Olkalybowa 23.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ja też po niemiecku ni w ząb - ale od czego słowniki ??????? Dołączam się :) Niezła zabawa co? Mamoń będzie z nas dumny . Dziewczęta - jestem z Was naprawdę dumny ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Przegapiliśmy urodziny Maluszka Maluszku - zajrzyj do nas proszę. Życzę Ci wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim szczęścia w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No niech ktoś przyjdzie to mu wymyślimy miejscowość. Ha ,ha, no to jak będzie po niemiecku Puławy? już Ci mówię Puławy= pół + ławy pół=halb ławka=bank Puławy= Halbbank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Przegapiliśmy urodziny Maluszka Maluszku - zajrzyj do nas proszę. Życzę Ci wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim szczęścia w nowym domku upsss dołaczam się do życzeń Wszystkiego najlepszego http://www.twojekwiaty.pl/photo/478.jpg tylko że coś dawno nie było widać Maluszka na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 u Andre w herbie Kutna to jest ładnie napisane : Z tego najwcześniejszego okresu pochodzi najstarsza pieczęć miejska Kutna. Zawiera ona w polu pieczęci dwa dziki wspięte w układzie antytetycznym, pomiędzy którymi umieszczono ostrzew. W otoku biegnie napis teksturą gotycką: Sigillum Civitatis Kuthnensis. Gdzie nam do niego :) Historia miasta sięga XIV wieku, herb się zmieniał, były np. dwa lwy Widzę, że moje rodzinne strony wzbudzają zainteresowanie To jak ma się Kutno nazywać po niemiecku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No niech ktoś przyjdzie to mu wymyślimy miejscowość. Ha ,ha, no to jak będzie po niemiecku Puławy? już Ci mówię Puławy= pół + ławy pół=halb ławka=bank Puławy= Halbbank Olka jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 u Andre w herbie Kutna to jest ładnie napisane : Z tego najwcześniejszego okresu pochodzi najstarsza pieczęć miejska Kutna. Zawiera ona w polu pieczęci dwa dziki wspięte w układzie antytetycznym, pomiędzy którymi umieszczono ostrzew. W otoku biegnie napis teksturą gotycką: Sigillum Civitatis Kuthnensis. Gdzie nam do niego :) Historia miasta sięga XIV wieku, herb się zmieniał, były np. dwa lwy Widzę, że moje rodzinne strony wzbudzają zainteresowanie To jak ma się Kutno nazywać po niemiecku? Cofnij się na poprzednią stronę już Ci wymyśliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Olka, fajne gacie dostałaś Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No niech ktoś przyjdzie to mu wymyślimy miejscowość. Ha ,ha, no to jak będzie po niemiecku Puławy? już Ci mówię Puławy= pół + ławy pół=halb ławka=bank Puławy= Halbbank Olka jestem pod wrażeniem Chorobcia, moje miasto ma błąd ortograficzny w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Olka, fajne gacie dostałaś Gratulki gacie i spadochron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No niech ktoś przyjdzie to mu wymyślimy miejscowość. Ha ,ha, no to jak będzie po niemiecku Puławy? już Ci mówię Puławy= pół + ławy pół=halb ławka=bank Puławy= Halbbank Olka jestem pod wrażeniem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Olka, fajne gacie dostałaś Gratulki gacie i spadochron oj nie marudź nigdy nie wiadomo co się może przydać może i spadochron na coś sie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Andre znalazłeś? Nie podoba Ci się i nie wiesz co napisać? Pisz prawdę, zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Olka, fajne gacie dostałaś Gratulki gacie i spadochron oj nie marudź nigdy nie wiadomo co się może przydać może i spadochron na coś sie nada ale ja się bardzo z niego cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Znowu będę musiał papiery zmieniać Do Zuschneiden się przeprowadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Znowu będę musiał papiery zmieniać Do Zuschneiden się przeprowadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.06.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Znowu będę musiał papiery zmieniać Do Zuschneiden się przeprowadziłem Brawo Andre Twoja nazwa bardzo się Olce udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.06.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Andre znalazłeś? Nie podoba Ci się i nie wiesz co napisać? Pisz prawdę, zawsze . Znalazłem i już się przemaldowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Znowu będę musiał papiery zmieniać Do Zuschneiden się przeprowadziłem Brawo Andre Twoja nazwa bardzo się Olce udała zdolna z niej bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 IV rozbior Polski nastał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts