sie takim paskudztwem? Samochodzikiem pojechałam Wole nie pić niż nie jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Ty nam powiedz to Ty bylas plotkach Eeeee tam - 3 baby to tyko o dzieciach, mężach i takich tam :) Tym razem - wyjątkowo - więcej milczałam i odpoczywałam po ciężkim dniu. Popijając Colę z lodem :) To napewno Ty ???? milcząca z colą ?????? no własnie może to duch NEF na naszym forum północ niedaleko wszkże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Wole nie pić niż nie jechac Zupelnie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Ty nam powiedz to Ty bylas plotkach Eeeee tam - 3 baby to tyko o dzieciach, mężach i takich tam :) Tym razem - wyjątkowo - więcej milczałam i odpoczywałam po ciężkim dniu. Popijając Colę z lodem :) To napewno Ty ???? milcząca z colą ?????? no własnie może to duch NEF na naszym forum północ niedaleko wszakże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 co słychować w wielkim świecie ?? Ty nam powiedz to Ty bylas plotkach Eeeee tam - 3 baby to tyko o dzieciach, mężach i takich tam :) Tym razem - wyjątkowo - więcej milczałam i odpoczywałam po ciężkim dniu. Popijając Colę z lodem :) To napewno Ty ???? milcząca z colą ?????? no własnie może to duch NEF na naszym forum północ niedaleko wszkże... Chyba juz nawet duch padł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Dobry wieczór Przyczłapałam...mocno nadgryziona przez te co to brzęczą i krótko, ale intensywnie żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Dobry wieczór Przyczłapałam...mocno nadgryziona przez te co to brzęczą i krótko, ale intensywnie żyją Tolus slonko jak dafno Cie nie widzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no nie !!! to niemozliwe spejalistka od porad na kazdą okazję z budową włącznie, znawczyni dobrych win i serów ... i nagle nic no... NEF nie padaj buzia do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Dobry wieczór Przyczłapałam...mocno nadgryziona przez te co to brzęczą i krótko, ale intensywnie żyją ale ja nie gryzę .... Brzęczę (tak twierdzi mój mąż) i żyję intensywnie ( i można domniemywać , że niezbyt długo przy swoim trybie życia ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 no nie !!! to niemozliwe spejalistka od porad na kazdą okazję z budową włącznie, znawczyni dobrych win i serów ... i nagle nic no... NEF nie padaj buzia do góry ale ja się na niczym nie znam - tak sobie tylko popierdalam po klawiaturce :) przepraszam wszystkich poszkodowanych :) Łapy mi się rozjechały jak nie przymierzając wilkowi na lodzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Dobry wieczór Przyczłapałam...mocno nadgryziona przez te co to brzęczą i krótko, ale intensywnie żyją ale ja nie gryzę .... Brzęczę (tak twierdzi mój mąż) i żyję intensywnie ( i można domniemywać , że niezbyt długo przy swoim trybie życia ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 nie sądziłem, że to podciągnięcie będzie aż takie skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Dobry wieczór Przyczłapałam...mocno nadgryziona przez te co to brzęczą i krótko, ale intensywnie żyją O jezu wszelki duch .... Tola moja krajalnico z Podlasia o ty ???.... a moze straszy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Mamonku jeden za wszystkich ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts