Jajcek 28.06.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dagus a kiedy wlasciwie ty wracasz do kraju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dagus a kiedy wlasciwie ty wracasz do kraju ? Jacku, wieczorem w przyszły wtorek jestem w W-wie. I mam jeszcze 2 dni urlopu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 cześć wszystkim.....ale mi glowa pęka ojoj współczuję współczuj mi ....głupoty za dużo wina dziadkowego wczoraj wypiłam a podono po dziadkowym to glowa nie boli ? hmm..tez słyszłam ze po dziadkowych to nic a nic.... chyba ze w wiekszej ilości to właśnie była ta większa ilość mój Teśc robi ok 400l pysznego wina i tak sobie niewinnie stoi u mnie w karafce i tak sobie sączymy od czasu do czasu ....... ale wczoraj wyjątkowo sobie pozwoliłam na kilka kieliszków .....a głowa nadal pęka ....i muchy tak glośno brzęczą .....i klawiatura tak głośno stuka ................... Oj ze ty do Warszawy jak spotkanie w redakcji bylo takiej karaweczki nie przywiozlas POPRAWIĘ SIE licze na to lansuj się, lansuj MALEŃKI :) A ti co taka wesolutka, nic dzis nie pilas ? [/quote:cc263f48a8] Mąz wrócił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 cześć wszystkim.....ale mi glowa pęka ojoj współczuję współczuj mi ....głupoty za dużo wina dziadkowego wczoraj wypiłam a podono po dziadkowym to glowa nie boli ? hmm..tez słyszłam ze po dziadkowych to nic a nic.... chyba ze w wiekszej ilości to właśnie była ta większa ilość mój Teśc robi ok 400l pysznego wina i tak sobie niewinnie stoi u mnie w karafce i tak sobie sączymy od czasu do czasu ....... ale wczoraj wyjątkowo sobie pozwoliłam na kilka kieliszków .....a głowa nadal pęka ....i muchy tak glośno brzęczą .....i klawiatura tak głośno stuka ................... Oj ze ty do Warszawy jak spotkanie w redakcji bylo takiej karaweczki nie przywiozlas POPRAWIĘ SIE licze na to lansuj się, lansuj MALEŃKI :) A ti co taka wesolutka, nic dzis nie pilas ? [/quote:a13c376ca4] Mąz wrócił :) [/quote:a13c376ca4] No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.06.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Zalatany jestem, wojażowałem... Jutro znowu na 2 dniowe szkolenie itd.. ja tam bym chetnie tak po podrozowal Ale ja mam szkolenie w Wawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Zalatany jestem, wojażowałem... Jutro znowu na 2 dniowe szkolenie itd.. ja tam bym chetnie tak po podrozowal Ale ja mam szkolenie w Wawie... uuu ja wole wyjazdowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.06.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 To do poniedziałku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 To do poniedziałku! cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 hej Teska co tam u Ciebie Aga u mnie chcialoby sie napisac oki....no ale nie jest...mam dosc siedzenia sama w domu.....i ogrodu tez mam juz dosc....takie mnie naszlo zniechecenie Ojoj Teska a co Tobie ? a takie mnie naszło.....no bo ile mozna ciagle byc samym dół mnie dopadł... witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ojej. Nie bądźcie takie smutne. Przynajmniej nikt Wam nie powie, że zupa za slona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ojej. Nie bądźcie takie smutne. Przynajmniej nikt Wam nie powie, że zupa za slona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ojej. Nie bądźcie takie smutne. Przynajmniej nikt Wam nie powie, że zupa za slona oj to prawda ale też mnie czasem doł dopada i wtedy myślę że to wszystko nie ma sensu. No ale w piatek o połnocy przyjedża i mamy wolna chatę bo moja Olcia jedzie na oboz żeglarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A ja się żegnam. Pojawię się jak wrócę z Paryża ( ze zdjęciami ) Buziaczki :) P.S. nie róbcie beze mnie niczego czego czego nie zrobilibyście przy mnie :):) PAPAPPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A ja się żegnam. Pojawię się jak wrócę z Paryża ( ze zdjęciami ) Buziaczki :) P.S. nie róbcie beze mnie niczego czego czego nie zrobilibyście przy mnie :):) PAPAPPA milej podrozy i tylko nie przesadzajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.06.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Ja wczoraj tylko na sek zajrzalem, i odrazu wyszedlem, dopiero dzis zobaczylem ze stronke ustrzelilem i dzis streszczenie i ranking pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts