Funia 05.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Hej! Ale mi się marzy basen! Albo chociaż jakieś jeziorko! Upał za duży nawet dla mnie, a potrafię dużo wytrzymać i na ogół ciepłolubna jestem. Przegapiłam wczorajszy mecz, choć od lat kibicuję Włochom (choć teraz, bez Tego kapitana to już nie to...), ale tutaj wszystkiego się dowiedziałam Aniu jak TY ładnie wygladasz A na RW od dwóch miesiecy bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Bezan (mój pies) chyba cos przeczuwa i przygotowuje mnie do roli matki. kobieca intuicja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ja wyciagnełam i przenisłam jedzenie do garażu zamykanego na klucz, takich drzwi to jeszcze nie umie otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Cześć Funia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Hej! Ale mi się marzy basen! Albo chociaż jakieś jeziorko! Upał za duży nawet dla mnie, a potrafię dużo wytrzymać i na ogół ciepłolubna jestem. Przegapiłam wczorajszy mecz, choć od lat kibicuję Włochom (choć teraz, bez Tego kapitana to już nie to...), ale tutaj wszystkiego się dowiedziałam zacząłem wczorajszy mecz oglądac od dogrywki, w sumie widzialem chyba to co najlepsze , przynajmniej tak stwierdzil kolega w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Cześć Funia . Heloł i oczywiście gratulejszyn a jak Wasze samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.07.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Streszczenium. Gdyby Maryla Rodowicz ustrzeliła stronkę w ramach streszczenia zaśpiewałaby z pewnością:Futbol futbol futbol przeżyjmy to jeszcze raz gdy piłka w grze wyjdzie na strzał śledzi jej lot cały świat jeee Piłka jest okragła jak ziemski glob ziemski glob na świecie tym są takie dni gdy niebo grzmi bo padł gol To był strzał To był szał To jest sport to sport Futbol futbol futbol w to dzisiaj gra cały świat bo dobry mecz to piękna rzecz wśród wielu szans Twoja jest czym jest futbol futbol to każdy wie każdy wie każdy to wie co znaczy to zerwać się z miejsc, krzyknąć gol Gra jest gol Play is play Graj graj fair, fair play ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.07.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Rankingum recordum: 1. inż. Mamoń - 244 2. Jajcek - 236 3. SławekD-żonka - 180 4. kze, Joanna i Janusz - 131 6. Whisper - 119 7. verunia - 96 8. Kasztanka - 90 9. Majka - 80 10. maksiu - 79 11. fizyk - 73 12. Olkalybowa - 71 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 39 17. Moniś,andrzejka - 36 18. facio, Aga J.G -35 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 26 24. Trini, marcel2000 - 20 26. Nefer - 19 27. Witos, Funia - 18 29. Sylvia1, andre59 - 15 31. Agniesia, - 14 32. joola ew-ka- 13 34. Tola - 11 35. Jane, karolka - 10 37. Wojty, kasia64 - 9 39. kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5 48. Ewuś - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.07.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Cześć Funia . Heloł i oczywiście gratulejszyn a jak Wasze samopoczucia Dzięks . Dobrze,że w domku chłodno bo na dworze zdecydowanie za gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Dzięki Funiu! Co Was tak wszystkich wzięło? Ty za to jak zwykle radośnie podskakujesz Maksiu, i Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.07.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Jak to wszystkich wzięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.07.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Cześć Funia . Gratulacje! Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Dzięki Funiu! Co Was tak wszystkich wzięło? Ty za to jak zwykle radośnie podskakujesz Maksiu, i Ty też co ja też? ze ten tego?? no wiesz poprostu tak myslę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Dzięki Funiu! Co Was tak wszystkich wzięło? Ty za to jak zwykle radośnie podskakujesz Maksiu, i Ty też co ja też? ze ten tego?? no wiesz poprostu tak myslę pozdrawiam m. Że Ty też jak zwykle radośnie podskakujesz A co do ten tego, to Bartek też mi tak mówi codziennie, więc... Widocznie Paweł mi się przysłużył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? Ja? co ja? ze niby ? ze ten tego? no wiesz... ??? no i ty przeciwko mnie???? no jak możesz....... hmmm o czym to ja mówiłem? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Że Ty też jak zwykle radośnie podskakujesz A co do ten tego, to Bartek też mi tak mówi codziennie, więc... Widocznie Paweł mi się przysłużył Wiec sama widzisz, że jest lepiej niż lepiej niż dobrze... czyli poprostu bosko... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 fantastyczne widowisko Włosi byli lepsi , to trzeba przyznać bez bicia FINAŁ OBSTAWIAM WŁOCHY-FRANCJA ze wskazaniem na Francję fantastyczne widowisko chyba najlepszy mecz na Mundialu Włosi byli lepsi , to trzeba przyznać bez bicia no, tak..... ale gdyby nie podkupili Mamonia FINAŁ OBSTAWIAM WŁOCHY-FRANCJA też tak myślę ale w domu zabronili mi nawet myśleć o żabach i ślimokach więc oficjalnie PORTUGALIA w finale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts