Ew-ka 07.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jacek !!!!! ja ci powiem tfuuuuuuuuu koperek to koperek ...musi być na kartofelkach i w cacykach obowiązkowo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Chyba dzisiaj coś spalę. nosi Cię... mężulek wyjechał we wtorek to mnie nosi Ojej, to Wy od kilku dni sami, ale chyba prędko wróci, co? nie wiem kiedy wróci on tez nie wie ale nie jesteś całkiem sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jacek !!!!! ja ci powiem tfuuuuuuuuu koperek to koperek ...musi być na kartofelkach i w cacykach obowiązkowo !!!! co to są "cacyki'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem koperek ????? tfuuuuuuuuuuuu Paweł zareagował by tak samo, mało tego zapytałby a to zielsko to po co? mi jak zona do zupy , kartofli czy czego kolwiek w rzuci takie zielsko to ma jak w banku ze tego nie tkne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jajcek idziesz po cole, przynieś mi też ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jacek !!!!! ja ci powiem tfuuuuuuuuu koperek to koperek ...musi być na kartofelkach i w cacykach obowiązkowo !!!! za mlodymi ziemniakami tez nie przepadam, ale zjem a koperek to juz przegiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jacek !!!!! ja ci powiem tfuuuuuuuuu koperek to koperek ...musi być na kartofelkach i w cacykach obowiązkowo !!!! co to są "cacyki'? ja przeczytałam w cacyckach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Kurde, nowa stronka, a ja durny F5 ciągle wciskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem koperek ????? tfuuuuuuuuuuuu Paweł zareagował by tak samo, mało tego zapytałby a to zielsko to po co? wiecie ,że smaki kszałtuje sie w dzieciństwie moi domownicy -szczególnie dzieci od zawsze byli przeze mnie karmieni warzywami ,surówkami ,KOPERKIEM i tak mają do dziś ......bez dodatków syn twierdzi ,że obiad jest ubogi w smaku Olka -masz pole do popisu ....jak sie dzidzia urodzi to warzywa z własnego ogródka na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jajcek idziesz po cole, przynieś mi też ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jacek !!!!! ja ci powiem tfuuuuuuuuu koperek to koperek ...musi być na kartofelkach i w cacykach obowiązkowo !!!! co to są "cacyki'? ja przeczytałam w cacyckach teżmi się tak skojarzyło, chyba dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem koperek ????? tfuuuuuuuuuuuu Paweł zareagował by tak samo, mało tego zapytałby a to zielsko to po co? wiecie ,że smaki kszałtuje sie w dzieciństwie moi domownicy -szczególnie dzieci od zawsze byli przeze mnie karmieni warzywami ,surówkami ,KOPERKIEM i tak mają do dziś ......bez dodatków syn twierdzi ,że obiad jest ubogi w smaku Olka -masz pole do popisu ....jak sie dzidzia urodzi to warzywa z własnego ogródka na okrągło nie zgadzam sie z tym bo moja mama tez zawsze w domu zielska do obiadu dodawala, a ja tego nie trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem mnie to teściowa posyła, znaczy sie kiszka, ser i kartofle, ale o piwie nie pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Chyba dzisiaj coś spalę. nosi Cię... mężulek wyjechał we wtorek to mnie nosi Ojej, to Wy od kilku dni sami, ale chyba prędko wróci, co? nie wiem kiedy wróci on tez nie wie ale nie jesteś całkiem sama? to fakt, jest Glizda, Bezan i 15 rybek akwariowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Kurde, nowa stronka, a ja durny F5 ciągle wciskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Streszczenie o pysznym mleku z siadlym kartofelkach i paskudym zielsku ktorego nazwy nie wspomne oraz o cacyckach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Chyba dzisiaj coś spalę. nosi Cię... mężulek wyjechał we wtorek to mnie nosi Ojej, to Wy od kilku dni sami, ale chyba prędko wróci, co? nie wiem kiedy wróci on tez nie wie ale nie jesteś całkiem sama? to fakt, jest Glizda, Bezan i 15 rybek akwariowych przychodź codziennie na RW, będzie Ci raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 RANKINGUM REcORDUM 1. inż. Mamoń - 2442. Jajcek - 2393. SławekD-żonka - 1804. Joanna i Janusz - 1325. kze - 1316. Whisper - 1197. verunia - 968. Kasztanka - 909. Majka - 8110. maksiu - 7911. fizyk - 7312. Olkalybowa - 7113. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 3917. Moniś,andrzejka - 3618. facio, Aga J.G -3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2624. Trini, marcel2000 - 2026. Nefer - 1927. Witos, Funia - 1829. andre59 - 1630. Sylvia1 - 1531. Agniesia, - 1432. joola ew-ka- 1334. Tola - 1135. Jane, karolka - 1037. Wojty, kasia64 - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 257. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek, Gawel, frosch - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Chyba dzisiaj coś spalę. nosi Cię... mężulek wyjechał we wtorek to mnie nosi Ojej, to Wy od kilku dni sami, ale chyba prędko wróci, co? nie wiem kiedy wróci on tez nie wie ale nie jesteś całkiem sama? to fakt, jest Glizda, Bezan i 15 rybek akwariowych przychodź codziennie na RW, będzie Ci raźniej zaglądam tu przez cały dzień, ale dopiero wieczorkiem się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 przez te temperatury Jajcek jednym zdaniem streszczenie załatwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts