zaba_gonia 21.06.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale pięknie pada ps. hejka chłopaki kiedys jak jechałam na rowerze, to ktos mnie pomylił z chłopcem...ale wtedy miałam krótkie włosy... a nic więcej Cię nie odróżnia od chłopca? noooo czy ja wiem... cosik z przodu jest ale cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale pięknie pada ps. hejka chłopaki kiedys jak jechałam na rowerze, to ktos mnie pomylił z chłopcem...ale wtedy miałam krótkie włosy... hejka zabciu specjalnie dla Ciebie mam zdjęcie - chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale pięknie pada ps. hejka chłopaki kiedys jak jechałam na rowerze, to ktos mnie pomylił z chłopcem...ale wtedy miałam krótkie włosy... i co zawołał? kobieta do swojego dziecka: Piotrus, uważaj na tego chłopca na rowerze.!!!!!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.06.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale pięknie pada ps. hejka chłopaki kiedys jak jechałam na rowerze, to ktos mnie pomylił z chłopcem...ale wtedy miałam krótkie włosy... hejka zabciu specjalnie dla Ciebie mam zdjęcie - chcesz? Pokażesz swoja buźkę i Hanię???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 21.06.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale pięknie pada ps. hejka chłopaki kiedys jak jechałam na rowerze, to ktos mnie pomylił z chłopcem...ale wtedy miałam krótkie włosy... i co zawołał? kobieta do swojego dziecka: Piotrus, uważaj na tego chłopca na rowerze.!!!!!.. trzeba było jej pociągnąć z lacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.06.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale pięknie pada ps. hejka chłopaki kiedys jak jechałam na rowerze, to ktos mnie pomylił z chłopcem...ale wtedy miałam krótkie włosy... a nic więcej Cię nie odróżnia od chłopca? noooo czy ja wiem... cosik z przodu jest ale cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 My już też wydaliśmy. Nawet dwa zwroty, bo jeszcze za ulgę odsetkową No i zapeszyłam! Zagrzmiało, pociemniało, spadły dwie krople i już po wszystkim, znowu pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Pokażesz swoja buźkę i Hanię???? specjalnie dla CIOCI ŻABY najmłodsza rowerzysta forum http://www.eg322owiak.photosite.com/~photos/tn/332_348.ts1149264480859.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale pięknie pada ps. hejka chłopaki kiedys jak jechałam na rowerze, to ktos mnie pomylił z chłopcem...ale wtedy miałam krótkie włosy... i co zawołał? kobieta do swojego dziecka: Piotrus, uważaj na tego chłopca na rowerze.!!!!!.. trzeba było jej pociągnąć z lacza. A dlaczego - mogło być gorzej jakby zawołała "na tego dzioda", a tak to wiemy, że Żabka młodo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 My już też wydaliśmy. Nawet dwa zwroty, bo jeszcze za ulgę odsetkową No i zapeszyłam! Zagrzmiało, pociemniało, spadły dwie krople i już po wszystkim, znowu pali u nas jeszcze mżawka ale padało ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale śliczna! Funia To ja ją chcę na synową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale śliczna! Funia To ja ją chcę na synową! Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.06.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Pokażesz swoja buźkę i Hanię???? specjalnie dla CIOCI ŻABY najmłodsza rowerzysta forum http://www.eg322owiak.photosite.com/~photos/tn/332_348.ts1149264480859.jpg ANIOŁEK SLICZNY! Juz jeździ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale śliczna! Funia To ja ją chcę na synową! Mówisz i masz Dobra, ale weselicho to jeszcze nie w tym tygodniu, najpierw muszę Pawła ochrzcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.06.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale pięknie pada ps. hejka chłopaki kiedys jak jechałam na rowerze, to ktos mnie pomylił z chłopcem...ale wtedy miałam krótkie włosy... i co zawołał? kobieta do swojego dziecka: Piotrus, uważaj na tego chłopca na rowerze.!!!!!.. trzeba było jej pociągnąć z lacza. A dlaczego - mogło być gorzej jakby zawołała "na tego dzioda", a tak to wiemy, że Żabka młodo wygląda Taaa...jak młody facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale śliczna! Funia To ja ją chcę na synową! Mówisz i masz Dobra, ale weselicho to jeszcze nie w tym tygodniu, najpierw muszę Pawła ochrzcić moja juz po zakleciach anty diabelnych, wiec sie nadaje na żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 oki buziaki spadm do Castoramy, może cos upoluję pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale śliczna! Funia To ja ją chcę na synową! Ania - to Twoje Konikowo jest w gminie Świeszyno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.06.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale śliczna! Funia To ja ją chcę na synową! Ania - to Twoje Konikowo jest w gminie Świeszyno? Tak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts