Jajcek 21.06.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:a4cbe4a779] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:a4cbe4a779] No tak - kobiety czytają między wierszami :)[/quote:a4cbe4a779] Niestety menszczyzni tego nie potrafia[/quote:a4cbe4a779] Bo w ogóle są prości w obsłudze :)[/quote:a4cbe4a779] taki life[/quote:a4cbe4a779] Ale za to jacy użyteczni [/quote:a4cbe4a779] Ooooo wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:8278aa3e30] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:8278aa3e30] No i jak zwykle cenne spostrzezenie innej kobiety [/quote:8278aa3e30] [/quote:8278aa3e30] Ale nas powyginało ...tzn nasze wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ooooo wlasnie Zdecydowanie mają pewne walory... większe i mniejsze - różnie , ale mają ... niektórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No a już z tymi piorunami to przeginasz :) Boisz sie ? No taaaaak chyba niiiieeeee, alllleeeee wieeeszzzz - samoootna kobiiiieeeetkaaaa A gdzie twoi dwaj mlodzi meszczyzni ? Jak to gdzie ?????? POD ŁÓŻKIEM !!!!!!!!!! NO i wiesz - ktoś musi być odważny czy ty aby napewno nic dzis nie pilas ? Jeszcze nieeeee....... ale to niegłupi pomysł Moze Ci podwiezc ??? barek ma się dobrze - ale nic nie schłodzone hmm teraz to juz nie wiem czy mnie zaprasza czy mnie splawia oj te kobiety :):) Zaprasza - w ograniczonym zakresie :):)[/quote:d6a8aa6fea] Zaprasza , zaprasza z własnym lodem...tak mi się wydaje [/quote:d6a8aa6fea] No i jak zwykle cenne spostrzezenie innej kobiety [/quote:d6a8aa6fea] [/quote:d6a8aa6fea] Ale nas powyginało ...tzn nasze wypowiedzi [/quote:d6a8aa6fea] i rozciaglo troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 hej ho , hej ho, - na basen by się poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ooooo wlasnie Zdecydowanie mają pewne walory... większe i mniejsze - różnie , ale mają ... niektórzy a coz to za zaluzje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 hej ho , hej ho, - na basen by się poszło i to jest pomysl holipa ze ja recznika nie wzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem kolo stolicy tez troche zagrzmialo i podlalo ale powietrze wilgotne i duszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem kolo stolicy tez troche zagrzmialo i podlalo ale powietrze wilgotne i duszne. czesc Gawelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 hej ho , hej ho, - na basen by się poszło i to jest pomysl holipa ze ja recznika nie wzialem i kąpielówek mam nadzieję też zapomniałeś Jaaaaaaaaaaaaaaacuś PIESZCZOSZKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem kolo stolicy tez troche zagrzmialo i podlalo ale powietrze wilgotne i duszne. A bo teraz wali nad Żoliborzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 U mnie przez ten deszcz museli przerwac ukladanie elewacjizeby tylko jutro nie padalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 hej ho , hej ho, - na basen by się poszło i to jest pomysl holipa ze ja recznika nie wzialem i kąpielówek mam nadzieję też zapomniałeś Jaaaaaaaaaaaaaaacuś PIESZCZOSZKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem kolo stolicy tez troche zagrzmialo i podlalo ale powietrze wilgotne i duszne. Witaj, Gawel U mnie pierwszy podmuszek wiatru, więc kochani jest szansa, że uda się zasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 StreszczenieBylo o kobicych miedzywierszach, prostych w osludze meszczyznach, burzy z piorunami oraz o latajacych parasolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 U mnie przez ten deszcz museli przerwac ukladanie elewacji zeby tylko jutro nie padalo Popada i sobie pójdzie - jutro będzie piękne słoneczko nad Twoim domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 biegnę pod prysznic i do łóżeczka - bawcie się dobrze Gratki Jacuś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.06.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem kolo stolicy tez troche zagrzmialo i podlalo ale powietrze wilgotne i duszne. Witaj, Gawel U mnie pierwszy podmuszek wiatru, więc kochani jest szansa, że uda się zasną sorry ale net mi padl . Witaj z 1000 lat sie nie widzielismy. co tam w rybniku i jak sie mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.06.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem kolo stolicy tez troche zagrzmialo i podlalo ale powietrze wilgotne i duszne. Witaj, Gawel U mnie pierwszy podmuszek wiatru, więc kochani jest szansa, że uda się zasną sorry ale net mi padl . Witaj z 1000 lat sie nie widzielismy. co tam w rybniku i jak sie mieszka? Ano faktycznie dłuugo żeśmy się nie widzieli A w Rybniku straszna pogoda...duchota , spać się nie da. Ja póki co tak sobie pomieszkuję weekendo-świątecznie ale jest super. Choć trochę trudno tak na dwa domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 biegnę pod prysznic i do łóżeczka - bawcie się dobrze Gratki Jacuś :) dzieki Umyc i plecki pieszczoszko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts