Olkalybowa 23.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Dla Teski Stettin, śmiesznie jakby sepleniąc. Teska to burżujka do wsi nie chche sie przyznać przecież ona już dawno w Szczecinie nie mieszka ale z niej wsiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Dla Teski Stettin, śmiesznie jakby sepleniąc. Teska to burżujka do wsi nie chche sie przyznać przecież ona już dawno w Szczecinie nie mieszka ale z niej wsiura noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Wymyślmy coś dla Andre. Kutno...hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Wymyślmy coś dla Andre. Kutno...hmmm ale mam dla Teski Kostendorf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Mój tok myślowy:Kutno= ku + tnoku - zmierzać ku czemuśtno= tną= ciąćKutno=Zuschneiden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Mój tok myślowy: Kutno= ku + tno ku - zmierzać ku czemuś tno= tną= ciąć Kutno=Zuschneiden super ja nie znam niemieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Mój tok myślowy: Kutno= ku + tno ku - zmierzać ku czemuś tno= tną= ciąć Kutno=Zuschneiden super ja nie znam niemieckiego ja bardzo słabo, korzystam ze słownika http://www.dep.pl/plde?word=Kosten&lang=PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja też po niemiecku ni w ząb - ale od czego słowniki ??????? Dołączam się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 i to niby jest Zacisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Dzieci spakowane - mogę poklikać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 u Andre w herbie Kutna to jest ładnie napisane : Z tego najwcześniejszego okresu pochodzi najstarsza pieczęć miejska Kutna. Zawiera ona w polu pieczęci dwa dziki wspięte w układzie antytetycznym, pomiędzy którymi umieszczono ostrzew. W otoku biegnie napis teksturą gotycką: Sigillum Civitatis Kuthnensis. Gdzie nam do niego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja też po niemiecku ni w ząb - ale od czego słowniki ??????? Dołączam się :) Niezła zabawa co? Mamoń będzie z nas dumny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Alo - sama do siebie gadam ??????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja też po niemiecku ni w ząb - ale od czego słowniki ??????? Dołączam się :) Niezła zabawa co? Mamoń będzie z nas dumny . Mam nadzieję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja też po niemiecku ni w ząb - ale od czego słowniki ??????? Dołączam się :) Niezła zabawa co? Mamoń będzie z nas dumny . Może cóś postawi cześć Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.06.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja też po niemiecku ni w ząb - ale od czego słowniki ??????? Dołączam się :) Niezła zabawa co? Mamoń będzie z nas dumny . Może cóś postawi cześć Nefer Najpewniej oczy w słup Część Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 u Andre w herbie Kutna to jest ładnie napisane : Z tego najwcześniejszego okresu pochodzi najstarsza pieczęć miejska Kutna. Zawiera ona w polu pieczęci dwa dziki wspięte w układzie antytetycznym, pomiędzy którymi umieszczono ostrzew. W otoku biegnie napis teksturą gotycką: Sigillum Civitatis Kuthnensis. Gdzie nam do niego :) To fakt, ja to pewnie herbu nie mam, czy tam pieczęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Co do herbów kolega zawsze mówił, że ma dwa psy w tarczy- jeden sra,a drugi warczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja też po niemiecku ni w ząb - ale od czego słowniki ??????? Dołączam się :) Niezła zabawa co? Mamoń będzie z nas dumny . Może cóś postawi cześć Nefer Najpewniej oczy w słup Część Moniś eee no chyba nie jest taki skąpy chyba że przesadziłyśmy z tą ostatnią imprezą na jego koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Co do herbów kolega zawsze mówił, że ma dwa psy w tarczy- jeden sra,a drugi warczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts