Ew-ka 06.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 cześć Ewa co dobrego? właśnie wrócił mąż jest zazdrosny o moich kolegów z RW więc muszę kończyć i pogadać z małżonkiem trudno , pozdrów męża pozdrowiłam ....... i.......żartowałam Heniek szykuje sobie kolację i opowiada mi o spotkaniu na którym był nie jest zazdrosny niestety Twój małż to równy gość Wiesz, że dziś jest Międzynarodowy Dzień Pocałunku? Jeszcze się nie skończył... tak ???? dobrze wiedzieć ......zaraz idę ząbki umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ech stworzyłam pisemko do dyrekcji ZEWT jak myslicie uda mi sie wejśc do dyrektora ZEWT? ZEWT to jakiś zakład energetyczny? Mam wątpliwości czy dyro Cię przyjmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 krzyknęłam do H. ,że dziś dzień pocałunku i wiecie co mi odpowiedział ??? .........to idę ząbki umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ja też zwłaszcza ze to Pruszków... ponoć jeden z 'ciekawszych energetyk' ... spórbuje coś załatwić dam wam jutro znac poprosze o kciuki za sprawy w energetyce i za brak deszczu do sob wieczora (w sobote wylewamy ławy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam wieczorową porą I gorąco/wakacyjnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 krzyknęłam do H. ,że dziś dzień pocałunku i wiecie co mi odpowiedział ??? .........to idę ząbki umyć Macie jeszcze godzinkę na czułości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ja też zwłaszcza ze to Pruszków... ponoć jeden z 'ciekawszych energetyk' ... spórbuje coś załatwić dam wam jutro znac poprosze o kciuki za sprawy w energetyce i za brak deszczu do sob wieczora (w sobote wylewamy ławy) Trzymam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam wieczorową porą I gorąco/wakacyjnie pozdrawiam Witamy i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 krzyknęłam do H. ,że dziś dzień pocałunku i wiecie co mi odpowiedział ??? .........to idę ząbki umyć Macie jeszcze godzinkę na czułości no to spadam .............................................................................. .......................................... .................................. ............................................dobranoc ........................................ idę rozrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam wieczorową porą I gorąco/wakacyjnie pozdrawiam cześć Edzia ....dawno się nie widziałyśmy ...... pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ale się Ew-ka nakręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 krzyknęłam do H. ,że dziś dzień pocałunku i wiecie co mi odpowiedział ??? .........to idę ząbki umyć Macie jeszcze godzinkę na czułości Osz, mam nadzieję, że komary z którymi aktualnie mąż toczy wojnę dają nam choć 10 min. na uczczenie tego święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 ja też zwłaszcza ze to Pruszków... ponoć jeden z 'ciekawszych energetyk' ... spórbuje coś załatwić dam wam jutro znac poprosze o kciuki za sprawy w energetyce i za brak deszczu do sob wieczora (w sobote wylewamy ławy) Trzymam i powodzenia nie podziękuję... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam wieczorową porą I gorąco/wakacyjnie pozdrawiam cześć Edzia ....dawno się nie widziałyśmy ...... pa pa Witaj Ew-ka Bo ja jestem na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 krzyknęłam do H. ,że dziś dzień pocałunku i wiecie co mi odpowiedział ??? .........to idę ząbki umyć Macie jeszcze godzinkę na czułości Osz, mam nadzieję, że komary z którymi aktualnie mąż toczy wojnę dają nam choć 10 min. na uczczenie tego święta Qrcze, te darmozjady potrafią nieźle dopiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 krzyknęłam do H. ,że dziś dzień pocałunku i wiecie co mi odpowiedział ??? .........to idę ząbki umyć Macie jeszcze godzinkę na czułości Osz, mam nadzieję, że komary z którymi aktualnie mąż toczy wojnę dają nam choć 10 min. na uczczenie tego święta Qrcze, te darmozjady potrafią nieźle dopiec. Nooooo, zwłaszcza jak smacznie sobie śpisz i taki brzeczy Ci nad uchem Tu nad Wigrami jest tego dość sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.07.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Znaczy ma być: - wylot już /czyli na przełomie lipca i sierpnia / - hotel 4* w cenie campingu - przelot samolotem najlepiej z pod domu - temperatury nie przekraczające 25 stopni - może Grecja nad oceanem - "in exlusive" ja też, ja też tak chcę ja tez ja tez Majka co mi mozesz zaproponowac ?? poszła szukać No mam nadzieje ze dobrze wyszuka i z byle czym tu nie wyskoczy takie żądania to tylko w Triadzie Sama najpierw proponuje a potem sie wykreca to manipulacja, ja piszę co klienci żądają ja też tak chcę... jeszcze w wersji rodzinnej- czyli mama,tata, 3 dzieci, a niania gratis rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.07.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 hej! Cześć Joasia Dzisiaj buziaki rozdają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 krzyknęłam do H. ,że dziś dzień pocałunku i wiecie co mi odpowiedział ??? .........to idę ząbki umyć Macie jeszcze godzinkę na czułości no to spadam .............................................................................. .......................................... .................................. ............................................dobranoc ........................................ idę rozrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts