Jajcek 07.07.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Cześć Chłopaki!!!! Jak to co??? ŻYWCA A ja tylko Łowickie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Cześć Chłopaki!!!! Jak to co??? ŻYWCA pewnie odpowiedź padnie za jakieś 4 godziny i 32 minuty... I ja dzisiaj będę Żywca pił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Cześć Chłopaki!!!! Jak to co??? ŻYWCA A ja tylko Łowickie Mleko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Heloł.Już sie ucieszyłam,że mi pomożecie ale sama wpadłam.Chodziło oczywiście o ekshibicjonistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Heloł. Już sie ucieszyłam,że mi pomożecie ale sama wpadłam. Chodziło oczywiście o ekshibicjonistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 A ja dziś piję Staropolankę jedyne co cieszy to to,że schłodzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Heloł. Już sie ucieszyłam,że mi pomożecie ale sama wpadłam. Chodziło oczywiście o ekshibicjonistę. Łomatko, Olka Ale Ci rzeczy łażą po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Cześć Chłopaki!!!! Jak to co??? ŻYWCA A ja tylko Łowickie Mleko??? Takie zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 A ja dziś piję Staropolankę jedyne co cieszy to to,że schłodzona. Ja raczę się wodą Zywiec Zdrój, tą z cesarzem Franciszkiem Józefem na etykiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Cześć Chłopaki!!!! Jak to co??? ŻYWCA A ja tylko Łowickie Mleko??? Takie zycie Też codziennie pijam Łowickie na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Właśnie zwróciłam uwagę, ze pijętą wode w szklance Żywca, to prawie jak bym piwo z Wami piła. Prawie robi wielką róznicę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Żaba się odmeldowała, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Właśnie zwróciłam uwagę, ze pijętą wode w szklance Żywca, to prawie jak bym piwo z Wami piła. Prawie robi wielką róznicę . Nie smuć się, jeszcze się Żywca razem napijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wracając do eshibicjonistów, mieliście ta wątpliwa przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wracając do eshibicjonistów, mieliście ta wątpliwa przyjemność? Ja nie miałem. Czyżby trafiło na Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Właśnie zwróciłam uwagę, ze pijętą wode w szklance Żywca, to prawie jak bym piwo z Wami piła. Prawie robi wielką róznicę . Nie smuć się, jeszcze się Żywca razem napijemy Bez urazy dla smakoszy Żywca, ale ja przepadam za Leszkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Właśnie zwróciłam uwagę, ze pijętą wode w szklance Żywca, to prawie jak bym piwo z Wami piła. Prawie robi wielką róznicę . Nie smuć się, jeszcze się Żywca razem napijemy Bez urazy dla smakoszy Żywca, ale ja przepadam za Leszkiem . Niech będzie Lech Tylko nie prezydencki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wracając do eshibicjonistów, mieliście ta wątpliwa przyjemność? Ja nie miałem. Czyżby trafiło na Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wracając do eshibicjonistów, mieliście ta wątpliwa przyjemność? Ja nie miałem. Czyżby trafiło na Ciebie? Owszem w parku jak szłysmy z kupelami na Gimnastykę. Pan grzecznie zapytał która godzina rozchylając swój płaszcz. Dziewczyny zapiszczały z przerazenia, a ja : z czym do ludzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Wracając do eshibicjonistów, mieliście ta wątpliwa przyjemność? Ja nie miałem. Czyżby trafiło na Ciebie? Owszem w parku jak szłysmy z kupelami na Gimnastykę. Pan grzecznie zapytał która godzina rozchylając swój płaszcz. Dziewczyny zapiszczały z przerazenia, a ja : z czym do ludzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts