Jajcek 06.07.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? poszła szukać No mam nadzieje ze dobrze wyszuka i z byle czym tu nie wyskoczy takie żądania to tylko w Triadzie Sama najpierw proponuje a potem sie wykreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Majka, nie zostawiaj nas - jesteśmy spakowani!!! bzdury plotę - ja nie jestem spakować to sie można w 30 minut. Potrzebny tylko dokument tożsamości, szczoteczka do zębów i strój kąpielowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Majka, nie zostawiaj nas - jesteśmy spakowani!!! bzdury plotę - ja nie jestem spakować to sie można w 30 minut. Potrzebny tylko dokument tożsamości, szczoteczka do zębów i strój kąpielowy i troche $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? poszła szukać No mam nadzieje ze dobrze wyszuka i z byle czym tu nie wyskoczy takie żądania to tylko w Triadzie Sama najpierw proponuje a potem sie wykreca to manipulacja, ja piszę co klienci żądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Gratki Majeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? poszła szukać No mam nadzieje ze dobrze wyszuka i z byle czym tu nie wyskoczy takie żądania to tylko w Triadzie Sama najpierw proponuje a potem sie wykreca to manipulacja, ja piszę co klienci żądają A moze masz jednak atrakcyjna promocyjna wycieczke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Majka, nie zostawiaj nas - jesteśmy spakowani!!! bzdury plotę - ja nie jestem spakować to sie można w 30 minut. Potrzebny tylko dokument tożsamości, szczoteczka do zębów i strój kąpielowy i troche $$$ no tak, przy zakwaterowaniu na plaży i "inexlusive" to bez paru baksów można paść. Ale przynajmniej sie człek nie przeziębi od klimatyzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Gratki Majeczko osz w poprzednim odcinku, otworzyl jajcek, potem było gadu=gadu przyduszone upałem. A na końcu wszyscy się rozruszali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Majka, nie zostawiaj nas - jesteśmy spakowani!!! bzdury plotę - ja nie jestem spakować to sie można w 30 minut. Potrzebny tylko dokument tożsamości, szczoteczka do zębów i strój kąpielowy i troche $$$ no tak, przy zakwaterowaniu na plaży i "inexlusive" to bez paru baksów można paść. Ale przynajmniej sie człek nie przeziębi od klimatyzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? poszła szukać No mam nadzieje ze dobrze wyszuka i z byle czym tu nie wyskoczy takie żądania to tylko w Triadzie Sama najpierw proponuje a potem sie wykreca to manipulacja, ja piszę co klienci żądają A moze masz jednak atrakcyjna promocyjna wycieczke ? pewnie, że mam prawdę mówiąc to pomału tracę cierpliwośc do setek ludzi przychodzących i mówiących " co ma pani nam atrakcyjnego do zaproponowania". I nie chodzi wcale o super impreze objazdową po najdalszych zakątkach świata, ani o wspaniały hotel na atolu, tylko o .......................... najniższa cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 RANKINGUM REcORDUM 1. inż. Mamoń - 2442. Jajcek - 2373. SławekD-żonka - 1804. kze, Joanna i Janusz - 1316. Whisper - 1197. verunia - 968. Kasztanka - 909. Majka - 8110. maksiu - 7911. fizyk - 7312. Olkalybowa - 7113. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 3917. Moniś,andrzejka - 3618. facio, Aga J.G -3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2624. Trini, marcel2000 - 2026. Nefer - 1927. Witos, Funia - 1829. andre59 - 1630. Sylvia1 - 1531. Agniesia, - 1432. joola ew-ka- 1334. Tola - 1135. Jane, karolka - 1037. Wojty, kasia64 - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 257. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch - 1[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? poszła szukać No mam nadzieje ze dobrze wyszuka i z byle czym tu nie wyskoczy takie żądania to tylko w Triadzie Sama najpierw proponuje a potem sie wykreca to manipulacja, ja piszę co klienci żądają A moze masz jednak atrakcyjna promocyjna wycieczke ? pewnie, że mam prawdę mówiąc to pomału tracę cierpliwośc do setek ludzi przychodzących i mówiących " co ma pani nam atrakcyjnego do zaproponowania". I nie chodzi wcale o super impreze objazdową po najdalszych zakątkach świata, ani o wspaniały hotel na atolu, tylko o .......................... najniższa cenę ja tez chce tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 jak chcesz tanio, to mówisz jaki masz budżet, a ja ci powiem, czy się da, czy nie. Ale co to ma wspólnego z atrakcyjna ofertą lece do domku, narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.07.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jacek kazdy by chciał tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 jak chcesz tanio, to mówisz jaki masz budżet, a ja ci powiem, czy się da, czy nie. Ale co to ma wspólnego z atrakcyjna ofertą lece do domku, narazie Jak to co ???? A nie moze byc dobrze i tanio ?? A nawet jak jest tanio to przynajmniej atrakcyjnie cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.07.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jacek kazdy by chciał tanio a ja wysyłam sms z hasłem MAJKA może wygram weekend w ....Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.07.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jacek kazdy by chciał tanio a ja wysyłam sms z hasłem MAJKA może wygram weekend w ....Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Heloł ludziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Heloł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Heloł :) Jak po podróży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts