andrzejka 28.06.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Ja wczoraj tylko na sek zajrzalem, i odrazu wyszedlem, dopiero dzis zobaczylem ze stronke ustrzelilem i dzis streszczenie i ranking pisalem To sie nazywa wyczucie chwili Hajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Ja wczoraj tylko na sek zajrzalem, i odrazu wyszedlem, dopiero dzis zobaczylem ze stronke ustrzelilem i dzis streszczenie i ranking pisalem To sie nazywa wyczucie chwili Hajnie zadko sie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.06.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Kasia gratki W dobrym momencie przyszłam i widzę, że niewiele brakowało, a to ja bym Tobie gratulowała Bylem caly czas tylko nie chcialem Ci przeszkadzac No nie poznaję kolegi. Sprowokowałeś mnie wczorajszym czajnikowaniem, ale luuuzzz , jakim wczorajszym ? Albo ktoś miał zwidy albo ktoś wszuystko zapomniał Ale ja nic nie wiem tylko głosno myślę Ja wczoraj tylko na sek zajrzalem, i odrazu wyszedlem, dopiero dzis zobaczylem ze stronke ustrzelilem i dzis streszczenie i ranking pisalem To sie nazywa wyczucie chwili Hajnie zadko sie zdarza[/quote:8133275b2c] W takim razie przepraszam za bezpodstawny zarzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 W takim razie przepraszam za bezpodstawny zarzut. No coz, przemysle czy przyjme przeprosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ja juz dawno w domku a tu nadal pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 przelotne wieczorne środowe hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 przelotne wieczorne środowe hej Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mąż na budowie, dziecko mi śpi a na rekordzie puchy Tylko chłopaki ratują honor, ale coś słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mąż na budowie, dziecko mi śpi a na rekordzie puchy Tylko chłopaki ratują honor, ale coś słabo Ja tu caly dzionek siedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mąż na budowie, dziecko mi śpi a na rekordzie puchy Tylko chłopaki ratują honor, ale coś słabo A co małżonek o tej porze na budowie robi? Nie powinien się rodziną zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Zmykam na trochę, kolacja na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mąż na budowie, dziecko mi śpi a na rekordzie puchy Tylko chłopaki ratują honor, ale coś słabo A co małżonek o tej porze na budowie robi? Nie powinien się rodziną zająć? może i powinien, ale teraz walczy dzielnie, żebyśmy wreszcie mogli sami zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ale ta stronka sie cioooooooooągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mąż na budowie, dziecko mi śpi a na rekordzie puchy Tylko chłopaki ratują honor, ale coś słabo A co małżonek o tej porze na budowie robi? Nie powinien się rodziną zająć? może i powinien, ale teraz walczy dzielnie, żebyśmy wreszcie mogli sami zamieszkać gniazdko wam wije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Zmykam na trochę, kolacja na stole ciekawe co andre ma na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ale ta stronka sie cioooooooooągnie oj ciagnie sie ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ja to ostatnio prawie nic nie jem, tylko piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ja to ostatnio prawie nic nie jem, tylko piję dietka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ale ta stronka sie cioooooooooągnie oj ciagnie sie ciagnie a ty jak widzę na posterunku w krzaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts