Ew-ka 07.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jacek !!!!! ja ci powiem tfuuuuuuuuu koperek to koperek ...musi być na kartofelkach i w cacykach obowiązkowo !!!! co to są "cacyki'? ja przeczytałam w cacyckach cacyki .......powiadasz ,że nie znasz ....hmmmmm......to weź kajecik i pisz..... bo to najlepszy dodatek do miesa z grila biały ser +czosnek+starty odcedzony z wody zielony ogórek +sól + koperek .......wszystko wymieszać -odstawić do lodówki ....podawać do mięsa pieczonego i kiełbasek kto nie zna niech spróbuje ,a na pewno zagości na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Żegnam Was pozostawiam Wam: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Maillotjaune.jpg/200px-Maillotjaune.jpg Trzymajcie się dziewczyny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem mnie to teściowa posyła, znaczy sie kiszka, ser i kartofle, ale o piwie nie pamięta może nie ma piwnej krowy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Chyba dzisiaj coś spalę. nosi Cię... mężulek wyjechał we wtorek to mnie nosi Ojej, to Wy od kilku dni sami, ale chyba prędko wróci, co? nie wiem kiedy wróci on tez nie wie ale nie jesteś całkiem sama? to fakt, jest Glizda, Bezan i 15 rybek akwariowych przychodź codziennie na RW, będzie Ci raźniej zaglądam tu przez cały dzień, ale dopiero wieczorkiem się rozkręca rzeczywiście, masz rację. kiedyś w trakcie dnia było sporo ludzi. Może jednak Paweł szybko wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jacek !!!!! ja ci powiem tfuuuuuuuuu koperek to koperek ...musi być na kartofelkach i w cacykach obowiązkowo !!!! co to są "cacyki'? ja przeczytałam w cacyckach cacyki .......powiadasz ,że nie znasz ....hmmmmm......to weź kajecik i pisz..... bo to najlepszy dodatek do miesa z grila biały ser +czosnek+starty odcedzony z wody zielony ogórek +sól + koperek .......wszystko wymieszać -odstawić do lodówki ....podawać do mięsa pieczonego i kiełbasek kto nie zna niech spróbuje ,a na pewno zagości na stole a Jajcek kopereknapisze ....wężykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Żegnam Was pozostawiam Wam: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Maillotjaune.jpg/200px-Maillotjaune.jpg Trzymajcie się dziewczyny i chłopaki co to znaczy ....żegnam ???? a na co nam Twoja koszulka lidera ??? co to za kombinacje ......??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Olka ....szkoda ,że daleko mamy do siebie ......mam co tydzień 2 l swojskiego mleka i kilogram pysznego białego sera od gospodarza .....chętnie oddałabym Ci przydział mleko odstawiam na kwaśne -lepszego jedzenia na lato nie ma -kartofelki i koperek ...mniammmmm.......a mleko można kroić nożem mnie to teściowa posyła, znaczy sie kiszka, ser i kartofle, ale o piwie nie pamięta może nie ma piwnej krowy ???? same czorno-biołe i posyło Łaciate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ew-ka, zapisałem sobie ten przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 ale pędzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Jacek !!!!! ja ci powiem tfuuuuuuuuu koperek to koperek ...musi być na kartofelkach i w cacykach obowiązkowo !!!! co to są "cacyki'? ja przeczytałam w cacyckach cacyki .......powiadasz ,że nie znasz ....hmmmmm......to weź kajecik i pisz..... bo to najlepszy dodatek do miesa z grila biały ser +czosnek+starty odcedzony z wody zielony ogórek +sól + koperek .......wszystko wymieszać -odstawić do lodówki ....podawać do mięsa pieczonego i kiełbasek kto nie zna niech spróbuje ,a na pewno zagości na stole Potwierdzam, mimo ze maja koperek sa super bo i tak czuc tylko czosnek mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Żegnam Was pozostawiam Wam: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Maillotjaune.jpg/200px-Maillotjaune.jpg Trzymajcie się dziewczyny i chłopaki na finał jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Żegnam Was pozostawiam Wam: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Maillotjaune.jpg/200px-Maillotjaune.jpg Trzymajcie się dziewczyny i chłopaki ale ja nie chce twojej koszulki chcę Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Żegnam Was pozostawiam Wam: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Maillotjaune.jpg/200px-Maillotjaune.jpg Trzymajcie się dziewczyny i chłopaki co to znaczy ....żegnam ???? a na co nam Twoja koszulka lidera ??? co to za kombinacje ......??? no właśnie....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ew-ka, zapisałem sobie ten przepis i bardzo dobrze ....serek polecam Turek duży .......smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Żegnam Was pozostawiam Wam: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Maillotjaune.jpg/200px-Maillotjaune.jpg Trzymajcie się dziewczyny i chłopaki ale ja nie chce twojej koszulki chcę Ciebie a co ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ew-ka, zapisałem sobie ten przepis i bardzo dobrze ....serek polecam Turek duży .......smacznego dziękuję, zaraz połowicy przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mamoniu, nie che byc niegrzeczna ale chyba należą sie nam jakieś wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 a co ze mną Ale mój stosunek do Ciebie wcale sie nie zmienił nadal za Tobą przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ew-ka, zapisałem sobie ten przepis i bardzo dobrze ....serek polecam Turek duży .......smacznego dziękuję, zaraz połowicy przekażę nic nie przekazuj ....sam zrób zaskocz rodzinkę dom zbudowałeś to i cacyki zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Mamoniu, nie che byc niegrzeczna ale chyba należą sie nam jakieś wyjaśnienia. tak jest, proszę umotywować decyzję, na piśmie, pod rygorem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts