Ew-ka 05.07.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Nam termometr pokazuje 28 W domu no dobra lekko oszukałam ......sprawdziłam ....22,5 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Nam termometr pokazuje 28 W domu no dobra lekko oszukałam ......sprawdziłam ....22,5 st ale masz klimatyzację w domu. Ja bez klimy i przy otwartych drzwiach na taras mam 25 stopni, na zewnątrz 31 w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Oj nie marudźcie - wczoraj w Paryżu było 36 stopni w cieniu :) Dzień Dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Oj nie marudźcie - wczoraj w Paryżu było 36 stopni w cieniu :) Dzień Dobry :) Jakbym była w Paryżu to bym nie marudziła Opowiadaj jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Było baaaardzo fajnie. 1. Nogi wlazły mi w d...pkę 2. Drogo jak fuck. 3. Za dużo arabów, żółtych, hindusów a za mało białych ludzi 4. Brudno. 5. Pięknie. 6. Mona Lisa - przereklamowana :) 7. W metrze są prusaki wielkości kotów 8. Dobrze, że jest dużo fontann, gdzie można moczyć nogi 9. Żarcie może być ( najlepsze Brownie i krem czekoladowy na świecie) 10. na Pigalaku panny leją się po ryjach 11. Warto zobaczyć jak wygląda Paryż po wygranym meczu do ćwierćfinału MŚ 12. Ogromne budynki, place, ulice, przestrzennie i zielono No sama nie wiem co jeszcze - mam 500 zdjęć - chwilę zajmie zanim się ściągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 też tak myślę ale w domu zabronili mi nawet myśleć o żabach i ślimokach więc oficjalnie PORTUGALIA w finale finał bedzie włochy - portugalia... zobaczycie ze dziś francja popłynie... pozdrawiam m. w życiu !!!! Francja ....!!!!!! tylko oni zasługuja na FINAŁ z Włochami !!!!! starzy wyjadacze na boisku Wiesz Ewka.. żal mi będzie Ciebie jutro, po porażce Francji, nastaw sie odrazu psychicznie że niestety Francja zagra w w finale, ale małym... z Niemcami o trzecie miejscie pozdrwiam m. i niech ta Francja bedzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze no wiesz co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to śpiewamy Marsyliankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze .................... albo tylko ciepła mineralwaser doigrałeś się Maksiu Oby nie jutro bo akurat jade do Szczecina a mam tylko płyn do spryskiwaczy w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze .................... albo tylko ciepła mineralwaser doigrałeś się Maksiu Oby nie jutro bo akurat jade do Szczecina a mam tylko płyn do spryskiwaczy w samochodzie. przełóż wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wiadomość z ostatniej chwili ......TOLA prosi przekazać ,że trzyma kciukasy za Włochów ...... Mamoń ma uwierzyć ,że Włosi wygrają osobiście trzymam kciuki za Niemców a Tola sie nie zna na piłce Mamoń -graba to 3:1 za naszymi Tola do ogródka jamles..... mamy u Toli -przechlapane jakiś DONOSICIEL sie znalazł oczywiscie.. ja tylko potwierdze ze spiskowaliście przeciwko włochom.... na szczęscie wygrali poprostu lepsi m. maksiu !!!! to Ty ???? wnoszę o zakaz sprzedawania mineralwasser w .....Szczecinie i okolicy kto jest za niech się wpisze .................... albo tylko ciepła mineralwaser doigrałeś się Maksiu Oby nie jutro bo akurat jade do Szczecina a mam tylko płyn do spryskiwaczy w samochodzie. przełóż wyjazd Na szczęscie ten płyn mam zimowy ...najwyzej strace prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Eeeeetam i tak Francja wygra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURA HURA HURA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 o rany a ja bede miala jedno okno w slaonie i jenbo w kuchni z zachodu.. ale lubie zachodnie sloneczko ogólnie zachód jest ok .....pod warunkiem jednak ,że masz rolety bo w takie upały w domu będzie gorąco . Ja teraz mam w domu ....22 st.....ale wszystkie rolety są opuszczone prawie do parapetu ,jest chłodno i przyjemnie -drzwi tarasowe zamknięte żeby ciepło z dworu nie wchodzilo do mieszkania . ale na piętrze ....... ......dobrze ,że nie mam tam sypialni Ewcia wiem teraz w meiszkaniu mam okna zachodnie wieć żaluzje sa pospuszczane na dół... ty mnie nie strasz z poddaszem bo ja mam dom z poddaszem (no dobra będe miała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Cześć Rekordziści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 meczyk wykosił wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Cześć Rekordziści! Przyłączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 meczyk wykosił wszystkich? Nie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 nareszcie zrobiło się trochę chłodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 meczyk wykosił wszystkich? Nie wszystkich nie oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ja też już jestem ........posprzątane po urodzinowych gościach więc mogę z Wami zamienić słówko DOBRY WIECZÓR Francja prowadzi ........a nie mówiłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts