Gość 07.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 na jutro deszcz zapowiadają ......jakieś nawałnice nadchodzą to niesprawiedliwe- w pracy jak byłam to cały czas upał, jak chcę w sobotę nad wodę to nawałnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Streszczenie Poprzednia stronke ropoczalem w samotnosci, nastepnie pokazała sie Verunia, James ktorego nie bylo, Mamon, bedacy na odwyku, Ewia sprzatajaca, oraz Ola po spacerze i zaczelo sie o robaczkach bialych, zielonych i kolorowych i swietojanskich i takich skaczacych i takich nie obecnych choc Andre ma obecnego a na koniec Ewcia ogorasy przyniosla a Aga poszla dzemac Czyzby dyzur??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 czesc kochane Forum i ty Jacku jego lampko oliwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 O może dziś zobaczymy nagie torsy Marcina i Jacka jak wymieniają koszulki . watpie zostala tylko godzinka i 4 stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 andre mam .......ino musisz je sobie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale moze dzis mi uda sie dostukac do 9999 albo nawet 10000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zbłądziłam chyba, czy co Jackowi gratulki się należą ( jeszcze pamiętam zasady ) ....ciepła, ciepła noc...aż żal spać, Wy zamierzacie, czy niekoniecznie? Dobry wieczór, tu podlasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ale moze dzis mi uda sie dostukac do 9999 albo nawet 10000 mówisz -masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 O może dziś zobaczymy nagie torsy Marcina i Jacka jak wymieniają koszulki . watpie zostala tylko godzinka i 4 stronki tu dzień się kończy wraz z ostatnim postem, wiec możemy posiedzieć jeszcze te 4 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Streszczenie Poprzednia stronke ropoczalem w samotnosci, nastepnie pokazała sie Verunia, James ktorego nie bylo, Mamon, bedacy na odwyku, Ewia sprzatajaca, oraz Ola po spacerze i zaczelo sie o robaczkach bialych, zielonych i kolorowych i swietojanskich i takich skaczacych i takich nie obecnych choc Andre ma obecnego a na koniec Ewcia ogorasy przyniosla a Aga poszla dzemac Czyzby dyzur??????????? na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 O może dziś zobaczymy nagie torsy Marcina i Jacka jak wymieniają koszulki . watpie zostala tylko godzinka i 4 stronki Pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 czesc kochane Forum i ty Jacku jego lampko oliwna o no na prawde czy to takie smeszne to na prawde prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zbłądziłam chyba, czy co Jackowi gratulki się należą ( jeszcze pamiętam zasady ) ....ciepła, ciepła noc...aż żal spać, Wy zamierzacie, czy niekoniecznie? Dobry wieczór, tu podlasie Witaj Tola Nareszcie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 znalazłam http://img126.echo.cx/img126/1549/ogorki27vb.jpg andre ....poproszę wódeczkę może jeszcze pośpiewamy dzisiaj ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zbłądziłam chyba, czy co Jackowi gratulki się należą ( jeszcze pamiętam zasady ) ....ciepła, ciepła noc...aż żal spać, Wy zamierzacie, czy niekoniecznie? Dobry wieczór, tu podlasie Tolus jak dawno Cie nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 O może dziś zobaczymy nagie torsy Marcina i Jacka jak wymieniają koszulki . watpie zostala tylko godzinka i 4 stronki Pomożemy no to jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.07.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Zbłądziłam chyba, czy co Jackowi gratulki się należą ( jeszcze pamiętam zasady ) ....ciepła, ciepła noc...aż żal spać, Wy zamierzacie, czy niekoniecznie? Dobry wieczór, tu podlasie Cześć Tolu , mnie na razie do łóżka nie ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 andre mam .......ino musisz je sobie wyobrazić już je widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witaj Tola Nareszcie jesteś a jednak ktoś mnie zauważył W "Samych swoich" to było: Witaj Jaśku, nareszcie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.07.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 O może dziś zobaczymy nagie torsy Marcina i Jacka jak wymieniają koszulki . watpie zostala tylko godzinka i 4 stronki tu dzień się kończy wraz z ostatnim postem, wiec możemy posiedzieć jeszcze te 4 strony dasz rade ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts