Gość 22.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 o jeden post mniej bo verunia sie wcisła przede mną DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olu i maly olenku nie nie nie jako zodiakalny baran nie mogę na to przystać na co? opowiedz mi cis o baranach! moj Piotrus to baranek bede miala ciezko z nim co???? hihihi uparte ale przemiłe jako dziecko to troszkę nieznośna byłam wściekałam sie często Osoby ktore znam z pod tego znaku to w większości interesujące osobowości. Ambitne, towarzyskie, ale i uparte no tak czyli generalnie bedzie ciezko ..... tym bardziej ze ja tez jestem uparta (koziorozec) to sie podzgamy od czasu do czasu rogami Może i ciężko ale przecież najwazniejsze co wyrosnie z takiego baranka, a zapowiada się obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 o jeden post mniej bo verunia sie wcisła przede mną DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olu i maly olenku nie nie nie jako zodiakalny baran nie mogę na to przystać na co? opowiedz mi cis o baranach! moj Piotrus to baranek bede miala ciezko z nim co???? hihihi uparte ale przemiłe jako dziecko to troszkę nieznośna byłam wściekałam sie często Osoby ktore znam z pod tego znaku to w większości interesujące osobowości. Ambitne, towarzyskie, ale i uparte no tak czyli generalnie bedzie ciezko ..... tym bardziej ze ja tez jestem uparta (koziorozec) to sie podzgamy od czasu do czasu rogami Może i ciężko ale przecież najwazniejsze co wyrosnie z takiego baranka, a zapowiada się obiecująco nie no jasne ze tak! dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ja tez sie zmywam do lozeczka bo oswiecie nad morze wyruszam wow gdzie? Ale ci fajnie, na wypoczynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jak by ktoś szukał streszczenia i rankingu, to jest na początku stronki.Też się żegnam, dobrejnocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ja tez sie zmywam do lozeczka bo oswiecie nad morze wyruszam wow gdzie? Ale ci fajnie, na wypoczynek? Verunia - gatki jednak słusznie się należały co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ja tez sie zmywam do lozeczka bo oswiecie nad morze wyruszam wow gdzie? Ale ci fajnie, na wypoczynek? Verunia - gatki jednak słusznie się należały co? Postarałam się specjalnie dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ja tez sie zmywam do lozeczka bo oswiecie nad morze wyruszam wow gdzie? Ale ci fajnie, na wypoczynek? Verunia - gatki jednak słusznie się należały co? Postarałam się specjalnie dla ciebie cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Bry wieczór Czy ktoś tu jeszcze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam w Dzień Ojca Naszym Tatusiom zdrowia, szczęścia, najlepszości http://d21c.com/AnnesPlace/Spec2/FD6.gif http://d21c.com/AnnesPlace/Spec2/FD10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Kasia....zdolniacha musiało Ci sie mocno nudzić I to jeszcze jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 a ja sie pochwale.................. bylam na meczu w hanowerze polska -kostaryka ;P i jak wrazenia ? super! extra stadion, fajna atmosfera! fajni ludzie wielkie emocje-pomimo tego ze mecz nic nie dal polakom ... ale ten tlum43tys ludzi jestem pod wrazeniem Wow, ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Wstawaaaaać!!! co to za spanie do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Hejka piatkowa Buziaki dla wszytski tatusiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No i co, same z Funią jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.06.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 O, Kasztanka - super kibicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No i co, same z Funią jesteśmy nieeee Kasztanka z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.06.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam Dziękuję za życzenia Przy okazji proszę o odpowiedź na pytanie dnia (strona poprzednia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 witajcie. Cos się zachmurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Przy okazji proszę o odpowiedź na pytanie dnia (strona poprzednia) gbur i tyle, ja bym sobie odpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts