Nefer 06.07.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Heloł :) Jak po podróży? W stopce zdjęcia (kilka) w dziennkiku sprawozdanie z wycieczki :) Zakwasy w nóżkach właśnie mi przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Nefer -przeczytałam wrażenia -jednym tchem -dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Nefer -przeczytałam wrażenia -jednym tchem -dzięki Ew-ka - należy Ci się order :) Jesteś bardzo dzielna...:) Nie pisałąm o arabach polujących jak wilki na japończyków w metrze ??? Ooooo - tak przez przypadek :) Chyba będę rasistką niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Tylko w spodniach :) Na spódnicę przyszedł czas dopiero dziś Wczoraj wygrzebałąm jakąś zaplątaną w szafie ... i nawet w nią wlazłam. Generalnie w firmie zrobiłam sensację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Nefer -przeczytałam wrażenia -jednym tchem -dzięki Ew-ka - należy Ci się order :) Jesteś bardzo dzielna...:) Nie pisałąm o arabach polujących jak wilki na japończyków w metrze ??? Ooooo - tak przez przypadek :) Chyba będę rasistką niebawem pisałas w komentarzach -też przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Tylko w spodniach :) Na spódnicę przyszedł czas dopiero dziś Wczoraj wygrzebałąm jakąś zaplątaną w szafie ... i nawet w nią wlazłam. Generalnie w firmie zrobiłam sensację nie rozumiem ..... ....latem najlepiej sie chodzi w długich zwiewnych sukienkach czy spódnicach -wiatr tak fajnie przewiewa między nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.07.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 czesc a ja wole spodnie przewiewne i lekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Tylko w spodniach :) Na spódnicę przyszedł czas dopiero dziś Wczoraj wygrzebałąm jakąś zaplątaną w szafie ... i nawet w nią wlazłam. Generalnie w firmie zrobiłam sensację nie rozumiem ..... ....latem najlepiej sie chodzi w długich zwiewnych sukienkach czy spódnicach -wiatr tak fajnie przewiewa między nogami Tiaaaaaa : ale jakoś te żagle (numer 42) nie wyglądają tak zwiewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 acha ......chodziłaś w spodniach czy spódnicy ??? Tylko w spodniach :) Na spódnicę przyszedł czas dopiero dziś Wczoraj wygrzebałąm jakąś zaplątaną w szafie ... i nawet w nią wlazłam. Generalnie w firmie zrobiłam sensację nie rozumiem ..... ....latem najlepiej sie chodzi w długich zwiewnych sukienkach czy spódnicach -wiatr tak fajnie przewiewa między nogami Tiaaaaaa : ale jakoś te żagle (numer 42) nie wyglądają tak zwiewnie mnie się podobaja takie żagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ooooo....widzę ,że nkogo nie widzę śpicie już ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ucałowania dla wszystkich miłych dziewcząt z RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć Ewa co dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć Ewa co dobrego? właśnie wrócił mąż jest zazdrosny o moich kolegów z RW więc muszę kończyć i pogadać z małżonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć Ewa co dobrego? właśnie wrócił mąż jest zazdrosny o moich kolegów z RW więc muszę kończyć i pogadać z małżonkiem trudno , pozdrów męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć Ewa co dobrego? właśnie wrócił mąż jest zazdrosny o moich kolegów z RW więc muszę kończyć i pogadać z małżonkiem trudno , pozdrów męża pozdrowiłam ....... i.......żartowałam Heniek szykuje sobie kolację i opowiada mi o spotkaniu na którym był nie jest zazdrosny niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Olka, wyłaź , bo buziaka nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ech stworzyłam pisemko do dyrekcji ZEWT jak myslicie uda mi sie wejśc do dyrektora ZEWT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć Ewa co dobrego? właśnie wrócił mąż jest zazdrosny o moich kolegów z RW więc muszę kończyć i pogadać z małżonkiem trudno , pozdrów męża pozdrowiłam ....... i.......żartowałam Heniek szykuje sobie kolację i opowiada mi o spotkaniu na którym był nie jest zazdrosny niestety Twój małż to równy gość Wiesz, że dziś jest Międzynarodowy Dzień Pocałunku? Jeszcze się nie skończył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts