Jajcek 27.06.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 u mnie w te upały jest 23st..... cudownie chłodno ale na pięterku dzieciaki mają .....cieeeeplutko bardzo sie ciesze ,że sypialnia jest na dole A u mnie nadal 28 mimo ze na dworze juz do 30 spadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.06.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 nie ma się do kogo przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.06.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 u mnie w te upały jest 23st..... cudownie chłodno ale na pięterku dzieciaki mają .....cieeeeplutko bardzo sie ciesze ,że sypialnia jest na dole Ewka ty weź nie strasz.. co? ja bede miałą na poddaszu sypialnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 tylko coby Ci głupstwa do głowy nie przychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 jak samotny biały żagiel znosi samotnośc ......w sieci ???? radze sobie tylko w domku jakis balagan zawsze jakos samo sie sprzatalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 u mnie w te upały jest 23st..... cudownie chłodno ale na pięterku dzieciaki mają .....cieeeeplutko bardzo sie ciesze ,że sypialnia jest na dole Ewka ty weź nie strasz.. co? ja bede miałą na poddaszu sypialnie.. ja nie straszydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.06.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 jak samotny biały żagiel znosi samotnośc ......w sieci ???? radze sobie tylko w domku jakis balagan zawsze jakos samo sie sprzatalo ciekawe kto ten bałagan robi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 jak samotny biały żagiel znosi samotnośc ......w sieci ???? radze sobie tylko w domku jakis balagan zawsze jakos samo sie sprzatalo ciekawe kto ten bałagan robi ???? ciekawe ????? jak wrocilem do domku to tak jakos bylo, a teraz to ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.06.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 jak samotny biały żagiel znosi samotnośc ......w sieci ???? radze sobie tylko w domku jakis balagan zawsze jakos samo sie sprzatalo ciekawe kto ten bałagan robi ???? ciekawe ????? jak wrocilem do domku to tak jakos bylo, a teraz to ............ Jacek weź pogoń te panienki w diabły skoro nawet sprzatać nie potrafią to daj se spokój z takimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.06.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 nara ....spadam do domciu nareszcie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.06.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 jak samotny biały żagiel znosi samotnośc ......w sieci ???? radze sobie tylko w domku jakis balagan zawsze jakos samo sie sprzatalo ciekawe kto ten bałagan robi ???? ciekawe ????? jak wrocilem do domku to tak jakos bylo, a teraz to ............ Jacek weź pogoń te panienki w diabły skoro nawet sprzatać nie potrafią to daj se spokój z takimi dobrze ze jutro ide do pracy a w czwartek o swicie jade nad morze to nie bede musial na to patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.06.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 nara ....spadam do domciu nareszcie !!!!!! to milego wypoczynku po ciezkim dniu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 rany u was tez tak gorąco? tropik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 jak samotny biały żagiel znosi samotnośc ......w sieci ???? radze sobie tylko w domku jakis balagan zawsze jakos samo sie sprzatalo ciekawe kto ten bałagan robi ???? ciekawe ????? jak wrocilem do domku to tak jakos bylo, a teraz to ............ Jacek weź pogoń te panienki w diabły skoro nawet sprzatać nie potrafią to daj se spokój z takimi dobrze ze jutro ide do pracy a w czwartek o swicie jade nad morze to nie bede musial na to patrzec ech ja sobie jutro jade nad morze....na rybke...i polezec na brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.06.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 ech ja sobie jutro jade nad morze....na rybke...i polezec na brzegu Tobie to dobrze bo Ty to masz rzut beretem do morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 ech ja sobie jutro jade nad morze....na rybke...i polezec na brzegu Tobie to dobrze bo Ty to masz rzut beretem do morza jade okolo godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 ech ja sobie jutro jade nad morze....na rybke...i polezec na brzegu Tobie to dobrze bo Ty to masz rzut beretem do morza a dokad jedziesz nad morze?? jaka miejscowosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.06.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 ech ja sobie jutro jade nad morze....na rybke...i polezec na brzegu Tobie to dobrze bo Ty to masz rzut beretem do morza jade okolo godziny a ja od 5 do 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts