andre59 05.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Oczka mi się kleją, Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to Włochom gratulujemy mistrzostwa świata pozdrawiam m. cześć maksiu lubisz mnie jeszcze ? Ciebie zawsze... to tylko sport... zabawa dla dużych chłopców... no i nie uschnę jutro, bo mi nie odetniecie mineralki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Oczka mi się kleją, Dobranoc wszystkim pusinki .....andre .....utul żoneczkę ......mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to Włochom gratulujemy mistrzostwa świata pozdrawiam m. cześć maksiu lubisz mnie jeszcze ? Ciebie zawsze... to tylko sport... zabawa dla dużych chłopców... no i nie uschnę jutro, bo mi nie odetniecie mineralki m. o wypraszam sobie ......jakich chłopców stałam na bramce przez kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to Włochom gratulujemy mistrzostwa świata pozdrawiam m. cześć maksiu lubisz mnie jeszcze ? Ciebie zawsze... to tylko sport... zabawa dla dużych chłopców... no i nie uschnę jutro, bo mi nie odetniecie mineralki m. o wypraszam sobie ......jakich chłopców stałam na bramce przez kilka lat mówie o tym co widzialem w telewizorku... no chyba ze nie poznałem Cię w telewizorze... byłaś tym łysym fancuskim bramkarzem? :D :D dobra żartowałem.. cobyś sie na mnie nie obraziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 no to Włochom gratulujemy mistrzostwa świata pozdrawiam m. cześć maksiu lubisz mnie jeszcze ? Ciebie zawsze... to tylko sport... zabawa dla dużych chłopców... no i nie uschnę jutro, bo mi nie odetniecie mineralki m. o wypraszam sobie ......jakich chłopców stałam na bramce przez kilka lat mówie o tym co widzialem w telewizorku... no chyba ze nie poznałem Cię w telewizorze... byłaś tym łysym fancuskim bramkarzem? :D :D dobra żartowałem.. cobyś sie na mnie nie obraziła cha cha cha ......pewnie ,że ten łysy to ja ....i wyznaję zasadę ,że mądry człowiek sie nie obraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 kompocik na jutro ugotowany ......więc tez sie pożegnam DOBRANOC .......kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.07.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 uff wyprodukowałam dwa pisma do pana burmistrza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 więc też mówie dobranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.07.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Wpadlem tylko sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Dzieńdoberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam czwartkowo Aniu - śliczny nowy avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Cześć Kasiu! To był lunch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 06.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.07.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 donosze,ze wyjezdzam na urlop,wobec tego zycze wszystkim milego tygodnia i pieeeeeeeeeknej pogody pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Już po 9 - czyli macherzy powinni już kuchnię montować - mam nerwa jak na egzaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Już po 9 - czyli macherzy powinni już kuchnię montować - mam nerwa jak na egzaminie jak ty dasz rade dzis w pracy wysiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Już po 9 - czyli macherzy powinni już kuchnię montować - mam nerwa jak na egzaminie jak ty dasz rade dzis w pracy wysiedziec ? Nie wiem, jestem strasznie ciekawa co z tych moich kombinacji wyjdzie PS: Przyjechali - 35 minut spóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts