inż. Mamoń 23.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ludzie jak ktoś tu zajrzy i zobaczy nazwy naszych miejscowości to chyba zwątpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ciekawe czy angielskie nazwy dałoby się tak poskładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ludzie jak ktoś tu zajrzy i zobaczy nazwy naszych miejscowości to chyba zwątpi a jakie będą robić oczy w innych wątkach o takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ja tu bylam i bardzo sie zdziwilam podoba mi sie wasza zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ludzie jak ktoś tu zajrzy i zobaczy nazwy naszych miejscowości to chyba zwątpi też tak sobie pomyślałam ktoś nowy może pomyśleć żem burżujka i że zagramanicą buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ludzie jak ktoś tu zajrzy i zobaczy nazwy naszych miejscowości to chyba zwątpi Nie tylko tu Mamoniu, przecież to jest na wszystkich naszych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ja tu bylam i bardzo sie zdziwilam podoba mi sie wasza zabawa podaj swoją miejscowość, Olka coś fajnego ci wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ja tu bylam i bardzo sie zdziwilam podoba mi sie wasza zabawa Nick masz ładny bardzo, taki aryjski Tylko ten Śląsk zmień na Schlesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ludzie jak ktoś tu zajrzy i zobaczy nazwy naszych miejscowości to chyba zwątpi Nie tylko tu Mamoniu, przecież to jest na wszystkich naszych postach Ale my tu wszyscy do kupy jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ludzie jak ktoś tu zajrzy i zobaczy nazwy naszych miejscowości to chyba zwątpi a jakie będą robić oczy w innych wątkach o takie i przecierać ze zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ludzie jak ktoś tu zajrzy i zobaczy nazwy naszych miejscowości to chyba zwątpi Nie tylko tu Mamoniu, przecież to jest na wszystkich naszych postach Ale my tu wszyscy do kupy jesteśmy Jak jakaś zagramaniczna sekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 moja nazwa tak mało aryjsko brzmi , moze coś jej dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ludzie jak ktoś tu zajrzy i zobaczy nazwy naszych miejscowości to chyba zwątpi Nie tylko tu Mamoniu, przecież to jest na wszystkich naszych postach Ale my tu wszyscy do kupy jesteśmy Jak jakaś zagramaniczna sekta. Albo klub neofaszystow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.06.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 moja nazwa tak mało aryjsko brzmi , moze coś jej dodać? Veruniu proponuję Halbe Trampken[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ja tu bylam i bardzo sie zdziwilam podoba mi sie wasza zabawa podaj swoją miejscowość, Olka coś fajnego ci wymyśli olka,wchodze tylnymi drzwiami tutaj,wiec moja miejscowosc to Beuthen,wymysl poski odpowiednik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 moja nazwa tak mało aryjsko brzmi , moze coś jej dodać? można dodać końcówkę Stadt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 moja nazwa tak mało aryjsko brzmi , moze coś jej dodać? Veruniu proponuję Halbe Trampken[/b] A jak to się tłumaczy? Poł trampka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.06.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ludzie jak ktoś tu zajrzy i zobaczy nazwy naszych miejscowości to chyba zwątpi Nie tylko tu Mamoniu, przecież to jest na wszystkich naszych postach Ale my tu wszyscy do kupy jesteśmy Jak jakaś zagramaniczna sekta. Albo klub neofaszystow Brrrrr....tfu, tfu ,tfu.... przez lewe ramię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.06.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ja tu bylam i bardzo sie zdziwilam podoba mi sie wasza zabawa podaj swoją miejscowość, Olka coś fajnego ci wymyśli olka,wchodze tylnymi drzwiami tutaj,wiec moja miejscowosc to Beuthen,wymysl poski odpowiednik Bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.06.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 ja tu bylam i bardzo sie zdziwilam podoba mi sie wasza zabawa podaj swoją miejscowość, Olka coś fajnego ci wymyśli olka,wchodze tylnymi drzwiami tutaj,wiec moja miejscowosc to Beuthen,wymysl poski odpowiednik Bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts