Jajcek 06.07.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pierwsze zdjęcia z Paryża w Dzienniku :) Super, chciało by się tam być chociaz na dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pierwsze zdjęcia z Paryża w Dzienniku :) Super, chciało by się tam być chociaz na dwa dni Ale żeby to wszystko obejrzeć trzeba miesiąca !!!! Ja muszę tam wrócić, bo mam kilka zaległości, Lilie Moneta na przykład Nie byłam w żadnym muzeum poza Luwrem. Nie było kiedyś - a pięć dni było cały czas na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Sukcesywnie będę dorzucać zdjęcia - muszę coś wybrać z 500 sztuk :) - są w stopce jakby się komu chciału połazić po Paryżewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Sukcesywnie będę dorzucać zdjęcia - muszę coś wybrać z 500 sztuk :) - są w stopce jakby się komu chciału połazić po Paryżewie http://images3.fotosik.pl/98/c7937e28e35075efmed.jpg Daga ,,,,coś Ty kobieto zrobiła z tym dziełem sztuki ???? po co Ci ta głowa !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pierwsze zdjęcia z Paryża w Dzienniku :) Super, chciało by się tam być chociaz na dwa dni Ale żeby to wszystko obejrzeć trzeba miesiąca !!!! Ja muszę tam wrócić, bo mam kilka zaległości, Lilie Moneta na przykład Nie byłam w żadnym muzeum poza Luwrem. Nie było kiedyś - a pięć dni było cały czas na nogach Jade z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Sukcesywnie będę dorzucać zdjęcia - muszę coś wybrać z 500 sztuk :) - są w stopce jakby się komu chciału połazić po Paryżewie dawaj wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Sukcesywnie będę dorzucać zdjęcia - muszę coś wybrać z 500 sztuk :) - są w stopce jakby się komu chciału połazić po Paryżewie http://images3.fotosik.pl/98/c7937e28e35075efmed.jpg Daga ,,,,coś Ty kobieto zrobiła z tym dziełem sztuki ???? po co Ci ta głowa !!!! Tam był taki tłum ludzi, że i tak cud, że coś widać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Nefer Jak będziesz zbierała ekipę na wyjazd to ja też się zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ciekawe, czy w tym tygodniu uda mi się do liderów wskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witajcie Nefer, tylko 2 dni? Tam trzeba pojechać na minimum 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Nefer Jak będziesz zbierała ekipę na wyjazd to ja też się zgłaszam Hihihi, ja też się chętnie zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 To ja mówię do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Pa Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.07.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jezdem :) Moja lista ma tylko 18 punktów :) Czyli mam co robić na najbliższe 3 tygodnie :) Jak tam Jacuś u Was ? Jak sie mieszka ? U nas, mieszka sie nadal jak na budowie, polowa rzeczy nie zrobiona, a kasa z konta jakos tak sama wyparowala, a ja nadal nie mam motoru Oj, bo nie da się wszystko na raz :) A ja bym chcial wszystko juz To prawie jak ja, tylko że ja muszę mieć wszystko na wczoraj najlepiej A mnie dzieci nauczyły cierpliwości :) cześć a mnie uczy energetyka cierpliwości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witajcie Nefer, tylko 2 dni? Tam trzeba pojechać na minimum 2 tygodnie Nie, nie - byłam 6 dni I dobrze, bo dłużej nie wytrzymałabym fizycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witajcie Nefer, tylko 2 dni? Tam trzeba pojechać na minimum 2 tygodnie Nie, nie - byłam 6 dni I dobrze, bo dłużej nie wytrzymałabym fizycznie no co ty ?? to co wyście tam wyprawiali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.07.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jacuś domysl sie.. skoro Nefer widzi meża z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witajcie Nefer, tylko 2 dni? Tam trzeba pojechać na minimum 2 tygodnie Nie, nie - byłam 6 dni I dobrze, bo dłużej nie wytrzymałabym fizycznie no co ty ?? to co wycie tam wyprawiali ? Wyruszaliśmy z hotelu około 12.00 - na śniadanko, bo w hoelu kończyło się o 10.00 a to było dla nas za wcześnie :) A potem cały dzień na nogach ( z przerwą ok. 17 na prysznic w hotelu, bo się nie dało) a potem na kolację i zjeżdżaliśmy ok. 1.00 am - a potem byliśmy zajęci i trzeba było sie wyspać No kto to zniesie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witajcie Nefer, tylko 2 dni? Tam trzeba pojechać na minimum 2 tygodnie Nie, nie - byłam 6 dni I dobrze, bo dłużej nie wytrzymałabym fizycznie no co ty ?? to co wycie tam wyprawiali ? Wyruszaliśmy z hotelu około 12.00 - na śniadanko, bo w hoelu kończyło się o 10.00 a to było dla nas za wcześnie :) A potem cały dzień na nogach ( z przerwą ok. 17 na prysznic w hotelu, bo się nie dało) a potem na kolację i zjeżdżaliśmy ok. 1.00 am - a potem byliśmy zajęci i trzeba było sie wyspać No kto to zniesie ????? twarde sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witajcie Nefer, tylko 2 dni? Tam trzeba pojechać na minimum 2 tygodnie Nie, nie - byłam 6 dni I dobrze, bo dłużej nie wytrzymałabym fizycznie no co ty ?? to co wycie tam wyprawiali ? Wyruszaliśmy z hotelu około 12.00 - na śniadanko, bo w hoelu kończyło się o 10.00 a to było dla nas za wcześnie :) A potem cały dzień na nogach ( z przerwą ok. 17 na prysznic w hotelu, bo się nie dało) a potem na kolację i zjeżdżaliśmy ok. 1.00 am - a potem byliśmy zajęci i trzeba było sie wyspać No kto to zniesie ????? twarde sztuki troszkę się zaparłam, żeby skorzystać jak najwięcej w każdym zakresie :) To był nasz pierwszy wyjazd bez dzieci :) Czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts