inż. Mamoń 27.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Inżynierku .....co to za dsco ??? a może to Twoi pomocnicy do taczek? albo do piwa Witam Ewka - to Ty prawda? Bo ja już natrąbiony jestem i wesoły jakoś podejrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 No czas na kolacyjke do mamusi sie udac rączki do boczków przyrosły smacznego co jo godom przecież u mamusi zawsze jest smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 małżona musiała pojechać po pifko dobra żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Inżynierku .....co to za dsco ??? a może to Twoi pomocnicy do taczek? albo do piwa Witam Ewka - to Ty prawda? Bo ja już natrąbiony jestem i wesoły jakoś podejrzanie po jednym piwku ??? oszukujesz!!!! to mnie dopiero przy trzecim buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Znowu była moja ulubiona rekama Carlsberga: Najpierw gruby Włoch: Attenzione, GOL GOL GOL GOL GOL GOL GOL i potem Szwab: .... ..... .... JAWOHL ... .... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Inżynierku .....co to za dsco ??? a może to Twoi pomocnicy do taczek? albo do piwa Witam Ewka - to Ty prawda? Bo ja już natrąbiony jestem i wesoły jakoś podejrzanie po jednym piwku ??? oszukujesz!!!! to mnie dopiero przy trzecim buczy A ja jestem taki zmęczony i cienki, że już po jednym piwku wieczorem wymiękam. A żonka rzeczywiście wporzontku jezd Helołolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Ja to mam teraz słabo bo za kierowcę muszę robić i to z własnego wyboru, bez zmuszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A kiedy się sadzi drzewa, na jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A kiedy się sadzi drzewa, na jesień? Drzewo z doniczki można chyba wiosną i latem i jesienią sadzić - CHYBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A kiedy się sadzi drzewa, na jesień? Drzewo z doniczki można chyba wiosną i latem i jesienią sadzić - CHYBA Moja ciotka ma super żywopłot z daglezjii. Przycina je, aby nie szły w góre tylko na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A kiedy się sadzi drzewa, na jesień? Drzewo z doniczki można chyba wiosną i latem i jesienią sadzić - CHYBA Moja ciotka ma super żywopłot z daglezjii. Przycina je, aby nie szły w góre tylko na boki. Daglezja to iglaste coś chiba? A jak tam - obwąchałaś Pawełka wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A kiedy się sadzi drzewa, na jesień? Drzewo z doniczki można chyba wiosną i latem i jesienią sadzić - CHYBA Moja ciotka ma super żywopłot z daglezjii. Przycina je, aby nie szły w góre tylko na boki. Kiedyś chcałem mieć żywopłot z tuji, ale najszybciej rosnące brabanty przyrastają najwyżej 40 cm rocznie. Poszed łem więc w pnącza - konkretnie winobluszcz trójklapowy (1 - 2 metry rocznie). A moja sąsiadka poszła na całość - rdest Auberta - nawet 6 metrów rocznego przyrostu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A kiedy się sadzi drzewa, na jesień? Drzewo z doniczki można chyba wiosną i latem i jesienią sadzić - CHYBA Moja ciotka ma super żywopłot z daglezjii. Przycina je, aby nie szły w góre tylko na boki. Daglezja to iglaste coś chiba? A jak tam - obwąchałaś Pawełka wczoraj? tak tak iglasta Nie musiałam go obwąchiwać bo był tak wkurzony na tą babkę Jest jego opiekunem stażu i co chwilę zmienia zdanie jak mają wygladać dokumenty potrzebna do awansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A kiedy się sadzi drzewa, na jesień? Drzewo z doniczki można chyba wiosną i latem i jesienią sadzić - CHYBA Moja ciotka ma super żywopłot z daglezjii. Przycina je, aby nie szły w góre tylko na boki. Daglezja to iglaste coś chiba? A jak tam - obwąchałaś Pawełka wczoraj? tak tak iglasta Nie musiałam go obwąchiwać bo był tak wkurzony na tą babkę Jest jego opiekunem stażu i co chwilę zmienia zdanie jak mają wygladać dokumenty potrzebna do awansu. Pozdrowienia dla Pawełka - niech sobie kolejne piwko walnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A kiedy się sadzi drzewa, na jesień? Drzewo z doniczki można chyba wiosną i latem i jesienią sadzić - CHYBA Moja ciotka ma super żywopłot z daglezjii. Przycina je, aby nie szły w góre tylko na boki. Kiedyś chcałem mieć żywopłot z tuji, ale najszybciej rosnące brabanty przyrastają najwyżej 40 cm rocznie. Poszed łem więc w pnącza - konkretnie winobluszcz trójklapowy (1 - 2 metry rocznie). A moja sąsiadka poszła na całość - rdest Auberta - nawet 6 metrów rocznego przyrostu ... nam zależy, aby nie gubiło liści na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Olka biegniemy do mety? Ja biegnę bez czajenia i trzaskam ostro niezależnie czy Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Pozdrowienia dla Pawełka - niech sobie kolejne piwko walnie Dzięki, chyba sie mu już piwko skończyło, ale ciii bo nie chce mi się jechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Winobluszcz niestety gubi liście na zimę, ale za to jesienią staje się intensywnie czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Olka biegniemy do mety? Ja biegnę bez czajenia i trzaskam ostro niezależnie czy Ty też no dobra to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Pozdrowienia dla Pawełka - niech sobie kolejne piwko walnie Dzięki, chyba sie mu już piwko skończyło, ale ciii bo nie chce mi się jechać . Zawsze możesz kazać jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts