Olkalybowa 22.06.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 A u nas trawa wzeszła . Gratulacje Olka - to wielki moment a dzięki, dzięki I z czego tu się cieszyć , potem to cholerstwo trzeba kosić i podlewać , kosić i podlewać i tak w kołko, dzisiaj całe popołudnie na to zmarnowałam Paweł już namawia nastoletniego sąsiada na koszenie za drobną opłatą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam pustawo tutaj coś - a ja właśnie mam PYTANIE DNIA Dziwne, dziwne My sie pożarliśmy z sąsiadami ale "cześć" cały czas sobie mowimy i czasem chwilę pogawędzimy ale niechętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 A u nas trawa wzeszła . Gratulacje Olka - to wielki moment a dzięki, dzięki I z czego tu się cieszyć , potem to cholerstwo trzeba kosić i podlewać , kosić i podlewać i tak w kołko, dzisiaj całe popołudnie na to zmarnowałam Paweł już namawia nastoletniego sąsiada na koszenie za drobną opłatą . Drobną opłatą , zobaczymy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 A u nas trawa wzeszła . wsiadam w samochód i jadę oglądać nie żebym się wykręcała, ale już ciemno Spokojnie - włączę długie światła Troszku sobie wypiłem już, ale tym się chyba nie będę przejmował, w końcu nie codzień trawka wschodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 A u nas trawa wzeszła . Gratulacje Olka - to wielki moment a dzięki, dzięki I z czego tu się cieszyć , potem to cholerstwo trzeba kosić i podlewać , kosić i podlewać i tak w kołko, dzisiaj całe popołudnie na to zmarnowałam Verunia - a ile masz metrów trawnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 A u nas trawa wzeszła . Gratulacje Olka - to wielki moment a dzięki, dzięki I z czego tu się cieszyć , potem to cholerstwo trzeba kosić i podlewać , kosić i podlewać i tak w kołko, dzisiaj całe popołudnie na to zmarnowałam Paweł już namawia nastoletniego sąsiada na koszenie za drobną opłatą . Drobną opłatą , zobaczymy, zobaczymy Chciał kosić za darmo taki dobry dzieciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 A u nas trawa wzeszła . wsiadam w samochód i jadę oglądać nie żebym się wykręcała, ale już ciemno Spokojnie - włączę długie światła Troszku sobie wypiłem już, ale tym się chyba nie będę przejmował, w końcu nie codzień trawka wschodzi to wstawiam piwo do lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 A u nas trawa wzeszła . Gratulacje Olka - to wielki moment a dzięki, dzięki I z czego tu się cieszyć , potem to cholerstwo trzeba kosić i podlewać , kosić i podlewać i tak w kołko, dzisiaj całe popołudnie na to zmarnowałam Verunia - a ile masz metrów trawnika? A coś między 400 a 500. Całkiem mało, a ile przy tym roboty. Najbardziej nie lubie wynosic koszow z trawą bo ciężkie to to . Dzisiaj wyniosłam z 10 koszow, ale fakt ze nie kosiłlam 1,5 tygodnia. W takich chwilach cieszę się że nie mam większej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Verunia gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 verunia mieliście kapok dla Hery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 OLKA!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!! kiedy masz termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 OLKA!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!! kiedy masz termin? ło jezuuu po pierwszych dwóch zdaniach myślałam,że ustrzeliłam stronkę dzięki termin mam na 26 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 OLKA!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!! kiedy masz termin? co za refleks Kasztanko - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 OLKA!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!! kiedy masz termin? ło jezuuu po pierwszych dwóch zdaniach myślałam,że ustrzeliłam stronkę dzięki termin mam na 26 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Verunia gatki a za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 OLKA!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!! kiedy masz termin? ło jezuuu po pierwszych dwóch zdaniach myślałam,że ustrzeliłam stronkę dzięki termin mam na 26 stycznia ale suuuuper! nowy domek nowy potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 verunia mieliście kapok dla Hery? Hera czuje się w wodzie jak ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 OLKA!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!! kiedy masz termin? ło jezuuu po pierwszych dwóch zdaniach myślałam,że ustrzeliłam stronkę dzięki termin mam na 26 stycznia ale suuuuper! nowy domek nowy potomek u mnie się nie sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 OLKA!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!! kiedy masz termin? co za refleks Kasztanko - witaj no nie mam czasu przesiadywac na RW codziennie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Verunia gatki a za co za stronkę oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts