Nefer 21.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Wpadam tu czasem ale nie piszę..jesteście zaraźliwi Nefer u mnie taka burza z piorunami była w sobotę.... To dziś poproszę bez piorunów, bo siem boję My zarazliwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Wpadam tu czasem ale nie piszę..jesteście zaraźliwi Nefer u mnie taka burza z piorunami była w sobotę.... To dziś poproszę bez piorunów, bo siem boję Oj u mnie w sobotę waliło też pięknie - wszyscy faceci spali a siedziałam pod kołdrą ( co nie było proste przy tej temperaturze :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Wpadam tu czasem ale nie piszę..jesteście zaraźliwi Nefer u mnie taka burza z piorunami była w sobotę.... To dziś poproszę bez piorunów, bo siem boję My zarazliwi ? W OGÓLE NIE !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Wlasnie w wiadomosciach podali ze zerwany przez wiatr parasol smiertelnie zranil faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:91d2022c87] Jako dostawce pizzy ? Dziekuje postoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:7d025b30f0] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Wlasnie w wiadomosciach podali ze zerwany przez wiatr parasol smiertelnie zranil faceta Proszę Cię......... zginąć przez parasol.....no wiem, że niewypada się śmiać ..........no to się nie śmieję http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Wpadam tu czasem ale nie piszę..jesteście zaraźliwi Nefer u mnie taka burza z piorunami była w sobotę.... To dziś poproszę bez piorunów, bo siem boję My zarazliwi ? W OGÓLE NIE !!!!!!!!! Jak nie , jak TAK - raz się odezwałam i co ...znowu wpadłam w trans klikania na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:7793f9d6da] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:7793f9d6da] No tak - kobiety czytają między wierszami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:fd59797cfc] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:fd59797cfc] No i jak zwykle cenne spostrzezenie innej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Wpadam tu czasem ale nie piszę..jesteście zaraźliwi Nefer u mnie taka burza z piorunami była w sobotę.... To dziś poproszę bez piorunów, bo siem boję My zarazliwi ? W OGÓLE NIE !!!!!!!!! Jak nie , jak TAK - raz się odezwałam i co ...znowu wpadłam w trans klikania na RW Popatrz na to w ten sposób - to lepsze niż jogging w taką pogodę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:1c6eb51c0e] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:1c6eb51c0e] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:1c6eb51c0e] Niestety menszczyzni tego nie potrafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jacuś, ale naprawdę, nie trzeba było tak dosłownie nasyłać wszystkich chmur nad Bielany , nie chciałam Cię tak fatygować Leje :) Witam nocną porą Trochę chmur na południe proszę...nie ma czym oddychać , zasnąć się nie da Witaj Edzia jak Cie dawno tu nie widzilem Tyz prawda Wpadam tu czasem ale nie piszę..jesteście zaraźliwi Nefer u mnie taka burza z piorunami była w sobotę.... To dziś poproszę bez piorunów, bo siem boję My zarazliwi ? W OGÓLE NIE !!!!!!!!! Jak nie , jak TAK - raz się odezwałam i co ...znowu wpadłam w trans klikania na RW Popatrz na to w ten sposób - to lepsze niż jogging w taką pogodę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:bd93f067cd] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:bd93f067cd] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:bd93f067cd] Niestety menszczyzni tego nie potrafia[/quote:bd93f067cd] Bo w ogóle są prości w obsłudze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:e59bf688f9] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:e59bf688f9] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:e59bf688f9] Niestety menszczyzni tego nie potrafia[/quote:e59bf688f9] Bo w ogóle są prości w obsłudze :)[/quote:e59bf688f9] taki life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:931c989cd5] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:931c989cd5] No i jak zwykle cenne spostrzezenie innej kobiety [/quote:931c989cd5] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:199c74e8b9] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:199c74e8b9] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:199c74e8b9] Niestety menszczyzni tego nie potrafia[/quote:199c74e8b9] Bo w ogóle są prości w obsłudze :)[/quote:199c74e8b9] taki life[/quote:199c74e8b9] Ale za to jacy użyteczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts