kze 04.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Wszyscy do domu poszli... ja też spadam.. Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 znoffu serwer sie przywiesza Gatki pewnie uprzedził zamiary. I juz dzisiaj strajkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.07.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Cześć Kze, gartulki licznika . Dzięki! Co słychać? A powolutku do przodu. Do końca lipca musimy skończyć budowę tj. zamontować balustrady na balkonach i schodach. A czemu musicie? Bez balustrad na schodach nie da się mieszkać? A przede wszystkim czemu do końca lipca? Do końca lipca musimy rozliczyć się z kredytu. Kierownik powiedział, że nie wpisze do dziennika końca budowy jak te rzeczy nie będą zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.07.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Cześć Kze, gartulki licznika . Dzięki! Co słychać? A powolutku do przodu. Do końca lipca musimy skończyć budowę tj. zamontować balustrady na balkonach i schodach. A czemu musicie? Bez balustrad na schodach nie da się mieszkać? A przede wszystkim czemu do końca lipca? Do końca lipca musimy rozliczyć się z kredytu. Kierownik powiedział, że nie wpisze do dziennika końca budowy jak te rzeczy nie będą zrobione. Olka - zmień kierownika Co un - życia nie zna? Czy mam napisać co i kiedy zostało u mnie zrobione (albo nie) i jak to się ma do daty zakończenia budowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.07.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 No nie zna ,ale przynajmniej mamy nad sobą bat i będzie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.07.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Byłam wczoraj w Liroju, ile tam mają fajnych garfik, zdjeć, a jakie tanie antyramy . Chyba jutro zaszaleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.07.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Dziś na ten przykład jeździłam z mamą w poszukiwaniu płytek do jej łazienki, bosszzzzzzzzzzeeeeeeee jak to dobrze ,że mam to za sobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.07.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Miałam na myśli mój dom, bo płytki dla mamy nie wybarne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Cześć Kze, gartulki licznika . Dzięki! Co słychać? A powolutku do przodu. Do końca lipca musimy skończyć budowę tj. zamontować balustrady na balkonach i schodach. mój nie zauważył, że mamy balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 witam a szczegolnie tych w krzaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 tak jest jamles - trzymamy za naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.07.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 tak jest jamles - trzymamy za naszych Ewka - protestuję !!!! Ja jestem za Włochami. Vivat Makaroni, Vivat Spageti, Hitler kaputt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 04.07.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 O Tannenbaum, o Tannenbaum Wie treu sind deine Blätter, Du grünst nicht nur zur Sommerszeit, nein, auch im Winter, wenn es schneit o Tannenbaum, o Tannenbaum........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 04.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 47 min. - Gattuso zagrywał na prawą stronę do Zambrotty, ale ten był na spalonym46 min. - zza pola karnego strzelał z woleja Kehl, ale źle trafił w piłkę i ta minęła słupek bramki strzeżonej przez Buffona o dobre kilka metrów46 min. - II połowę rozpoczynja Włosi; w przerwie żaden z trenerów nie dokonał zmian45+1 min. - koniec pierwszej połowy; Niemcy po 45 minutach remisują z Włochami 0:045+1 min. - na spalonym Perrotta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.07.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witos co się dzieje na boisku, pisz,pisz bo nie mam prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 04.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 90 min. - sędzia dolicza 3 minuty90 min. - żółta kartka dla Camoranesiego za faul na Kehlu89 min. - obie drużyny nie chcą zaryzykować; do końca regulaminowego czasu gry pozostały już tylko sekundy88 min. - Lahm świetnie odebrał piłkę Gilardino87 min. - Materazzi znakomicie uprzedził Podolskiego85 min. - świetna interwencja Lehmanna, który wypiątkował piłkę i uprzedził tym samym Perrottę; to była groźna sytuacja!84 min. - do końca spotkania pozostało 6 minut; czyżby w Dormundzie do wyłonienia zwycięzcy potrzebna była dogrywka?83 min. - schodzi Schneider, wchodzi Odonkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Dzięki Witos, wiedziałam,że można na Ciebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witos co się dzieje na boisku, pisz,pisz bo nie mam prądu. dogrywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts