SławekD-żonka 23.06.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam Dziękuję za życzenia Przy okazji proszę o odpowiedź na pytanie dnia (strona poprzednia) Ja jak Funia - też bym odpuściła, po co się wdawać w konflikt, może żona zamiast się witać niech się co najwyżej uśmiechnie i po sprawie. Sławek ma takiego kolegę, który nigdy na mnie nie patrzy, nawet jak odpowiada na moje pytanie to się na Sławka patrzy, kiedys mnie to strasznie denerwowało, a teraz mam to w ... w pompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.06.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 cześć dziewczyny ....cześć Marcin co do pytania dnia ......to tak jak zieloonoka proponuje -GŁOŚNE ......DZIEŃDOBRY DLA SĄSIADA !!!!! miałam podobną sytuację .....sąsiad z bloku ledwo skiną głową lub wcale na moje powitanie ....aż kiedyś ośmielona lampką wina mijając się z nim pod blokiem głośno go powitałam 2 razy ( za pierwszym razem był tak zaskoczony ,że przestał oddychać ) więc kiedy drugi raz go pozdrowiłam -głośno odpowiedział ......i tak było juz przez lata nawet sam z daleka mi się kłaniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 no to spadam do pracy ........u nas zaczyna sie upał wieczorem mam babskie spotkanie u mnie tzw .....zlot czarownic więc chyba nie zaglądnę na RW ......pozdrawiam i ...... ŻYCZĘ UDANEGO DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 .... wieczorem mam babskie spotkanie u mnie tzw .....zlot czarownic ZAZDRASZCZAM ps. chyba, zebym sie wprosiłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 .... wieczorem mam babskie spotkanie u mnie tzw .....zlot czarownic ZAZDRASZCZAM ps. chyba, zebym sie wprosiłą A mi sie skroiło spotkanko w knajpce w przyszłym tygodniu - tylko, że towarzystwo wyjątkowo drętwe (współpracownicy), a nie wypada odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.06.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Syreny wyją - kurde nalot jakiś jest czy co?Kasia - słyszysz?A może to rocznica czerwca 1956? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Syreny wyją - kurde nalot jakiś jest czy co? Kasia - słyszysz? A może to rocznica czerwca 1956? Nie słyszę (spawalnia jest otwarta i zagłusza), ale to chyba czerwiec, bo mają być niezłe obchody - nawet jest dyspensa od piątkowego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Syreny wyją - kurde nalot jakiś jest czy co? Kasia - słyszysz? A może to rocznica czerwca 1956? u nas nie ma syren tylko straż pozarna co chwile smyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.06.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Syreny wyją - kurde nalot jakiś jest czy co? Kasia - słyszysz? A może to rocznica czerwca 1956? Nie słyszę (spawalnia jest otwarta i zagłusza), ale to chyba czerwiec, bo mają być niezłe obchody - nawet jest dyspensa od piątkowego postu dyspensa jest juz od dawna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Syreny wyją - kurde nalot jakiś jest czy co? Kasia - słyszysz? A może to rocznica czerwca 1956? Nie słyszę (spawalnia jest otwarta i zagłusza), ale to chyba czerwiec, bo mają być niezłe obchody - nawet jest dyspensa od piątkowego postu dyspensa jest juz od dawna ... Jak od dawna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Syreny wyją - kurde nalot jakiś jest czy co? Kasia - słyszysz? A może to rocznica czerwca 1956? Nie słyszę (spawalnia jest otwarta i zagłusza), ale to chyba czerwiec, bo mają być niezłe obchody - nawet jest dyspensa od piątkowego postu dyspensa jest juz od dawna ... eee tak czepiasz sie szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.06.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 dyspensa jest juz od dawna ... Jak od dawna??? nooo juz trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Oświećcie mnie - o co chodzi z tą 'dyspensą od dawna' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 dyspensa jest juz od dawna ... Jak od dawna??? nooo juz trochę Funia nie śmiej się z koleżanki, tylko ją uświadom, skoro taka ciemna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam w Rekordzie ale się namnożyło tych wpisów. Widzę, że nie próżnujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 O Osowa Jaki miły, dawno nie widziany Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 witam rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam w Rekordzie ale się namnożyło tych wpisów. Widzę, że nie próżnujecie. Joasiu!!!!!!!!! no zyjesz kobieto!!!!! Witaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 no a mi na niedzielke szykuje sie milutka imprezka sasiedzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.06.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ano )) żyję, żyję... ale cóż to za życie bez Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts