frosch 26.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Tak tak Zaba uwazaj bo konkurencja nie spi mysle,ze zaba_gonia jest bezkonkurencyjna moge byc ewentualnie jej asystentka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzień dobry upalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 hallo Mamon no prosze...... wystarczy, że kilka dni mnie nie było na rw, a tu żabia konkurencja... Miło mi Cie poznać Frosch Żaba jestem frosch goska sie klania no patrz nie dosc ze Zaba to tez Goska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.06.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ducha można wyzionąć w ten skwar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzień dobry upalny Witaj Ksieznioczko Niedzwonilem w sobote i bo wrocilem wczoraj i tylko szybki prysznic i do roboty musialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ducha można wyzionąć w ten skwar szczesliwi ci co na plazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.06.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ducha można wyzionąć w ten skwar szczesliwi ci co na plazy i dostęp do wody płynącej mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ducha można wyzionąć w ten skwar szczesliwi ci co na plazy i dostęp do wody płynącej mają ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.06.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Cześć ekipa Kze jak było na mundialu? A i chciałem się pochwalić, że podczas relacji z meczu Polska - Kostaryka była przez kilkadziesiąt sekund na ekranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.06.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Cześć ekipa Kze jak było na mundialu? A i chciałem się pochwalić, że podczas relacji z meczu Polska - Kostaryka była przez kilkadziesiąt sekund na ekranie... osz? trzeba było kasować wzorkiem publiczność przepadło U nas traki żar, że potencjalnym naszym klientom mózg sie lasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzień dobry upalny Witaj Ksieznioczko Niedzwonilem w sobote i bo wrocilem wczoraj i tylko szybki prysznic i do roboty musialem A teraz w robocie ? Wieczorem wybieram sie z przyjaciółką na Starówkę na kolację ... może ....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.06.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Cześć ekipa Kze jak było na mundialu? A i chciałem się pochwalić, że podczas relacji z meczu Polska - Kostaryka była przez kilkadziesiąt sekund na ekranie... osz? trzeba było kasować wzorkiem publiczność przepadło U nas traki żar, że potencjalnym naszym klientom mózg sie lasuje Wzrokiem kasowałem Kostarykańczyków, którzy stali mi na drodze i musiałem wychododzić ze stadionu poprzez skakanie przez rzędy krzesełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.06.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 To spadam.Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 ale goraco......witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzień dobry upalny Witaj Ksieznioczko Niedzwonilem w sobote i bo wrocilem wczoraj i tylko szybki prysznic i do roboty musialem A teraz w robocie ? Wieczorem wybieram sie z przyjaciółką na Starówkę na kolację ... może ....???? Teraz w domku, a wieczorem przychodza robic elewacje bo w taki upal sie nie da i trzeba ich pilnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 ale goraco......witam popołudniowo Witaj Tesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.06.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Chodź ciężaróweczko Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.06.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 hallo Mamon no prosze...... wystarczy, że kilka dni mnie nie było na rw, a tu żabia konkurencja... Miło mi Cie poznać Frosch Żaba jestem frosch goska sie klania no patrz nie dosc ze Zaba to tez Goska jak jeszcze napisze ze jeździ na rowerze to pomyśle ze to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 hallo Mamon no prosze...... wystarczy, że kilka dni mnie nie było na rw, a tu żabia konkurencja... Miło mi Cie poznać Frosch Żaba jestem frosch goska sie klania no patrz nie dosc ze Zaba to tez Goska jak jeszcze napisze ze jeździ na rowerze to pomyśle ze to ja taa i uczy W-Fu i pije piffo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzień dobry upalny Witaj Ksieznioczko Niedzwonilem w sobote i bo wrocilem wczoraj i tylko szybki prysznic i do roboty musialem A teraz w robocie ? Wieczorem wybieram sie z przyjaciółką na Starówkę na kolację ... może ....???? Teraz w domku, a wieczorem przychodza robic elewacje bo w taki upal sie nie da i trzeba ich pilnowac Eeeee jakby co będziemy pewnie w Kamiennych Schodkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts