Gość 03.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 NIE MAM PRONDU!!! Ale jakoś nadajesz - na bateriach chyba co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 NIE MAM PRONDU!!! Ale jakoś nadajesz - na bateriach chyba co? Robie go z wengla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 NIE MAM PRONDU!!! Ale jakoś nadajesz - na bateriach chyba co? moze na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Ja tylko sprawdzam czy jest bezpiecznie czy nikt nie nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.07.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 NIE MAM PRONDU!!! Ale jakoś nadajesz - na bateriach chyba co? moze na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci Nefer ostra kobita jest, ale mnie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci No no a ty co tak wszystkie ode mnie odpedzasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci No no a ty co tak wszystkie ode mnie odpedzasz ??? zazdrosny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci Nefer ostra kobita jest, ale mnie lubi Nefer nawet muchy by nie skrzywdzila, chyba ze ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci Nefer ostra kobita jest, ale mnie lubi Ufff - to całe szczęście No ale na mnie czas już - dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci No no a ty co tak wszystkie ode mnie odpedzasz ??? zazdrosny jest chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci No no a ty co tak wszystkie ode mnie odpedzasz ??? zazdrosny jest To Jajcek mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci No no a ty co tak wszystkie ode mnie odpedzasz ??? zazdrosny jest To Jajcek mu się podoba To Ty nic nie wiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci No no a ty co tak wszystkie ode mnie odpedzasz ??? zazdrosny jest To Jajcek mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci No no a ty co tak wszystkie ode mnie odpedzasz ??? zazdrosny jest To Jajcek mu się podoba To Ty nic nie wiesz???[/quote:133367d65c] no nic, a ty coś wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.07.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Dobry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Ster w prawo na burt i pełne wynurzenie.......co robita ludzia? jesteśta? HY? tak, ale ciii, tak sobie cichutko siedzimy uwazaj bo tak obrosniesz krzaczkami ze nie dasz rady wyjsc Siedzę tam zwykle z tobą więc w razie czego pomożesz mi się wydostać ale mi tam z Tobą przyjemnie wiec nie widze powodu zeby Ci pomagac sie wydostac Twoje intencje abym pozostawała w krzaczkach są bardzo niewiarygodne, jakby ci była tam tak przyjemnie to nie wyskakiwałałbyś z nich co chwilę Verunia - nie FILTRUJ z Jajckiem bo Cię Nefer prześwięci No no a ty co tak wszystkie ode mnie odpedzasz ??? zazdrosny jest To Jajcek mu się podoba To Ty nic nie wiesz???[/quote:4fcefae5a9] no nic, a ty coś wiesz?[/quote:4fcefae5a9] no własnie tez nie ale próbuje coś wyciągnąć i lece vabank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Dobry wieczorek szczałeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts