andre59 24.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Cześć Andre jednym okiem oglądam mecz Argentyny z Meksykiem i jestem podłamany.... kto kurcze wygra z Niemcami????? Jeszcze przed chwilą wierzyłem, że Argentyna może zatrzymać Niemców Cześć inżynier, ale my chyba lubimy Niemców, już się do nich przeprowadziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 pewnie o facetach gadałyście? o nowych technikach very interesujące, możesz coś podpowiedzieć? Tego sie nie da opowiedzieć .....to trzeba zaprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 pewnie o facetach gadałyście? o nowych technikach very interesujące, możesz coś podpowiedzieć? Tego sie nie da opowiedzieć .....to trzeba zaprezentować o ja durny jasne, że najlepiej na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Uwielbiam tę reklamę Carlsberga jak komentują Włoch i Niemiec. Włoch wrzeszczy gol, gol, gol, gol, gol, a później komentator niemiecki wrzeszczy JAWOHL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.06.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Uwielbiam tę reklamę Carlsberga jak komentują Włoch i Niemiec. Włoch wrzeszczy gol, gol, gol, gol, gol, a później komentator niemiecki wrzeszczy JAWOHL Gratki Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Cześć Andre jednym okiem oglądam mecz Argentyny z Meksykiem i jestem podłamany.... kto kurcze wygra z Niemcami????? Jeszcze przed chwilą wierzyłem, że Argentyna może zatrzymać Niemców BRAZYLIA !!!!! Brazylia to może z Niemcami zagrać dopiero w finale o ile się do finału doczołga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 gdzieś juz pisałam ,że wszyscy grają w piłkę a wygrywają Niemcy ......ZAWSZE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 A ja nadal nie mam anteny i nie wiem jak im ta gra wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 gdzieś juz pisałam ,że wszyscy grają w piłkę a wygrywają Niemcy ......ZAWSZE !!!! a Polacy u nich bramki strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 gdzieś juz pisałam ,że wszyscy grają w piłkę a wygrywają Niemcy ......ZAWSZE !!!! Niemcy wygrywają często, ale nie zawsze Zdarzają się mecze kiedy Niemcy wtapiają z Bułgarią czy inną Chorwacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 gdzieś juz pisałam ,że wszyscy grają w piłkę a wygrywają Niemcy ......ZAWSZE !!!! a Polacy u nich bramki strzelają DLATEGO WYGRYWAJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 gdzieś juz pisałam ,że wszyscy grają w piłkę a wygrywają Niemcy ......ZAWSZE !!!! Niemcy wygrywają często, ale nie zawsze Zdarzają się mecze kiedy Niemcy wtapiają z Bułgarią czy inną Chorwacją jak o pietruszkę grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 pożegnam sie Panowie dobrej nocki pa pa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 pożegnam sie Panowie dobrej nocki pa pa..... Już idziesz? Trudno, dobrej nocki i niegrzecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 gdzieś juz pisałam ,że wszyscy grają w piłkę a wygrywają Niemcy ......ZAWSZE !!!! Niemcy wygrywają często, ale nie zawsze Zdarzają się mecze kiedy Niemcy wtapiają z Bułgarią czy inną Chorwacją jak o pietruszkę grają Kolego Andre Mecze, które mam na myśli nie były o pietruszkę. W 1994 roku w ćwierćwfinale Niemcy przegrali z Bułgarią 2:1 i pojechali NACH HAUSE. A z Chorwacją przegrali 4 lata później w ćwierćfinale i to 3:0 i oczywiście znowu pojechali NACH HAUSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 gdzieś juz pisałam ,że wszyscy grają w piłkę a wygrywają Niemcy ......ZAWSZE !!!! Niemcy wygrywają często, ale nie zawsze Zdarzają się mecze kiedy Niemcy wtapiają z Bułgarią czy inną Chorwacją jak o pietruszkę grają Kolego Andre Mecze, które mam na myśli nie były o pietruszkę. W 1994 roku w ćwierćwfinale Niemcy przegrali z Bułgarią 2:1 i pojechali NACH HAUSE. A z Chorwacją przegrali 4 lata później w ćwierćfinale i to 3:0 i oczywiście znowu pojechali NACH HAUSE To Ty oblatany jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 gdzieś juz pisałam ,że wszyscy grają w piłkę a wygrywają Niemcy ......ZAWSZE !!!! Niemcy wygrywają często, ale nie zawsze Zdarzają się mecze kiedy Niemcy wtapiają z Bułgarią czy inną Chorwacją jak o pietruszkę grają Kolego Andre Mecze, które mam na myśli nie były o pietruszkę. W 1994 roku w ćwierćwfinale Niemcy przegrali z Bułgarią 2:1 i pojechali NACH HAUSE. A z Chorwacją przegrali 4 lata później w ćwierćfinale i to 3:0 i oczywiście znowu pojechali NACH HAUSE To Ty oblatany jesteś Eeee tam... Po prostu nie przepadam za Niemcami i dobrze zapamiętuję jak zaliczą pacynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Dziewczyn nie ma Idę szlafen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Dziewczyn nie ma Idę szlafen. sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 24.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Jak mnie tu dawno nie było!!! :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts