andre59 28.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Zmykam na trochę, kolacja na stole ciekawe co andre ma na kolację fasolę po bretońsku, mniam ale ta twoja żonka ci dogadza noo.... dwie porcje zjadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Zmykam na trochę, kolacja na stole ciekawe co andre ma na kolację fasolę po bretońsku, mniam ale ta twoja żonka ci dogadza noo.... dwie porcje zjadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witajcie! Witaj Joanno z Północy - jak fundamenty u Ciebie? robią się i ciągną kasy, że hej... ... a to dopiero początek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 jutro lub pojutrze będą zasypywać fundamenty Kasą się nie przejmuj - w końcu budujesz dom - urzeczywistniasz marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 jutro lub pojutrze będą zasypywać fundamenty Kasą się nie przejmuj - w końcu budujesz dom - urzeczywistniasz marzenia i tak zawsze wychodzi drożej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Inżyniero! nie pasuje Ci ten avatarek http://www.searchengines.pl/phpbb203/uploads/av-5530.gif Chyba masz rację Kasiu. astanawiam się tylko czy wrócić do pierwszego czy do drugiego awataru... A jak tam Sławek się czuje? Pozdrów go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Inżyniero! nie pasuje Ci ten avatarek http://www.searchengines.pl/phpbb203/uploads/av-5530.gif Chyba masz rację Kasiu. astanawiam się tylko czy wrócić do pierwszego czy do drugiego awataru... A jak tam Sławek się czuje? Pozdrów go ode mnie pierwszy był super, dołączam się do pozdrowień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam wszystkich ! a doktora Mamonia zwłaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Inżyniero! nie pasuje Ci ten avatarek http://www.searchengines.pl/phpbb203/uploads/av-5530.gif Chyba masz rację Kasiu. astanawiam się tylko czy wrócić do pierwszego czy do drugiego awataru... A jak tam Sławek się czuje? Pozdrów go ode mnie pierwszy był super, dołączam się do pozdrowień drugi też extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam wszystkich ! a doktora Mamonia zwłaszcza Cześć Żaba do tej pory na rowerze jeździłaś, światło chociaż masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Inżyniero! nie pasuje Ci ten avatarek http://www.searchengines.pl/phpbb203/uploads/av-5530.gif Chyba masz rację Kasiu. astanawiam się tylko czy wrócić do pierwszego czy do drugiego awataru... A jak tam Sławek się czuje? Pozdrów go ode mnie pierwszy był super, dołączam się do pozdrowień drugi też extra może dla dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam wszystkich ! a doktora Mamonia zwłaszcza Cześć Żaba do tej pory na rowerze jeździłaś, światło chociaż masz? dopiero wróciłam z plotek od koleżanki...było juz ciemno więć jechałam chodnikami... Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam wszystkich ! a doktora Mamonia zwłaszcza Cześć Żaba do tej pory na rowerze jeździłaś, światło chociaż masz? dopiero wróciłam z plotek od koleżanki...było juz ciemno więć jechałam chodnikami... Cześć Andre pewno gadałyście o facetach dobrze, że jechałaś chodnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam wszystkich ! a doktora Mamonia zwłaszcza Cześć Żaba do tej pory na rowerze jeździłaś, światło chociaż masz? dopiero wróciłam z plotek od koleżanki...było juz ciemno więć jechałam chodnikami... Cześć Andre pewno gadałyście o facetach dobrze, że jechałaś chodnikiem. zwłaszcza o facetach... a dzisiaj nie zauważyłam że ulica jest jdnokierunkowa i jechałam pod prąd jak prawdziwa blondynka i jak na złość policja jechała...tylko palcem mi pogroził, bo to był ten młody Borewicz, który mnie kiedyś przesłuchiwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 witam wszystkich ! a doktora Mamonia zwłaszcza Cześć Żaba do tej pory na rowerze jeździłaś, światło chociaż masz? dopiero wróciłam z plotek od koleżanki...było juz ciemno więć jechałam chodnikami... Cześć Andre pewno gadałyście o facetach dobrze, że jechałaś chodnikiem. zwłaszcza o facetach... a dzisiaj nie zauważyłam że ulica jest jdnokierunkowa i jechałam pod prąd jak prawdziwa blondynka i jak na złość policja jechała...tylko palcem mi pogroził, bo to był ten młody Borewicz, który mnie kiedyś przesłuchiwał Tobie to dobrze, mnie by od razu mandat wlepił i zaworki z dętek powykręcał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ciekawe co dziewczyny mówią o facetach będąc we własnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ciekawe co dziewczyny mówią o facetach będąc we własnym gronie jakbym Ci napisała to mnie zbanują.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ciekawe co dziewczyny mówią o facetach będąc we własnym gronie jakbym Ci napisała to mnie zbanują.. łoj, już myślałem, że sobie pojechałaś Aż takie ciekawe rzeczy? ho, ho, mogę się tylko domyślać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Żaba, ale gadacie o mężach czy tak ogólnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.06.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Gdzie wszystkich wcięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts