Olkalybowa 26.06.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Olu, to Pawła koleżanka, czy Twoja? Pawła z pracy wfistka ma 5 dzieci i mogłaby być moją matką, w sparwach zawodowych pojechał...tak mówił łeee... to spoko... ja bym się nie pchał w takie cóś a jak by Cię sama dopadła i przyparła do muru?nie musiałbyś pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Olu, to Pawła koleżanka, czy Twoja? Pawła z pracy wfistka ma 5 dzieci i mogłaby być moją matką, w sparwach zawodowych pojechał...tak mówił łeee... to spoko... ja bym się nie pchał w takie cóś a jak by Cię sama dopadła i przyparła do muru?nie musiałbyś pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 nikt nie chce ????? to ja tez zostaję... fajnie, będzie nas więcej i weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Olu, to Pawła koleżanka, czy Twoja? Pawła z pracy wfistka ma 5 dzieci i mogłaby być moją matką, w sparwach zawodowych pojechał...tak mówił łeee... to spoko... ja bym się nie pchał w takie cóś a jak by Cię sama dopadła i przyparła do muru?nie musiałbyś pchać Orzesz ty, co za babsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Olu, to Pawła koleżanka, czy Twoja? Pawła z pracy wfistka ma 5 dzieci i mogłaby być moją matką, w sparwach zawodowych pojechał...tak mówił łeee... to spoko... ja bym się nie pchał w takie cóś a jak by Cię sama dopadła i przyparła do muru?nie musiałbyś pchać Orzesz ty, co za babsko ja czy ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Olu, to Pawła koleżanka, czy Twoja? Pawła z pracy wfistka ma 5 dzieci i mogłaby być moją matką, w sparwach zawodowych pojechał...tak mówił łeee... to spoko... ja bym się nie pchał w takie cóś a jak by Cię sama dopadła i przyparła do muru?nie musiałbyś pchać czyli znasz tę koleżankę? luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ale mnie za włosy ciąąąągni e.......bosko.... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Olu, to Pawła koleżanka, czy Twoja? Pawła z pracy wfistka ma 5 dzieci i mogłaby być moją matką, w sparwach zawodowych pojechał...tak mówił łeee... to spoko... ja bym się nie pchał w takie cóś a jak by Cię sama dopadła i przyparła do muru?nie musiałbyś pchać Orzesz ty, co za babsko ja czy ona? no pewnie ze ta koleżanka, ty to jesteś babeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Koleżankę znam, super babka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ale mnie za włosy ciąąąągni e.......bosko.... Dobranoc szurasz po podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ale mnie za włosy ciąąąągni e.......bosko.... Dobranoc co tam wlosy, zostań z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Olu, to Pawła koleżanka, czy Twoja? Pawła z pracy wfistka ma 5 dzieci i mogłaby być moją matką, w sparwach zawodowych pojechał...tak mówił łeee... to spoko... ja bym się nie pchał w takie cóś a jak by Cię sama dopadła i przyparła do muru?nie musiałbyś pchać Orzesz ty, co za babsko ja czy ona? no pewnie ze ta koleżanka, ty to jesteś babeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ale mnie za włosy ciąąąągni e.......bosko.... Dobranoc Łomatko , za które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ale mnie za włosy ciąąąągni e.......bosko.... Dobranoc co tam wlosy, zostań z nami właśnie, do września odrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ale mnie za włosy ciąąąągni e.......bosko.... Dobranoc Łomatko , za które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Ale mnie za włosy ciąąąągni e.......bosko.... Dobranoc Łomatko , za które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 jeszcze 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 ciekawe czy Jajcek zdążył sie wykąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 no i Żaba zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 ale Żaba ma mocne włosy,że ją Miras za nie wyciągnał od nas, fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts