kze 27.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Cześć Kasia! Przeżycia były super, zero agresji, pełna integracja, przywiozłem np. szalik kostaryki. Tylko czy to jest normalne by jechać pociagiem 800km w jedną stronę i z powrotem po to by obejrzec 90min meczu o .. nic? Ale sądziłem, że z Kostaryka będziemy o coś grali... A tu są zdjęcia z tego wypadu Fajna pamiątka i w sumie przeżycia na zawsze, a Madzi jakiś gadżet przywiozłeś? Zona mówiła bym przywiózł maskotkę, ale ja przywiozłem.. mini futbolówke, czyli malutką replikę piłki jaką grano na mundialu... Trzeba za młodu Madzię do piłki wdrażać.. By później nie mieć 2 antyfanek piłki w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 jeśli moge sobie pozwolić to jest boskie: http://kzegarowski2.photosite.com/~photos/tn/2142100_348.ts1151254487604.jpg Mi tez się podoba.. Ale nie mam już tego szalika... Zamieniłem go na kostarykański... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Cześć Kasia! Przeżycia były super, zero agresji, pełna integracja, przywiozłem np. szalik kostaryki. Tylko czy to jest normalne by jechać pociagiem 800km w jedną stronę i z powrotem po to by obejrzec 90min meczu o .. nic? Ale sądziłem, że z Kostaryka będziemy o coś grali... A tu są zdjęcia z tego wypadu Fajna pamiątka i w sumie przeżycia na zawsze, a Madzi jakiś gadżet przywiozłeś? Zona mówiła bym przywiózł maskotkę, ale ja przywiozłem.. mini futbolówke, czyli malutką replikę piłki jaką grano na mundialu... Trzeba za młodu Madzię do piłki wdrażać.. By później nie mieć 2 antyfanek piłki w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.06.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Cześć Kasia! Przeżycia były super, zero agresji, pełna integracja, przywiozłem np. szalik kostaryki. Tylko czy to jest normalne by jechać pociagiem 800km w jedną stronę i z powrotem po to by obejrzec 90min meczu o .. nic? Ale sądziłem, że z Kostaryka będziemy o coś grali... A tu są zdjęcia z tego wypadu Fajna pamiątka i w sumie przeżycia na zawsze, a Madzi jakiś gadżet przywiozłeś? Zona mówiła bym przywiózł maskotkę, ale ja przywiozłem.. mini futbolówke, czyli malutką replikę piłki jaką grano na mundialu... Trzeba za młodu Madzię do piłki wdrażać.. By później nie mieć 2 antyfanek piłki w domu... nie ma co się śmiać! Jak nie zabezpiecze swoich interesów to na pewno Iwonka zrobi tak by było jej wygodniej, a na pewno by było przeciw futbolowi... Ot sztuka negocjacji i perspektywicznego myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ja z futbolem nie walczę, ale pewnie dlatego, ze nie mam zapalonego kibica w domu. A mecz Portugalia - Holandia to sama z ciekawością obejrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.06.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ja z futbolem nie walczę, ale pewnie dlatego, ze nie mam zapalonego kibica w domu. A mecz Portugalia - Holandia to sama z ciekawością obejrzałam Toż tam nie było nic oprócz walki.. Same zółte i czerwone kartki były... Ja wolałem mecz Argentyna - Meksyk lub Argentyna - WKS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 27.06.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Czy ktoś wcześniej pytał: ile osób wierzy, że przeczytałem wszystkie poprzednie posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ja z futbolem nie walczę, ale pewnie dlatego, ze nie mam zapalonego kibica w domu. A mecz Portugalia - Holandia to sama z ciekawością obejrzałam Toż tam nie było nic oprócz walki.. Same zółte i czerwone kartki były... Ja wolałem mecz Argentyna - Meksyk lub Argentyna - WKS... a czy ja mówiłam, ze oglądałam to dla walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Czy ktoś wcześniej pytał: ile osób wierzy, że przeczytałem wszystkie poprzednie posty? Yyyyyy Wszystkie posty - ja wierzę z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.06.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Czy ktoś wcześniej pytał: ile osób wierzy, że przeczytałem wszystkie poprzednie posty? ja nie wierzę witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Gratulki co dwie glowy to nie jedna OLU co??? pewnie, pewnie a już wiadomo, że nie 3??? wiadomo, jedno serce było słychać i jedną głowe było widać, no chyba,ze Paweł coś dorobił ostatniego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Czy ktoś wcześniej pytał: ile osób wierzy, że przeczytałem wszystkie poprzednie posty? ja nie wierzę witajcie mi też trudno.... bo po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich Cześć Asiu dawno Cię tu nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich Cześć Asiu dawno Cię tu nie widziałam bo nie mam czasu, żeby się tu udzielać ruszyła budowa a dziś jestem na urlopie i mogę trochę tu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 a tak z wieści budowlanych- murują się ścianki fundamentowe, a raczej powinnam napisać "są murowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 8500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 kawał czasu spędziłam na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 http://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpghttp://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpghttp://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpg dla wszystkich , co nie w pracy, dobrze schłodziłam innych zapraszam po pracy, ciasta nie stawiam, bo nie w tę pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 27.06.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 jutro idę do pracy, a tam nie ma klimy....gorąco będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts