Jajcek 26.06.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzień dobry upalny Witaj Ksieznioczko Niedzwonilem w sobote i bo wrocilem wczoraj i tylko szybki prysznic i do roboty musialem A teraz w robocie ? Wieczorem wybieram sie z przyjaciółką na Starówkę na kolację ... może ....???? Teraz w domku, a wieczorem przychodza robic elewacje bo w taki upal sie nie da i trzeba ich pilnowac Eeeee jakby co będziemy pewnie w Kamiennych Schodkach :) W tej chwili przyjechali a mieli byc o 18-tej OK Jakby co to tel mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzień dobry upalny Witaj Ksieznioczko Niedzwonilem w sobote i bo wrocilem wczoraj i tylko szybki prysznic i do roboty musialem A teraz w robocie ? Wieczorem wybieram sie z przyjaciółką na Starówkę na kolację ... może ....???? Teraz w domku, a wieczorem przychodza robic elewacje bo w taki upal sie nie da i trzeba ich pilnowac Eeeee jakby co będziemy pewnie w Kamiennych Schodkach :) W tej chwili przyjechali a mieli byc o 18-tej OK Jakby co to tel mam Ok - ale pilnuj ich, pilnuj W razie co zobaczymy się jak wrócę z Paryża Aaaaaaaaaa i poproszę mi monitorować jutrzejszy wieczorny samolot z Pragi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzień dobry upalny Witaj Ksieznioczko Niedzwonilem w sobote i bo wrocilem wczoraj i tylko szybki prysznic i do roboty musialem A teraz w robocie ? Wieczorem wybieram sie z przyjaciółką na Starówkę na kolację ... może ....???? Teraz w domku, a wieczorem przychodza robic elewacje bo w taki upal sie nie da i trzeba ich pilnowac Eeeee jakby co będziemy pewnie w Kamiennych Schodkach :) W tej chwili przyjechali a mieli byc o 18-tej OK Jakby co to tel mam Ok - ale pilnuj ich, pilnuj W razie co zobaczymy się jak wrócę z Paryża Aaaaaaaaaa i poproszę mi monitorować jutrzejszy wieczorny samolot z Pragi :) Wez i pilnuj jak tu ulewe ze soba przywiezli Samolot chyba Ci zalezy na tej podrozy do Paryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzień dobry upalny Witaj Ksieznioczko Niedzwonilem w sobote i bo wrocilem wczoraj i tylko szybki prysznic i do roboty musialem A teraz w robocie ? Wieczorem wybieram sie z przyjaciółką na Starówkę na kolację ... może ....???? Teraz w domku, a wieczorem przychodza robic elewacje bo w taki upal sie nie da i trzeba ich pilnowac Eeeee jakby co będziemy pewnie w Kamiennych Schodkach :) W tej chwili przyjechali a mieli byc o 18-tej OK Jakby co to tel mam Ok - ale pilnuj ich, pilnuj W razie co zobaczymy się jak wrócę z Paryża Aaaaaaaaaa i poproszę mi monitorować jutrzejszy wieczorny samolot z Pragi :) Wez i pilnuj jak tu ulewe ze soba przywiezli Samolot chyba Ci zalezy na tej podrozy do Paryza Jakby co to z ubezpieczenia poleciałabym do Chin :) Bardziej mi zależy na NIEWĄTPLIWYCH WALORACH, które jutro "przylatują" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Jakby co to z ubezpieczenia poleciałabym do Chin :) Bardziej mi zależy na NIEWĄTPLIWYCH WALORACH, które jutro "przylatują" Przyjmijmy ze nie ma watpliwosci co do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Jakby co to z ubezpieczenia poleciałabym do Chin :) Bardziej mi zależy na NIEWĄTPLIWYCH WALORACH, które jutro "przylatują" Przyjmij ze nie ma watpliwosci co do tego A i tak przekładamy spotkanie, bo przjaciółce się przedłużyło spotkanie To lepiej niech Ci robią elewację :) A Ty z tej swojej wysokości możesz się urwać na kawę na przyloty, czy coś spadnie ? Bo ja jutro muszę na to ch... Okęcie po mężulka podjechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 A u mnie walą pioruny , grzmoci jak diabli a chmur i deszczu nie widać coś powinieneś wiedzieć - jakieś dziwne to zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Jakby co to z ubezpieczenia poleciałabym do Chin :) Bardziej mi zależy na NIEWĄTPLIWYCH WALORACH, które jutro "przylatują" Przyjmij ze nie ma watpliwosci co do tego A i tak przekładamy spotkanie, bo przjaciółce się przedłużyło spotkanie To lepiej niech Ci robią elewację :) A Ty z tej swojej wysokości możesz się urwać na kawę na przyloty, czy coś spadnie ? Bo ja jutro muszę na to ch... Okęcie po mężulka podjechać :) Na jutro zapowiadali upaly wiec sie nie wybieram wogole na to ch.. Okęcie, a tak serio to w srode mam dyzurek i we czwartek o swicie spadam z powrotem nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 A u mnie walą pioruny , grzmoci jak diabli a chmur i deszczu nie widać coś powinieneś wiedzieć - jakieś dziwne to zjawisko umnie slabe grzmoty ale ulewa ze hoho a co najgorsze to wcale nie jest chlodniej ani przyjemniej taka duchota ze siedze jak w saunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 U mnie się dopiero burza zaczyna - na horyzoncie niezła ściana deszczu - boshhhhhhhhhh dobrz, że nie muszę nic robić, i tak jest za ciepło nawet na leżenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 U mnie się dopiero burza zaczyna - na horyzoncie niezła ściana deszczu - boshhhhhhhhhh dobrz, że nie muszę nic robić, i tak jest za ciepło nawet na leżenie :) fakt ze nawet na lezenie jest za cieplo, chociaz zalezy z kim by sie lezalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 U mnie się dopiero burza zaczyna - na horyzoncie niezła ściana deszczu - boshhhhhhhhhh dobrz, że nie muszę nic robić, i tak jest za ciepło nawet na leżenie :) fakt ze nawet na lezenie jest za cieplo, chociaz zalezy z kim by sie lezalo Póki co z północy idą burze - i dotarły na Żoliborz - ida do Ciebie i musi Ci to na razie wystarczyć no tylko żona nogi za próg.. P.S. Wiedziałam - umyłam samochód :) godzinę temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 wow - ale wali :) no jeszcze takiej burzy nie było w tym roku i pięknie leje - wieeeelkie krople :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 U mnie się dopiero burza zaczyna - na horyzoncie niezła ściana deszczu - boshhhhhhhhhh dobrz, że nie muszę nic robić, i tak jest za ciepło nawet na leżenie :) fakt ze nawet na lezenie jest za cieplo, chociaz zalezy z kim by sie lezalo Póki co z północy idą burze - i dotarły na Żoliborz - ida do Ciebie i musi Ci to na razie wystarczyć no tylko żona nogi za próg.. P.S. Wiedziałam - umyłam samochód :) godzinę temu Toc przecie o zonioe myslalem a ja na szczescie nie mylem samochodu tylko na deszcz go wystawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzieci nie ma - mogę sie bać :) Idę sie bać na balkon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Toc przecie o zonioe myslalem taaa jak każdy mąż :) Co wywiózł żonę na wywczasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Toc przecie o zonioe myslalem taaa jak każdy mąż :) Co wywiózł żonę na wywczasy :) albo taki co pojechal w delegacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzieci nie ma - mogę sie bać :) Idę sie bać na balkon :) A co zes z dziecmi zrobila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.06.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Toc przecie o zonioe myslalem taaa jak każdy mąż :) Co wywiózł żonę na wywczasy :) albo taki co pojechal w delegacje O właśnie, właśnie - właśnie dzwoni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.06.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Toc przecie o zonioe myslalem taaa jak każdy mąż :) Co wywiózł żonę na wywczasy :) albo taki co pojechal w delegacje O właśnie, właśnie - właśnie dzwoni :) zapewnic sobie alibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts