Nefer 21.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 tylko jakis zarobiony jestem Dorwij sie do jakiegoś radara i powiedz czy ta pieprzona burza w końcu dojdzie nad Bielany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 tylko jakis zarobiony jestem Dorwij sie do jakiegoś radara i powiedz czy ta pieprzona burza w końcu dojdzie nad Bielany ? sam mimoklimatyzacji juz umieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 tylko jakis zarobiony jestem Dorwij sie do jakiegoś radara i powiedz czy ta pieprzona burza w końcu dojdzie nad Bielany ? sam mimoklimatyzacji juz umieram A zarobony jesteś, bo dziś piłkarze wrócili i kibice naśmiecili ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 tylko jakis zarobiony jestem Dorwij sie do jakiegoś radara i powiedz czy ta pieprzona burza w końcu dojdzie nad Bielany ? sam mimoklimatyzacji juz umieram A zarobony jesteś, bo dziś piłkarze wrócili i kibice naśmiecili ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 tylko jakis zarobiony jestem Dorwij sie do jakiegoś radara i powiedz czy ta pieprzona burza w końcu dojdzie nad Bielany ? sam mimoklimatyzacji juz umieram A zarobony jesteś, bo dziś piłkarze wrócili i kibice naśmiecili ???? ale ze mnie suka, nie ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 tylko jakis zarobiony jestem Dorwij sie do jakiegoś radara i powiedz czy ta pieprzona burza w końcu dojdzie nad Bielany ? sam mimoklimatyzacji juz umieram A zarobony jesteś, bo dziś piłkarze wrócili i kibice naśmiecili ???? ale ze mnie suka, nie ????????? to tylko specyficzne poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Nasz klient nasz Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Luzik Edzia - u mnie wali aż miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Wpadam tu czasem ale nie piszę..jesteście zaraźliwi Nefer u mnie taka burza z piorunami była w sobotę.... To dziś poproszę bez piorunów, bo siem boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts