Jajcek 03.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy .....i ogrodnicy nam się śnią tacy ......no wiesz z golymi torsami nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 lubicie kompocik ???? właśnie gotuję -truskawki ,porzeczka i wiśnie ......codziennie wypijamy ok 3 l kompotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy .....i ogrodnicy nam się śnią tacy ......no wiesz z golymi torsami nie tylko co masz na myśli Ewa???? Witam wszystkich!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 witam forumowych rekordzistów Cześć Ew-ka andre .......szkoda ,że nie słychać tych gitarowych akordów ale byśmy pośpiewali , co nie ? jak tę fotkę robili, to chyba Gipsy Kings wtórowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 lubicie kompocik ???? właśnie gotuję -truskawki ,porzeczka i wiśnie ......codziennie wypijamy ok 3 l kompotu a ja on sobie troszke postoi i sie sfermentuje do dopiero smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy, śpimy chhhhrrrrrrrrrrrrrrrrr................. chrrrrrrrrrrrrr............ co o za chrapanie!!!!! Piwa nie ma w tym lokalu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy, śpimy chhhhrrrrrrrrrrrrrrrrr................. chrrrrrrrrrrrrr............ co o za chrapanie!!!!! Piwa nie ma w tym lokalu???? to nie chrapanie to bitwa pod Warną 1444 post mi strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy .....i ogrodnicy nam się śnią tacy ......no wiesz z golymi torsami nie tylko co masz na myśli Ewa???? stopy Zabciu .......stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy .....i ogrodnicy nam się śnią tacy ......no wiesz z golymi torsami nie tylko co masz na myśli Ewa???? stopy Zabciu .......stopy duuuuże stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy .....i ogrodnicy nam się śnią tacy ......no wiesz z golymi torsami nie tylko co masz na myśli Ewa???? stopy Zabciu .......stopy a ja myslalem ze Grabki w raczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 lubicie kompocik ???? właśnie gotuję -truskawki ,porzeczka i wiśnie ......codziennie wypijamy ok 3 l kompotu a ja on sobie troszke postoi i sie sfermentuje do dopiero smakuje u mnie bez szans na fermentację zimny z lodówki znika jak forsa na zakupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy .....i ogrodnicy nam się śnią tacy ......no wiesz z golymi torsami nie tylko co masz na myśli Ewa???? stopy Zabciu .......stopy duuuuże stopy takie BIG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 lubicie kompocik ???? właśnie gotuję -truskawki ,porzeczka i wiśnie ......codziennie wypijamy ok 3 l kompotu dawaj apropos kompotu, dowcip mi się przypomniał: Mówi kumoszka do kuma: - Może kumpotu? - A nie, dziękuję, jużem się spocił - odpowiada kum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Chodź Jajcek w krzaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 lubicie kompocik ???? właśnie gotuję -truskawki ,porzeczka i wiśnie ......codziennie wypijamy ok 3 l kompotu a ja on sobie troszke postoi i sie sfermentuje do dopiero smakuje u mnie bez szans na fermentację zimny z lodówki znika jak forsa na zakupach swietne porownanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy .....i ogrodnicy nam się śnią tacy ......no wiesz z golymi torsami nie tylko co masz na myśli Ewa???? stopy Zabciu .......stopy a ja myślałam że pośladki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Andre PROOOOOOOOSZEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Chodź Jajcek w krzaczki z Toba zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Chodź Jajcek w krzaczki A taka niby grzeczna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Nie śpicie jeszcze???? śpimy .....i ogrodnicy nam się śnią tacy ......no wiesz z golymi torsami nie tylko co masz na myśli Ewa???? stopy Zabciu .......stopy a ja myślałam że pośladki... \ Zaba ....napij sie zimnego kompotu ....ochłoniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts