Jajcek 06.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 dybry popołudniowe moze mi ktos wytłumaczyć -czemu mnie w tym rankinku ni ma ??? dobry dobry czemu nie ma ?? to jest dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Dzień dobry Heya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Czajniki wystawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 1. inż. Mamoń - 2442. Jajcek - 2373. SławekD-żonka - 1804. kze, Joanna i Janusz - 1316. Whisper - 1197. verunia - 968. Kasztanka - 909. Majka - 8010. maksiu - 7911. fizyk - 7312. Olkalybowa - 7113. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 3917. Moniś,andrzejka - 3618. facio, Aga J.G -3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2624. Trini, marcel2000 - 2026. Nefer - 1927. Witos, Funia - 1829. andre59 - 1630. Sylvia1 - 1531. Agniesia, - 1432. joola ew-ka- 1334. Tola - 1135. Jane, karolka - 1037. Wojty, kasia64 - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 257. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jacek gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jacek gatki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jacek http://vik.strefa.pl/emoty/ico/fala.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jezdem :) Moja lista ma tylko 18 punktów :) Czyli mam co robić na najbliższe 3 tygodnie :) Jak tam Jacuś u Was ? Jak sie mieszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 A teraz coś dla PAŃ (only) Witaj Piękna Kobieto:))) Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!" Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się "za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: "Jestem sobą" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wyc hodzi z domu i zdobywa świat. Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności. Wychodzi z domu i cieszy się życiem. Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata.))) Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jezdem :) Moja lista ma tylko 18 punktów :) Czyli mam co robić na najbliższe 3 tygodnie :) Jak tam Jacuś u Was ? Jak sie mieszka ? U nas, mieszka sie nadal jak na budowie, polowa rzeczy nie zrobiona, a kasa z konta jakos tak sama wyparowala, a ja nadal nie mam motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jezdem :) Moja lista ma tylko 18 punktów :) Czyli mam co robić na najbliższe 3 tygodnie :) Jak tam Jacuś u Was ? Jak sie mieszka ? U nas, mieszka sie nadal jak na budowie, polowa rzeczy nie zrobiona, a kasa z konta jakos tak sama wyparowala, a ja nadal nie mam motoru Oj, bo nie da się wszystko na raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jezdem :) Moja lista ma tylko 18 punktów :) Czyli mam co robić na najbliższe 3 tygodnie :) Jak tam Jacuś u Was ? Jak sie mieszka ? U nas, mieszka sie nadal jak na budowie, polowa rzeczy nie zrobiona, a kasa z konta jakos tak sama wyparowala, a ja nadal nie mam motoru Oj, bo nie da się wszystko na raz :) A ja bym chcial wszystko juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jezdem :) Moja lista ma tylko 18 punktów :) Czyli mam co robić na najbliższe 3 tygodnie :) Jak tam Jacuś u Was ? Jak sie mieszka ? U nas, mieszka sie nadal jak na budowie, polowa rzeczy nie zrobiona, a kasa z konta jakos tak sama wyparowala, a ja nadal nie mam motoru Oj, bo nie da się wszystko na raz :) A ja bym chcial wszystko juz To prawie jak ja, tylko że ja muszę mieć wszystko na wczoraj najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pierwsze zdjęcia z Paryża w Dzienniku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jezdem :) Moja lista ma tylko 18 punktów :) Czyli mam co robić na najbliższe 3 tygodnie :) Jak tam Jacuś u Was ? Jak sie mieszka ? U nas, mieszka sie nadal jak na budowie, polowa rzeczy nie zrobiona, a kasa z konta jakos tak sama wyparowala, a ja nadal nie mam motoru Oj, bo nie da się wszystko na raz :) A ja bym chcial wszystko juz To prawie jak ja, tylko że ja muszę mieć wszystko na wczoraj najlepiej Rozumiem cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pierwsze zdjęcia z Paryża w Dzienniku :) juz tam pedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jezdem :) Moja lista ma tylko 18 punktów :) Czyli mam co robić na najbliższe 3 tygodnie :) Jak tam Jacuś u Was ? Jak sie mieszka ? U nas, mieszka sie nadal jak na budowie, polowa rzeczy nie zrobiona, a kasa z konta jakos tak sama wyparowala, a ja nadal nie mam motoru Oj, bo nie da się wszystko na raz :) A ja bym chcial wszystko juz To prawie jak ja, tylko że ja muszę mieć wszystko na wczoraj najlepiej A mnie dzieci nauczyły cierpliwości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jezdem :) Moja lista ma tylko 18 punktów :) Czyli mam co robić na najbliższe 3 tygodnie :) Jak tam Jacuś u Was ? Jak sie mieszka ? U nas, mieszka sie nadal jak na budowie, polowa rzeczy nie zrobiona, a kasa z konta jakos tak sama wyparowala, a ja nadal nie mam motoru Oj, bo nie da się wszystko na raz :) A ja bym chcial wszystko juz To prawie jak ja, tylko że ja muszę mieć wszystko na wczoraj najlepiej A mnie dzieci nauczyły cierpliwości :) U mnie to taki problem ze jak od razu nie zrobie to potem prowizorki wogole nie przeszkadzaja, a do tego taka kupe kasy juz wywalilem ze szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pierwsze zdjęcia z Paryża w Dzienniku :) Super, chciało by się tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts