Aga J.G 07.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka mój też wyjechał i dzieci brak i psa sama jestem a jeszcze jutro pogrzeb przedemną Mówisz o pogrzebie majstra i jego rodziny? tak. Mam nadzieję że inne mnie w najbliższym czasie nie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 no i jestem z powrotem colę masz? jeszcze troszke na dnie puszki, super zimna, luksik czyli już nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Panowie się częstują koleżanka jest otwarta na propozycje Piękna kobieta i zimnie piwo .......marzenie każdego mężczyzny hmmm... to piwo to możemy sobie darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 no i jestem z powrotem colę masz? jeszcze troszke na dnie puszki, super zimna, luksik czyli już nie masz niestety , ale mleka jeszcze troszke zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Panowie się częstują koleżanka jest otwarta na propozycje Piękna kobieta i zimnie piwo .......marzenie każdego mężczyzny Heniek to ma w domu o ileś piwa nie wypiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka mój też wyjechał i dzieci brak i psa sama jestem a jeszcze jutro pogrzeb przedemną Mówisz o pogrzebie majstra i jego rodziny? tak. Mam nadzieję że inne mnie w najbliższym czasie nie czekają Smutne to, ale iść trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Panowie się częstują koleżanka jest otwarta na propozycje Piękna kobieta i zimnie piwo .......marzenie każdego mężczyzny Heniek to ma w domu o ileś piwa nie wypiła ha ha .......piwo ma zawsze ....z tym drugim to tak różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 no i jestem z powrotem colę masz? jeszcze troszke na dnie puszki, super zimna, luksik czyli już nie masz niestety , ale mleka jeszcze troszke zostalo na "bawarkę" wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Chyba dzisiaj coś spalę. nosi Cię... mężulek wyjechał we wtorek to mnie nosi ale nie Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka mój też wyjechał i dzieci brak i psa sama jestem a jeszcze jutro pogrzeb przedemną przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Słyszeliscie?Jarosław Kaczyński premierem? Komitet Polityczny PiS jednogłośnie zarekomendował prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego na stanowisko premiera. "Komitet Polityczny PiS na posiedzeniu 7 lipca 2006 roku przyjął do wiadomości informację premiera Kazimierza Marcinkiewicza o jego zamiarze podania się do dymisji. Komitet Polityczny PiS jednogłośnie rekomenduje prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego na stanowisko prezesa Rady Ministrów" - głosi komunikat Biura Prasowego PiS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 no i jestem z powrotem colę masz? jeszcze troszke na dnie puszki, super zimna, luksik czyli już nie masz niestety , ale mleka jeszcze troszke zostalo na "bawarkę" wystarczy? spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Słyszeliscie? Jarosław Kaczyński premierem? Komitet Polityczny PiS jednogłośnie zarekomendował prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego na stanowisko premiera. "Komitet Polityczny PiS na posiedzeniu 7 lipca 2006 roku przyjął do wiadomości informację premiera Kazimierza Marcinkiewicza o jego zamiarze podania się do dymisji. Komitet Polityczny PiS jednogłośnie rekomenduje prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego na stanowisko prezesa Rady Ministrów" - głosi komunikat Biura Prasowego PiS. coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Słyszeliscie? Jarosław Kaczyński premierem? Komitet Polityczny PiS jednogłośnie zarekomendował prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego na stanowisko premiera. "Komitet Polityczny PiS na posiedzeniu 7 lipca 2006 roku przyjął do wiadomości informację premiera Kazimierza Marcinkiewicza o jego zamiarze podania się do dymisji. Komitet Polityczny PiS jednogłośnie rekomenduje prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego na stanowisko prezesa Rady Ministrów" - głosi komunikat Biura Prasowego PiS. Pewnie, po co ma Jarek marionetkę w rękach trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Chyba dzisiaj coś spalę. nosi Cię... mężulek wyjechał we wtorek to mnie nosi Ojej, to Wy od kilku dni sami, ale chyba prędko wróci, co? nie wiem kiedy wróci on tez nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem koperek ????? tfuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem ale w mojej sytuacji to chyba moge pasteryzowane tylko pić, cos mi się o uszy obiło, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem O to,to, tu trafiłaś w pzysłowiową "dychę" , kiedyś była u nas rodzina z Francji, bali się zsiadłego mleka spróbować twierdząc, że to mleko się zepsuło, wyobrażasz sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem koperek ????? tfuuuuuuuuuuuu Paweł zareagował by tak samo, mało tego zapytałby a to zielsko to po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts