maksiu 05.07.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 też tak myślę ale w domu zabronili mi nawet myśleć o żabach i ślimokach więc oficjalnie PORTUGALIA w finale finał bedzie włochy - portugalia... zobaczycie ze dziś francja popłynie... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 też tak myślę ale w domu zabronili mi nawet myśleć o żabach i ślimokach więc oficjalnie PORTUGALIA w finale finał bedzie włochy - portugalia... zobaczycie ze dziś francja popłynie... pozdrawiam m. w życiu !!!! Francja ....!!!!!! tylko oni zasługuja na FINAŁ z Włochami !!!!! starzy wyjadacze na boisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 też tak myślę ale w domu zabronili mi nawet myśleć o żabach i ślimokach więc oficjalnie PORTUGALIA w finale finał bedzie włochy - portugalia... zobaczycie ze dziś francja popłynie... pozdrawiam m. w życiu !!!! Francja ....!!!!!! tylko oni zasługuja na FINAŁ z Włochami !!!!! starzy wyjadacze na boisku Wiesz Ewka.. żal mi będzie Ciebie jutro, po porażce Francji, nastaw sie odrazu psychicznie że niestety Francja zagra w w finale, ale małym... z Niemcami o trzecie miejscie pozdrwiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 też tak myślę ale w domu zabronili mi nawet myśleć o żabach i ślimokach więc oficjalnie PORTUGALIA w finale finał bedzie włochy - portugalia... zobaczycie ze dziś francja popłynie... pozdrawiam m. no niech jeszcze Tola tak powie to jadę do kolegi Ewki co robi miętówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Pewnie, że Włochy : Portugalia w finale A wygrają WŁOSI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.07.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Stawiam na finał Włochy-Portugalia... Zobaczymy A teraz będe sie powoli ewakuował i powiem: Do zobaczenia we wtorek! Kolega siedzi w Londynie i zaprosił mnie. Więc jutro wylatuje i z Żoną bedziemy zwiedzac Londyn.. Ponoć bardzo ładne miasto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Stawiam na finał Włochy-Portugalia... Zobaczymy A teraz będe sie powoli ewakuował i powiem: Do zobaczenia we wtorek! Kolega siedzi w Londynie i zaprosił mnie... na testy do Totenhamu w zamian za Boazerio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze .................... albo tylko ciepła mineralwaser doigrałeś się Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czesc wsiem......ale super mamy Afryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Afryka dzika ....dawno odkryta cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 dzisiaj mój taras został przystrojony w bambusowe roletki od zachodniego słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 o rany a ja bede miala jedno okno w slaonie i jenbo w kuchni z zachodu.. ale lubie zachodnie sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 A my nosa z domu nie wytykamy I moczymy stópki w misce z chłodną wodą (znaczy Pafcio, ja nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Stawiam na finał Włochy-Portugalia... Zobaczymy A teraz będe sie powoli ewakuował i powiem: Do zobaczenia we wtorek! Kolega siedzi w Londynie i zaprosił mnie... na testy do Totenhamu w zamian za Boazerio Raczej do Chelsee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czesc wsiem......ale super mamy Afryke Cześć. Nastepuje afrykanizacja Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Stawiam na finał Włochy-Portugalia... Zobaczymy A teraz będe sie powoli ewakuował i powiem: Do zobaczenia we wtorek! Kolega siedzi w Londynie i zaprosił mnie... na testy do Totenhamu w zamian za Boazerio Raczej do Chelsee.. kolega to......Abramowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 o rany a ja bede miala jedno okno w slaonie i jenbo w kuchni z zachodu.. ale lubie zachodnie sloneczko ogólnie zachód jest ok .....pod warunkiem jednak ,że masz rolety bo w takie upały w domu będzie gorąco . Ja teraz mam w domu ....22 st.....ale wszystkie rolety są opuszczone prawie do parapetu ,jest chłodno i przyjemnie -drzwi tarasowe zamknięte żeby ciepło z dworu nie wchodzilo do mieszkania . ale na piętrze ....... ......dobrze ,że nie mam tam sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 czesc wsiem......ale super mamy Afryke Cześć. Nastepuje afrykanizacja Warszawy... sugerujesz ,że jesteś murzynem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Nam termometr pokazuje 28 W domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts