Jajcek 06.07.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 witajcie Nefer, tylko 2 dni? Tam trzeba pojechać na minimum 2 tygodnie Nie, nie - byłam 6 dni I dobrze, bo dłużej nie wytrzymałabym fizycznie no co ty ?? to co wycie tam wyprawiali ? Wyruszaliśmy z hotelu około 12.00 - na śniadanko, bo w hoelu kończyło się o 10.00 a to było dla nas za wcześnie :) A potem cały dzień na nogach ( z przerwą ok. 17 na prysznic w hotelu, bo się nie dało) a potem na kolację i zjeżdżaliśmy ok. 1.00 am - a potem byliśmy zajęci i trzeba było sie wyspać No kto to zniesie ????? twarde sztuki troszkę się zaparłam, żeby skorzystać jak najwięcej w każdym zakresie :) To był nasz pierwszy wyjazd bez dzieci :) Czego i Wam życzę kazdemu by sie rzydalo tyle samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Uciekam do chałupki - będzie tego dobrego. Zgłoszę się soon :) Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Uciekam do chałupki - będzie tego dobrego. Zgłoszę się soon :) Buziaczki Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 no i pustki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 no i pustki ? u mnie młyn w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 no i pustki ? u mnie młyn w biurze w taki upal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 no i pustki ? u mnie młyn w biurze co teraz jest trendy....Grenlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 no i pustki ? u mnie młyn w biurze co teraz jest trendy....Grenlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 upał nie bedzie trwał wiecznie, no i przydaloby się, gdzieś nogi zamoczyć wszystko jest trendy, co tanie. Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.07.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.07.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? poszła szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? poszła szukać No mam nadzieje ze dobrze wyszuka i z byle czym tu nie wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.07.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Majkę wcięło, pewnie ma kłopoty ze znalezieniem "in exclusive" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Majkę wcięło, pewnie ma kłopoty ze znalezieniem "in exclusive" Tiaaa albo szuka nam campingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.07.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.07.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Majka, nie zostawiaj nas - jesteśmy spakowani!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.07.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Majka, nie zostawiaj nas - jesteśmy spakowani!!! bzdury plotę - ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? poszła szukać No mam nadzieje ze dobrze wyszuka i z byle czym tu nie wyskoczy takie żądania to tylko w Triadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 MAJKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts