Gość 27.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Inzynierowi gębę wcięło przepoczwarzył się chyba mnie nie walnie, mam nadzieje ewolucja wsteczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Andre nie bądź sknerus daj dziecku na kino. to musiałbym go na nocny seans wysłać mnie to jakoś lepiej nocą wychodzi Multikino miało w swojej ofercie nocne mataony np. Władca Pierścieni wszystkie części. Mielibyście wystarczająco dużo czasu, żeby zwiedzić cały dom. W starym mieszkaniu mieliśmy 7 pomieszczeń (pomijam WC), było codziennie gdzie indziej Teraz mamy 11 pomieszczeń (pomijam WC)....i strych... chyba się nie wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Inzynierowi gębę wcięło przepoczwarzył się chyba mnie nie walnie, mam nadzieje ewolucja wsteczna? Kretonum recordum????? Dobranoc idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Inzynierowi gębę wcięło przepoczwarzył się chyba mnie nie walnie, mam nadzieje ewolucja wsteczna? Kretonum recordum????? Dobranoc idę spać. obraził się ,czy co? Marcin, wracaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Inzynierowi gębę wcięło przepoczwarzył się chyba mnie nie walnie, mam nadzieje ewolucja wsteczna? Kretonum recordum????? Dobranoc idę spać. szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Andre nie bądź sknerus daj dziecku na kino. to musiałbym go na nocny seans wysłać mnie to jakoś lepiej nocą wychodzi Multikino miało w swojej ofercie nocne mataony np. Władca Pierścieni wszystkie części. Mielibyście wystarczająco dużo czasu, żeby zwiedzić cały dom. W starym mieszkaniu mieliśmy 7 pomieszczeń (pomijam WC), było codziennie gdzie indziej Teraz mamy 11 pomieszczeń (pomijam WC)....i strych... chyba się nie wyrobię to strzelaj w co drugim pomieszczeniu, w przerwach niech żonka będzie najważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Andre nie bądź sknerus daj dziecku na kino. to musiałbym go na nocny seans wysłać mnie to jakoś lepiej nocą wychodzi Multikino miało w swojej ofercie nocne mataony np. Władca Pierścieni wszystkie części. Mielibyście wystarczająco dużo czasu, żeby zwiedzić cały dom. W starym mieszkaniu mieliśmy 7 pomieszczeń (pomijam WC), było codziennie gdzie indziej Teraz mamy 11 pomieszczeń (pomijam WC)....i strych... chyba się nie wyrobię to strzelaj w co drugim pomieszczeniu, w przerwach niech żonka będzie najważniejsza a w ogrodzie ile możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Inzynierowi gębę wcięło przepoczwarzył się chyba mnie nie walnie, mam nadzieje ewolucja wsteczna? Kretonum recordum????? Dobranoc idę spać. obraził się ,czy co? Marcin, wracaj!!! nigdy zię nie obrażam, ale jestem nawalony i de spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Rozpędzam się spać. Przed nami ciężka noc bo Bezan podczas naszej nieobecności dopadł surowy ryż i zapewne będzie go w nocy pędzić . Dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Rozpędzam się spać. Przed nami ciężka noc bo Bezan podczas naszej nieobecności dopadł surowy ryż i zapewne będzie go w nocy pędzić . Dobrej nocy. To on nawet surowy ryż je . Moja gotowanego bez mięska i sosiku nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.06.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Andre nie bądź sknerus daj dziecku na kino. to musiałbym go na nocny seans wysłać mnie to jakoś lepiej nocą wychodzi Multikino miało w swojej ofercie nocne mataony np. Władca Pierścieni wszystkie części. Mielibyście wystarczająco dużo czasu, żeby zwiedzić cały dom. W starym mieszkaniu mieliśmy 7 pomieszczeń (pomijam WC), było codziennie gdzie indziej Teraz mamy 11 pomieszczeń (pomijam WC)....i strych... chyba się nie wyrobię to strzelaj w co drugim pomieszczeniu, w przerwach niech żonka będzie najważniejsza 11 + strych = 12, 12:6 = 2 czyli każde pomieszczenie co drugi tydzień, a w niedzielę dzień wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Rozpędzam się spać. Przed nami ciężka noc bo Bezan podczas naszej nieobecności dopadł surowy ryż i zapewne będzie go w nocy pędzić . Dobrej nocy. To on nawet surowy ryż je . Moja gotowanego bez mięska i sosiku nie ruszy Zdarza mu się jeść jeszcze bardziej ekstremalne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Andre nie bądź sknerus daj dziecku na kino. to musiałbym go na nocny seans wysłać mnie to jakoś lepiej nocą wychodzi Multikino miało w swojej ofercie nocne mataony np. Władca Pierścieni wszystkie części. Mielibyście wystarczająco dużo czasu, żeby zwiedzić cały dom. W starym mieszkaniu mieliśmy 7 pomieszczeń (pomijam WC), było codziennie gdzie indziej Teraz mamy 11 pomieszczeń (pomijam WC)....i strych... chyba się nie wyrobię to strzelaj w co drugim pomieszczeniu, w przerwach niech żonka będzie najważniejsza a w ogrodzie ile możliwości zaraz, zaraz dziewczyny, widzę, że macie to przetestowane w różnych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Rozpędzam się spać. Przed nami ciężka noc bo Bezan podczas naszej nieobecności dopadł surowy ryż i zapewne będzie go w nocy pędzić . Dobrej nocy. To on nawet surowy ryż je . Moja gotowanego bez mięska i sosiku nie ruszy Zdarza mu się jeść jeszcze bardziej ekstremalne rzeczy. Jeśli masz na myśli to samo co ja to mojej też się to zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Rozpędzam się spać. Przed nami ciężka noc bo Bezan podczas naszej nieobecności dopadł surowy ryż i zapewne będzie go w nocy pędzić . Dobrej nocy. To on nawet surowy ryż je . Moja gotowanego bez mięska i sosiku nie ruszy Zdarza mu się jeść jeszcze bardziej ekstremalne rzeczy. Jeśli masz na myśli to samo co ja to mojej też się to zdarza tak o tym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Andre nie bądź sknerus daj dziecku na kino. to musiałbym go na nocny seans wysłać mnie to jakoś lepiej nocą wychodzi Multikino miało w swojej ofercie nocne mataony np. Władca Pierścieni wszystkie części. Mielibyście wystarczająco dużo czasu, żeby zwiedzić cały dom. W starym mieszkaniu mieliśmy 7 pomieszczeń (pomijam WC), było codziennie gdzie indziej Teraz mamy 11 pomieszczeń (pomijam WC)....i strych... chyba się nie wyrobię to strzelaj w co drugim pomieszczeniu, w przerwach niech żonka będzie najważniejsza a w ogrodzie ile możliwości zaraz, zaraz dziewczyny, widzę, że macie to przetestowane w różnych warunkach Ja tylko tak fantazjuję, juz nie pamietam jak to się robi, męża od miesiąca w domu nie było, a na łodkach nie bylismy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Rozpędzam się spać. Przed nami ciężka noc bo Bezan podczas naszej nieobecności dopadł surowy ryż i zapewne będzie go w nocy pędzić . Dobrej nocy. To on nawet surowy ryż je . Moja gotowanego bez mięska i sosiku nie ruszy Zdarza mu się jeść jeszcze bardziej ekstremalne rzeczy. pies teściowej kiedyś na naszych oczach zjadł kapselek od butelki ze śmietaną ( były takie) i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Zauważyłam jednak,że te intensywność tych zachowan zmalała odkad zrezygnowaliśmy z suchej karmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.06.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Andre nie bądź sknerus daj dziecku na kino. to musiałbym go na nocny seans wysłać mnie to jakoś lepiej nocą wychodzi Multikino miało w swojej ofercie nocne mataony np. Władca Pierścieni wszystkie części. Mielibyście wystarczająco dużo czasu, żeby zwiedzić cały dom. W starym mieszkaniu mieliśmy 7 pomieszczeń (pomijam WC), było codziennie gdzie indziej Teraz mamy 11 pomieszczeń (pomijam WC)....i strych... chyba się nie wyrobię to strzelaj w co drugim pomieszczeniu, w przerwach niech żonka będzie najważniejsza a w ogrodzie ile możliwości zaraz, zaraz dziewczyny, widzę, że macie to przetestowane w różnych warunkach Ja tylko tak fantazjuję, juz nie pamietam jak to się robi, męża od miesiąca w domu nie było, a na łodkach nie bylismy sami to gdzie on fruwa i swoją kobietę zaniedbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 verunia przeliczyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts